FórumKasztokMage/Warlock

Mage/Warlock

-2

Fokszi (Common)

Fokszi profilképe

2016.07.05 23:02

Ahogyan a témából is látszik ehhez a két kaszthoz kapcsolódóan lennének kérdéseim.

Először is a mage: a mai nap folyamán nyitottam egy Anomalust és hát kerestem vele paklikat, de nem nagyon találtam. Van olyan aki játsza ezt a lapot és, ha igen akkor milyen formában férne el a paklimban? Mostanában egyébként is nem nagyon játszok magel, ha igen akkor is C'Thun decket játszok, abba nekem nagyon nem fér bele, de hogy őszinte legyek nem tudok elképzelni olyan paklit, amiben igen. Gondolkoztam rajta, hogy jó lesz dustnak, de megvárom a ti véleményeteket is :)

A Warlock: nyitottam egy pakliból két darab Renounce Darknesst megpróbáltam köré építeni egy paklit, aminek a winrateje olyan 50%-os volt, amit nem érzek túl jónak. Csak azokat a meccseimet veszítettem el, amelyikben nem jött ki a lap az ötödik körig. Van valaki aki használja ezt a lapot? Érdemes 'köré' építeni egy paklit?

Tudom, hogy nem feltétlenül egy-két lap köré kell építeni a paklikat, de mivel kevés epic/legendary lapom van örülnék, ha tudnám ezeket a lapokat hasznosítani. Ha voltak már valamilyen formában ezek a kérdések akkor elnézést.

#1

2016.07.08 21:26

Zsolt119 profilképe

Zsolt119 (Golden Common)

BattleTag: Zsolt119#2112

Tapasztalt játékos

Én Anomalust automatikusan betörném, az egyik legrosszabb legendás lap nem is értem, hogy miért ilyen lapot kapott a mage. Tempo mage-ben mindent elrontana, freeze mage-be meg felesleges. A warlock lapot megtartanám, nekem is kéne de csak kinyitni szeretném :) fun deckbe jó lehet meg az eheti brawl-ba is vicces lehet.              

#2

2016.07.09 06:41

orkati profilképe

orkati (Common)

BattleTag: orkati#2536

Közepes játékos

Anomalus valóban leginkább a 400dust kategória :-) Hogy miért ilyet kapott a Mage, hát mert amúgy rengeteg erős lapja és nagyon jó dekkjei vannak, fölösleges volt tovább erősíteni. Ettől függetlenül inkább valami olyat kellett volna adni neki, amire legalább egy fun paklit össze lehet rakni, mert erre nemhogy dekket nem érdemes építeni, de egyáltalán nem fér bele szinte semmibe. Ettől függetlenül nem szívesen törnék be olyan lapot, ami Standardban még használható.

Renounce Darkness-t én versenyképes pakliban még nem láttam, de fun pakliba remek, így azt biztos nem törném be, amíg ki nem esik a Standardból. Biztos lehet találni a neten olyan paklit, ami erre épít, és poén vele játszani :-)

#3

2016.08.08 18:38

Anomalus tényleg nem egy igazi nagy legendray lap , ezzel ellentétben a Renounce Darkness egy elég jó Warlock lap , láttam már komolyabb eredményeket Renounce Darkness Warlock paklival is . ha kíváncsi vagy egy ilyen paklira , itt a link  : http://hearthstonehungary.hu/decks/renounce-darkness

#4

2016.09.13 17:36

Szityu00 profilképe

Szityu00 (Golden Common)

BattleTag: Szityu00#2160

Anomalus-om nekem is volt,de betörtem,mivel nem egy jó lap.Renounce Darkness-t pedig megtartanám,mivel fun a renounce warlock

#5

2016.10.18 09:54

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

A mageről csak annyit hogy ha nagyon kritikus a helyzet és nem tudtad még freeze mageel kinyirni az ellenfelet akkor ice blockra rárakhatod. (Freezeben van emperor ezért lehetséges is. Vagy frost nova mellé. Nemtudom. Olyan mint egy silvanas üres térre. Vagy a dooslayer. Biztos ami biztos nehogy kirakjon valami keményet mert a kövi körbe ki akarok pakolni. Warlock: nekem is megvan a renunce de sokkal többet nyerek mióta beraktam kártyahúzókat. 2 Loot horder, 1 acolyte of pain és kezdéskor minden lapot ami nem renunce darkness azt dobd vissza. Nem kell építgetni elég a basic warlock lapokat bedobálni. Az is jó. Végül is úgy se azokkal akarsz játszani.

#6

2016.10.18 10:06

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Anomalus = 400 dust. Elképzelni nem tudom mit szívott az aki ezt kreálta, de másnak nem ajánlom :D
Renounce Darkness meg egy jó kis lap, ahogy mondtad játék elején komoly tempoelőnyt hoz(hat). Én nem törném be ezeket 2 rare lapért az biztos.

#7

2016.10.21 11:50

#Savannah profilképe

#Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

A renounce lock egy létezö rng deck, én a ysaarjos verziót használom. 55 %nál sokkal többet ne várj töle, elönye h bármit meg lehet vele verni hátránya hogy bármitöl ki lehet kapni.

Barnes, ysaarj kell bele meg ami a csövön kifér spellek.igy 3 lap van ami ha kijön akkor segithet a renounce 2x meg a barnes.( ami ugye ysaarjt hoz amiböl ysaarj jön tehát a negyedik körben 29 stat).

Vannak más verziók is persze, de a lényeg hogy nem egy ladder deck de tud jó lenni

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás