FórumKasztokMi az erősége a shaman-nak !!!

Mi az erősége a shaman-nak !!!

1

Zargar (Common)

Zargar profilképe

BattleTag: Zargar#2617

Tapasztalt játékos

2015.07.14 23:05

Szerintetek mi az erősége a shaman-nak és miben nagyon jó !!!

#1

2015.07.15 10:55

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Ahhoz képest, hogy mostanában nem sokszor játszom már a HS-el, abból aránylag sokszor tolom a Mid-Shamant, mert nekem baromi szórakotató. Különösebben mint kaszt nem valami erős, de ami tetszik benne, hogy aránylag gyorsan vissza lehet építkezni, ha az ellenfél sem árasztja el pár kör alatt az asztalt. Emelett egy nagyon jó finishere is van Al'Akir képében, akivel bizony kombózni kell, hogy jól süljön el. 

Szeretem benne, hogy az overloados lapok miatt az első körben a szokásoshoz képest jobban kell sakkozni a manával, ami a hősképessége miatt még akár jól is kijöhet belőle. Valamint azt is, hogy az overload ellenére is nagyobb tempót lehet kisajtolni a kasztspecifikus lapokból, mint amennyi hátrányt ad a következő körben (persze megfelelően megjátszva).

A másik "életképes" paklijáról, a Mech Shamanról nem tudok nyilatkozni, mert nem használok olyat. :D

 

#2

2015.07.15 22:26

Zargar profilképe

Zargar (Common)

BattleTag: Zargar#2617

Tapasztalt játékos

Hát egyet értek bár én magam szerint a kedvenc  kasztom a shaman főleg a mech mert ha nagyon jól jönnek a alpok az első 4-5 körben ki  tudom végezni a  ellenfelet :) :D de van mikor az ellenkezőjét tapasztalom meg

#3

2015.12.07 21:32

Araxcrow profilképe

Araxcrow (Diamond Common)

BattleTag: AraxCrow#2723

Nekem is a kedvenc kasztom a sámán (már meg van az 500 win :D). Szóval annyit már nem játszok sámival de régen azért szerettem mert annyi fajta sámán van ott a mech(amivel soha nem játszottam) ott az Al'Akir/Doomhammer + Rockbiter Weapon ott van a Murloc Sámán Neptulonnal és The Mistcaller-rel nagyon ász ott van még az overload meg a totem sámán amik szintén elég jó deckek de szerintem nem alkalmas a mostani metában. Nekem ez a véleményem :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás