FórumKasztokMidrange Druid

Midrange Druid

0

gombiii69 (Common)

gombiii69 profilképe

BattleTag: GombiPlizz #2420

Közepes játékos

Keres: Tanítót

2015.12.26 00:34

Üdvözletem! :)
Már több mint fél éve űzöm a játékot, és most jutotam el odáig, hogy tudok craftolni egy rendes decket.
A midrange druidra esett a választásom, mivel nem olyan drága, és csak naxxom van, illetve tetszik a koncepcio meg ilyenek.
Viszont döcög a dolog... 
Valahogy nem érzem a paklit...
Annyi kérdésem-kérdésem lenne, hogy tudna valaki tanácsokat adni, hogy mit is kellene művelni? :)
Esetleg akinek van ideje meg energiája, esetleg türelme, coachingnak nagyon örülnék, és szörnyen hálás lennék!
Előre is köszönöm!

#1

2016.01.01 15:49

OC profilképe

OC

Szia...midrange druid egy nagyon erős pakli jelenleg én előző szezonban rank 5 ig azzal és dragon priesttel jutottam el. Így ,hogy nem tudom milyen pontosan a paklid nem tudok segíteni ügyhogy ha tudod majd írd le. A fő lapjai a midrange druidnak: 2 wrath 2 darnassus 2 innervate 2 shredder 2 ancient of lore 2 druid of the claw (vagy 1 druid of the claw és 1 sludge belcher) 2 keeper of the grow 2 swipe 1 dr boom 2 fon 2 roar 1/2 azure drake. És az az igazság ,hogy én thaurissant is nagyon tudom ajánlani mert nagyon sokat tud segíteni és nekem már többször is sikerült kijáttszanom úgy ,hogy mindkettmindkettő roar a kezembe volt. Érdemes rá összegyűjteni a többi lap képlékeny én például a mounted raptorokat is nagyon hasznosnak találtam a pakliba mert nekem nincs shadem még a saplingek is jól jönnek. Egy bgh-t ebbe is érdemes rakni. Most hirtelen nem jut eszembe más amit írhatnék ,de ha elküldöd a paklit akkor tudok segíteni.

#2

2016.01.07 09:51

gombiii69 profilképe

gombiii69 (Common)

BattleTag: GombiPlizz #2420

Közepes játékos

Keres: Tanítót

2 Innervate 1 living roots 2 wild growth 2 wrath 2 aspirant 2 roar 1 bgh 1 shade 2 swipe 2 keeper 2 shredder 1 azure drake 2 druid of the claw loatheb 2 force emperor 2 lore 1 war dr.boom
Ez a deckem.
Elsősorban nem magával a deck összerakásával van a gond, hanem a használatával.
Ha ebben tudnál segíteni azt nagyon megköszönném. :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás