FórumÁltalánosNem működik rendesen a HS

Nem működik rendesen a HS

2

Eledir (Common)

Eledir profilképe

BattleTag: Eledir#2595

Közepes játékos

Keres: Egyebet

2016.09.27 18:36

Üdvözletem mindenki!

Nem tudom, hogy ez bug-e, vagy csak velem szívózik a HS, de nem akar rendesen működni a program. Ez alatt azt értem, hogy valami élhetetlen kicsi méretben indítja el, eddig nem is lenne baj, felnagyítom, hogy lássam, mire is klikkelek. Aztán jön a következő "kedvesség" nem tudom se a felbontást változtatni, mert nem ajánl fel alternatívákat, de még fullscreen-be se tudom teni. Ok, ezt is lenyelem, ez még nem zavar, akadályozhat a játékban. El is indítanám, egyszerű standard, casual mód 30 0,1v2 manás minionok kijátszására teljessen jó az is. Kiválasztom a paklimat, amit ehhez a kihíváshoz tettem össze, vígan rányomok az indító gombra, aztán várok.

Ötperc múlva is várok, de ok, nagyszerűségemnek nem talál méltó ellenfelet, hát tovább várok.

1-1,5 óra volt a max, amit vártam, és semmi nem történt, csak pörgött a választó. Kétszer újra tettem a játékot, kiléptem, a gépet is újra indítottam, egyszer az egészet letiportam, lemeztöredezettségmentesítettem, mind az 1%-ot töredezetlenítettem, újra teszem az egészet, vígan elindítom, hogy na most remek lesz, játszahtok tovább! *>*

Aha, ugyan úgy a kis ablakocska fogad, felbontás nem állítható, fullsreenre nem tudom tenni, és még mindig nem enged játszani.

 

Ez a problémám, a tűzfal kikapcsolása se segített. Neten erre a csodás oldalra találtam, először próbáltam keresni, hátha a gyík tud segíteni, de nem, és a fórumon se találtam segítséget, legalábbis az utolsó 100+ topic nem segített, így elindítottam egy új témát, hátha kapok segítséget.

Előre is köszönöm a trollmentes válaszokat.

Eledir

#1

2016.10.06 21:44

Eledir profilképe

Eledir (Common)

BattleTag: Eledir#2595

Közepes játékos

Keres: Egyebet

A probléma megoldódott. Csupán annyi volt, hogy a hiba előtt TV-n játszottam, és ahhoz volt igazítva a felbontás. Ma újra TV-re kötöttem, és visszaállítottam a felbontást.
Így már nincs is baj, és minden működik rendesen.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás