FórumÁltalánosRank elérése/elvesztése + jutalom szezon végén

Rank elérése/elvesztése + jutalom szezon végén

-8

Deni (Common)

Deni profilképe

Kezdő játékos

Keres: Gyakorló társat

2016.10.20 15:28

Sziasztok!

Használtam a keresőt, ám nem találtam meg a bennem megfogalmazódott kérdést. Kezdő játékos vagyok, így a nálam tapasztaltabbak biztosan tudnak segíteni.
Játékosok elleni kártyacsatában elértem a 18-as rangot (rank) - eddig ez volt a legjobb eredményem. Olvastam, hogy a rank függvénye, hogy milyen adott jutalomban részesülök a szezon végén.
1. Amennyiben visszacsúszok a "szezon végéig" erről a rank-ról, akkor mi fog számítani a jutalomosztáskor? A legjobb elért rank / a szezon végéig elért rank?
2. Amint láttam: a Wild és Standard meccsek rank létráinak megmászása egymástól függetlenül történik. Mind a két MÓD esetében kaphat a játékos szezon végi jutalmat vagy csak a legjobb számít? Mi a szabály?
3. Honnan tudom, hogy egy szezon véget ér?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

Üdv,
Deni
 

#1

2016.10.20 16:20

Vendég profilképe

Vendég

Szia Deni!

 

A szezonban valaha bármely játékmódban elért rangod számít, és azért csak egy alkalommal kapsz jutalmat. Minden szerzon 1 hónapig tart, hónap első napjától az utolsóig. A szezon másnapján amikor bejelentkezel, már fel is dobja a gép, hogy mi volt a legjobb helyezésed, és mi a jutalmad. 20-as rangot javasolt minden szezonban elérni, ezért havonta egy arra a hónapra egyedileg elérhető hátlapot kaphatsz. 20-as rangig nincs csillag bukás vereségkor, így ez akár teljesen kezdőként is elérhető.

Játssz nyugodtan tovább, a rang visszaesés nem okoz problémát a jutalommal szemben. 20-as ran alá be sem eshetsz. Igazán nagy különbség a jutalmakban 20 (golden common és rangfüggő dust), 15 (plusz egy golden rare), és 5-ös rangnál (plusz egy golden epic) van ha jól tudom.

További jó játékot!

 

#2

2016.10.20 23:33

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

1. A legjobb rangod fog számítani, az alapján kapod a jutalmat és a csillagokat is (tehát esetedben a jutalom ugyanaz mint bárhol rank 20-16 között, csak a csillagok száma fog nőni ha előrébb vagy). A csillagokkal lépsz előre a ranglétrán a következő hónapban. Esetedben 20-18=2 csillag fog járni, az egy rangra lesz elég, tehát nem 24-es, hanem 23-as rangon kezdesz a következő szezonban.

2. Azért kapod a jutalmat amelyik jobb. Tehát mindegy melyikkel hol állsz, csak a jobb rangért kapsz jutalmat.

3. A szezon vége az adott hónap utolsó napja éjfél. Előtte 10 nappal jelzi a HS hogy már csak 10 nap van hátra (ezt minden nap első bejelentkezésekor megmutatja az adott hátralévő napok számával)

#3

2016.10.23 22:49

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Az adott szezonban elért legjobb rangodat bármikor megnézheted a Quest Log-odban. A kép tetején a Ranked Chest-en szereplő szám az.

Biros

#4

2016.10.24 11:07

Deni profilképe

Deni (Common)

Kezdő játékos

Keres: Gyakorló társat

Köszönöm a válaszokat. Kielégítették a kíváncsiságomat.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás