FórumÁltalánosWarcraft A Kezdetek

Warcraft A Kezdetek

2

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

Maxxis profilképe

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

2016.05.28 15:54

Sziasztok! Tudom nem vág ide szorosan, de azért érdekelne a véleményetek, a Warcraft filmről.

Már azon urak és hölgyek véleménye, akik megnézték a filmet.

Olvastam elég lehúzó kritikákat, és utánna megnéztem a filmet. Nekem tetszett, és ezek után nem értettem a kritikussal egyet, mert szerintem ő másik mozit nézett. 

#1

2016.05.28 20:14

PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Holnap várható a kritika az oldalon.

Hearthstone Hungary Admin

#2

2016.05.29 09:00

GiantAxe profilképe

GiantAxe (Rare)

BattleTag: GianAxe#24714

Közepes játékos

Keres: Barátot

Szerintem nagyon jó volt, az viszont néhány hibája tényleg volt a filmnek, pédául az, hogy ismerni kell a warcraft lore-t, hogy értsed mi a f*szom van (ez nem rage akar lenni csak egy kifejezés). Az is zavart, hogy voltak nagy jelentősséggel bíró karakterek akik meg sem mukkantak (pl.: Grom Hellscream, Killrogg Deadeye). A magyar szinkron-t meg meg kereszttel a zsebedben és égő fáklyával meg vasvillával a kezedben nézd meg, mert ha meghallod azokat a neveket, az kb. rage quit. (pl.:stormwind=viharvárad, doomhammer=végzetkalapács, blackhand=feketekéz)

#3

2016.05.30 13:30

Adrenaline profilképe

Adrenaline (Rare)

BattleTag: #2665

Közepes játékos

Fun-oknak kötelező, mellettem ülő kigyúrt arc barátnője az sem tudta mit néz, hol van és minek :) Bfüred 3D.Szinkronnal láttam, persze: vicces de megnézem eredeti nyelven is. Nyilván IMAX-ben nagyobb élmény. Szívem dobban Stromwind láttán! Imádtam minden pillanatát. Kicsit úgy éreztem, csak "nekünk" csinálták.

#4

2016.10.18 21:21

PsyEyE profilképe

PsyEyE (Diamond Common)

BattleTag: 21122

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Nem akartam új témát nyitni ha már van hasonló, de hátha itt jobban észrevehető a fórumban mint amit párnapja írtam az idevágó hírben.... (főleg hogy azóta a heroic brawl a fő téma)

Szóval ma voltam este a Tescoban, és láttam a WoW filmDVDt, hátoldalon extraként kivágottjelenetek+bakik....CSAK!

Sehol semmi utalás arra, hogy Medivh hősportrét kapnék a HSbe, vagy Gul'dant a HOTSba!!!

Esetleg még csak pár nap múlva érkezik országunkba egy másik féle csomagolású amolyan gyüjtői-prémium-platinum akármi változatban is?

Mert olyat is olvastam már, hogy ide nem is hoznak olyat amiben ezek a plusszok is benne lesznek...Aztán olyat is hogy előrendelhető a fémdobozos blue ray változat és október 21. a megjelenése nálunk, de limitált a darabszám és csak a készlet erejéig. (Lehet elkapkodtam a kérdést így de törölni nem lehet csak szerkeszteni)

Azért érdekelne hogy BPen milyen boltokban lehet majd kapni személyesen kpra...

Legalább alternatív mágusom legyen ha már a papnő kimarad bankkártya hiányában a retek amazontwitchprime hülyeség miatt.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás