Összes pakli Új pakli

Classic- Aggro Counter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leper Gnome az áruló. Egy hunter elleni meccs kalsszikban. :)

Példa a Thoughsteal használatára freeze mage ellen klasszikban.

 

Shadow Madness kiválóságára egy példa. 

Thoughtsteal-re egy példa ismét ezúttal zoo ellen.

 

Példa a Mind Control lapnál írtakhoz.

Egy kis BM. Shadom Madness-el elszedtem tőle a Farkast és pont annyit ütött a 2 lény amennyi hp-a volt már a zoonak. 

Azoknak ajánlom főleg ezt a paklit, akikkel szembe rengeteg aggro ( zoo, hunter, shaman ) jön szembe, de a többi control deck nem mindig működik úgy ahogy kellene papíron. Na ezzel a paklival garantáltan fogjátok verni az aggro paklikat. Viszont a többi pakli ellen már nehézkesen nyer, de nem lehetetlen elverni ezzel egy druidát is akár. Warrior a legnehezebb ellenfél ennek a paklinak. 

Mivel a pakli főleg az aggro deckek ellen lett kialakítva, úgy hogy saját lapjait ellenük felhasználva fogjuk őket megverni! Ebből jön az hogy minden körben fognak tenni valami lényt az asztalra, amikre meg mi fogunk tudni reagálni. A warrior viszont azért nehéz mert körök telnek el anélkül hogy heropower nyomogatásán kívül más egyebet is csinál. Egyszóval passzív. Erőforrásainkat jól osszuk be ellene. Tehát egy Harrison Jonesra pl nem pazaroljatok el, ha nem muszáj egy Shadow Word: Death-et. Annak lesz majd bőven más és veszélyesebb célpontja is. 

Főbb combo lista:.

Circle of Healing+ Auchenai Soulpriest ( szó szerint classic leszedés priestnek, aggro tokken paklik ellen kiváló. sok kis lényt takaríthatunk le vel amiknek többségében nem lesz 4-nél több hp-uk.

Northshire Cleric + Wild Pyromancer +Circle of Healing ( takarítás és laphúzás, csak óvatosan mert ha sok lény van lent akkor a Clericet ne tegyétek ki mert előfordul hogy annyi lapot fogtok húzni, amivel elégettek több kulcs lapot is. ) 

Wild Pyromancer+Holy Smite+Power Word: Shield+Mind Blast+Thoughtsteal+Shadow Madness ( zoo ellen általában ezeket fogjuk használni. )

1 darab Mind Blast főleg finishez jó, de warrior armor mennyiségét is szabályozhatjuk vele, főleg mikor már elfogyott a paklija és kapja a körönkénti sebzéseket.

1 darab Thoughtsteal, főleg freeze mage ellen kiváló ez a lap. Általában nem rakják ki az iceblock secretet egyből hanem tartogatják, így mi eltudunk szedni tőlük egy másolatot magunknak, e lap segítségével. Így túlélhetjük a komboját. Többi kaszt ellen is jó. 

Shadow Madness önmagáért beszél, elveszünk egy lényt az ellenfelünktől aminek 3 vagy kevesebb a támadó ereje. Zoo, hunter, shaman ellen kiváló ez a lap. Az egyik képpel sikerült is ezt illusztrálni. Főleg úgy válogassuk meg a célpontjainkat hogy azzal mi járjunk jól legjobban. Gondolok itt pl elveszünk egy Bloodmage Thanos és beleütjük az ellenfelünk másik lényébe. Így mi elvettük az ő laphúzását és helyette mi hasznosítottuk. Leper Gnome szintén ugyanígy. Hunterek szoktak is emotolni emiatt. ( Hehehehh.. ) Zoo is örül neki nagyon. 

Holy Nova asztal takarítás és egy kis heal nekünk. Életmentő tud lenni, Leper Gnome "counter". 

Holy Fire leszedés és gyógyítás, végjátékban a zoo ellen mehet arcba is. Így kevésbé lesz kedve használni a heropowerje adta lehetőséget, és előnyöket. Sylvanas Windrunner-t is leszedhetjük vele az ellenfelünk térfelén, de mi is kombozhatunk vele a ha a sajátunkat intézzük el vele. 

Mind Control  ezt jól fontoljátok meg hogy mire akarjátok elhasználni. Kockázatos lap erős effektel. 10 mana elveszi az egész körünket, cserébe szinte bármilyen lényt is elvehetünk vele az ellenfelünktől. Általában Ragnaros, Gromash, Sylvanas, Cairn, Taunt lények lesznek a célpontjaink. Zoo-nál a doomguard-ra nyugodtan el lehet használni, mivel charge-s lény így azonnal tudunk vele ütni, valamint ennél nagyobb lénnyel nem játszanak. ( erről írtam a classic paladin paklinál a sea giant használatűról. )

Nem szoktam és nem is szeretem magam fényezni, de ez a pakli szerintem jól sikerült, aggro hangsúlyozom aggro paklik ellen. 

Sajnos a többi kaszt ellen, főleg druida és warrior szenvedős a játék. Nem lehetetlen őket megverni velük, de kis szerencse is kell hozzá. 

Minden esetre én ezt a paklit bátran ajánlom minden classic játékosnak, vagy akinek csak felkeltette az érdeklődést!

Jó szórakozást kívánok hozzá! 

Kövi alkalommal egy classic mage paklival fogok jönni.

2

Tyrande Whisperwind HearthstoneAlfons profilképe

Alfons (Golden Common)

Létrehozott paklik: 139

365 napon belül: 97

Átlagos értékelés: 1.07 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettCircle of Healing x2 0
Vanilla szettHoly Smite x2 1
Vanilla szettNorthshire Cleric x2 1 1 3
Vanilla szettPower Word: Shield x2 1
Vanilla szettMind Blast x1 2
Vanilla szettShadow Word: Death x2 3
Vanilla szettThoughtsteal x1 3
Vanilla szettAuchenai Soulpriest x2 4 3 5
Vanilla szettShadow Madness x2 4
Vanilla szettHoly Nova x2 5
Vanilla szettHoly Fire x2 6
Vanilla szettMind Control x1 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettLoot Hoarder x2 2 2 1
Vanilla szettWild Pyromancer x2 2 3 2
Vanilla szettEarthen Ring Farseer x2 3 3 3
Vanilla szettHarrison Jones x1 5 5 4
Vanilla szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Vanilla szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

Még több Control Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás