Összes pakli Új pakli

Classic-Secret Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Midrange paklinak ítéltem meg a pakli típus választásnál, viszont inkább egyfajta gyenge control pakli. 

Ha a secretek és a hozzá tartozó lapok úgy mint a SecretkeeperEaglehorn Bow jól és időben jönnek fel, akkor tud a pakli egyfajta tempo játékot produkálni. 

De szerencsés lapjárás is kell hozzá. 

Flare más secret használó kasztok ellen, főleg mage, de hunter és paladin ellen is kiváló. Laphúzásnak is jó, bár igaz a tracking varázslappal célzottan felhúzhatjuk azt amit szeretnénk. 

Explosive Trap, és a 2 Snipe secret nagyon jók, főleg tokken alapú paklik ellen. Zoo, hunter, druida, néha nagy ritkán látok még agro palát is. 

Snake Trap jó ha boardon akarunk maradni. Bár kissé körülményes secret de nagy átlagban aktiválják. Ebben főleg a Dread Corsair lap van nagy segítségre.

Secretkeeper korai játékra jó, főleg ha kitudunk játszani secretet is a kövi körben. Sajnos a tapasztalatom az hogy vagy mindig későn kerül a kezembe, vagy a secreteket már addigra kijátszottam mire ez kijött. 

Ettől függetlenül fenyegetésnek jó. 

Eaglehorn Bow viszont kiváló, akár tradelni akarunk valamit ( igen tudom, hunter és a tradelés phüff. :D ) vagy csak arcba ütünk vele. 

Deadly Shot  kiváló leszedés bármire. Ha ügyesek vagyunk akkor akár célzottan is letudunk szedni bármit.

Multi-Shot, és 2 Explosive Shot főleg zoo miatt kerültek be. De nagyobb legyengített lények ellen is jók.

Earthen Ring Farseer hunter mirror meccsekben életmentő ez a lap. Főleg ha folyamat lövitek egymást a hero powerrel. Helyére viszont bekerülhet 2 Unleash the hounds, vagy 2 Kill command

Dread Corsair  az Eaglehorn Bow fegyverrel kiváló.

Kacsito, Csak klasszikusan, amit érdemes kipróbálni cikkben szereplő hunter paklija adta az ötletet nekem is. Innen is köszönöm, zseniális húzás egyébként! Ajánlom kipróbálásra azokat a paklikat is! 

Venture Co. Mercenary na ez egy érdekes történet. Igen alul értékelt lap. Eddig én is lebecsültem de ezek a meccsek bebizonyították hogy ez valójában nem olyan rossz lap. 

Alapból a képessége bár hogy 3-al többe kerülnek a lények a kezünkbe, cserébe elég jó testtel rendelkezik a játék közepére. És ugyanez érvényes az ellenfeleinkre is az ő körükben. Big game hunter kicsalogatásra kiváló. Vagy bármilyen más leszedésre. Képekkel illusztrálva. 

Egy nagyon aggro pakliba eltudnám képzelni ezt a lapot. Meccseket is nyert már nekem többször is ez a lap. Nagy átlagban fenyegetve érzik magukat tőle és minél hamarabb próbálják leszedni. Így a nagy lapjaink pl egy Ragna nyugodtabban kimehet, mivel egy leszedést fixen elhasználnak Venture Co. Mercenary-re.

War Golem igazából nagy lény, korrekt mana költség, és statok. Big game hunter target szintén. Inkább azoknak jó ez lap akiknek nincsenek meg a különböző classic legendek de szeretnének valami nagy lénnyel is játszani. De még jobb választás lehet a 2 Golem helyére, 2 Ravenholdt Assassin. Stealthes lény így nagy valószínűséggel mikor kirakjuk tudunk is majd vele ütni. A big game hunter nem tudja egyből leszedni. Területi spellek viszont ugyanúgy hatással vannak rá. Olyankor rosszabb hogy kevesebb hp-a van mint a Golemnek.

Alapvetően szerintem egy korrekt kis pakli, hunterhez képest igen szokatlan lapokkal. 

Akiket érdekel tegyenek vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá!

1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 341

365 napon belül: 176

Átlagos értékelés: 1.9 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettFlare x2 1
Vanilla szettExplosive Trap x2 2
Vanilla szettSnake Trap x2 2
Vanilla szettSnipe x2 2
Vanilla szettAnimal Companion x2 3
Vanilla szettDeadly Shot x1 3
Vanilla szettEaglehorn Bow x2 3 3 2
Vanilla szettMulti-Shot x2 4
Vanilla szettExplosive Shot x2 5
Vanilla szettSavannah Highmane x2 6 6 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettSecretkeeper x2 1 1 2
Vanilla szettEarthen Ring Farseer x2 3 3 3
Vanilla szettDread Corsair x2 4 3 3
Vanilla szettVenture Co. Mercenary x2 5 7 6
Vanilla szettWar Golem x2 7 7 7
Vanilla szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

Még több Midrange Hunter pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás