Összes pakli Új pakli

Classic- Midrange/Tempo- Warrior

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Íme a következő paklim, ami nem más mint egy tempo warrior. 

A pakli maga valóban nem egy hiper aggro pakli, persze így is arcra fogunk menni,csak kényelmes tempoban. De jobban illik rá a midrange jelző, ám ha jó a lapjárásunk akkor, előadhatjuk a tempo play-t is kis túlzással. 

Érdekes egyébként hogy classicban majd minden kaszthoz van aggro verzió is, igen a mage-nek is, ( kivétel a priest, hacsak nem murloc-os verzióval találod szembe magad. :D ) addig a warriornak beton biztosan csak a control vonal van, és kész.

Nem mintha problémám lenne ezzel, hiszen én is mikor még kezdtem ( ha valaki kérdezné, béta óta ) az egészet, nagyon ácsingóztam egy fullos control warrior pakli után. Persze akkor még fasorba se volt az egész, alig voltak lapjaim, kulcs lapok, főleg epic lapok meg se voltak, így számomra egy elérhetetlen dolog volt az egész. Ennek ellenére tetszett nagyon a pakli. 

Vissza kanyarodva a mostani paklinkhoz, nyilván a már fentebb említett control warrior jobb választás, és erősebb is, és vannak gyorsabb aggro paklik is, ( Zoo, Face Hunter stb ) ám ennek a paklinak sem kell nagyon szégyenkezni. Én egész jókat mentem vele, volt hogy handlock paklikat is tudtam vele szívatni többször is. 

Priest, Druid ami nagyon kellemetlen meccs tud lenni a paklinak. A gyenge Priest főleg. :D

Na de akkor vágjunk is bele a leírásba, most kicsit tömörebb és lényegre törőbb lesz, mint szokót:.

Execute kiváló leszedés, főleg a Whirlwind lappal érdemes kombozni. De előfordult már hogy Shield Slam + Execute kombot is használtam. :)

Shield Slam ha tudunk elég armor-t felpakolni magunkra akkor a játék kései szakaszában jön ez jól. De aggro ellen se féljetek elhasználni, ha szükséges. 

Whirlwind  már említve lett az Execute lapnál, de korai aggro megmozdulások ellen is jó ez a lap. 

Armorsmith szintén aggro elleni védelmet biztosítja. 4 hp-val igen sanszos hogy 1-2 kört túl él ez a lap, és mondanom se kell hogy ha minél tovább él ez a lap, annál több armor-t tudunk magunkra pakolni általa. Kinfe Juggler és Flame Imp se szedi le egyből. 

Cleave szokatlan lap lehet, de szintén aggro ellen van a pakliban. Late gameben is jó Execute-al kombozva, például Warlock Giantek ellen.

Fiery War Axe 1 darab elég, lesz még lehetőségünk fegyvert pakolni magunkra, egy másik lapnak hála. 

Shield Block laphúzás és armor generálás. Mondanom se kell hogy ez a lap + Shiel Slam kiváló leszedés tud lenni. 

Arathi Weaponsmith lapra céloztam a Fiery War Axe leírásánál. Én szeretem ezt a lapot, szinte senkinél nem láttam még játékban. Szerintem nem rossz kis tempo play, és kombozható a Dread Corsair lap-al is. 

Grommash Hellscream szinte minden warrior pakliban alap legendás. Nekem is csak mostanában lett meg. :P :D

WhirlwindElven ArcherShield Slam lesznek a fő kombo lehetőségek erre a lapra. Egyet mindenképp érdemes meghagyni a Grommash mellé. Mivel ha megsebezzük ezt a lapot, kapásból 4- attack, helyett 10 lesz a támadó értéke. És 10-el mindig jobb pofán verni az ellenfelünket, mint 4-el. Utóbbi Priest játékosok ellen lehet jó stratégia, meghagyni 4 támadással és úgy ütögetni az arcukat.

Elven Archer már említve lett Grommash esetében, de főleg ez a lap is aggro paklik ellen van benne a pakliban, Ritkább esetben van mikor meccset nyer, ha 1 hp-n múlik az egész, de nem tudunk semmivel se arcra menni. 

Ironbeak Owl egy silence lap, mindig jól tud jönni, akár aggro akár taunt lények ellen is. 

Acolyte of Pain nem kell mondanom hogy laphúzás, és Knife Juggler szívató lap. Hehehe...

Ezt a lapot érdemes kombózni, az Elven Archer, és Whirlwind lapokkal. 

Big Game Hunter nagy lények leszedésére. Szerintem nem túlzok ha azt mondom hogy ez lap és a warrior kaszt szinte elválaszthatatlan, classicban legalábbis. Más kasztnál nagyon ritkán láttam eddig a Big Game Hunter-t. ( tudom később a Dr. Boom miatt majd minden kaszt használta ezt a lapot. hümmm... régi szép idők. :D )

Dread Corsair már említve lett mivel kombozható a lap. Kis védelem aggro ellen, tempo playnek se utolsó. Fullos kontrol pakliknak meg nem fog sok vizet zavarni. 

Azure Drake szintén majd minden pakliban megtalálható ez lap. Laphúzás miatt főleg, és kapsz mellé egy tűrhető test-et is. Kombozható a +1 spell damge miatt a Whirlwind lappal.    

Harrison Jones fegyver leszedés és laphúzás is, tökéletes. 

Argent Commander jobban szeretem mint Leeroy-t, főleg hogy ezzel a lappal bele lehet gyalogolni valamibe büntetlenül, hála a divine shield-nek. 

The Black Knight próblémás tauntokra, főleg a Handlock Giant és Druid taunt lapjaira. De kisebb tauntokra is jó. Sunwalker ellen meg tökéletes. 

Ragnaros the Firelord simán elfér a pakliban, random 8 sebzést kioszt bárkinek. Néha jó néha nem, de mind tudjuk, mikor kellene akkor sose megy arcra az a 8 sebzés, és mikor valamit le kellene szednie akkor meg természetesen pofára lövi az extra 8 sebzést. Nem baj ezért szeretjük. :)

És nagyjából ennyit a pakliról. Első ránézésre nem tűnhet nagy számnak a pakli, de nagyon meglepő tud lenni. Akinek felkeltette az érdeklődését az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

Következő alkalommal egy Malygos Rouge paklival fogok visszatérni.  

2

Garrosh Hellscream, Warrior kaszt
Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 245

365 napon belül: 177

Átlagos értékelés: 1.83 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettExecute x2 1
Vanilla szettShield Slam x1 1
Vanilla szettWhirlwind x2 1
Vanilla szettArmorsmith x2 2 1 4
Vanilla szettCleave x2 2
Vanilla szettFiery War Axe x1 2 3 2
Vanilla szettShield Block x2 3
Vanilla szettArathi Weaponsmith x2 4 3 3
Vanilla szettGrommash Hellscream x1 8 4 9

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettElven Archer x2 1 1 1
Vanilla szettIronbeak Owl x1 2 2 1
Vanilla szettAcolyte of Pain x2 3 1 3
Vanilla szettBig Game Hunter x1 3 4 2
Vanilla szettDread Corsair x2 4 3 3
Vanilla szettAzure Drake x2 5 4 4
Vanilla szettHarrison Jones x1 5 5 4
Vanilla szettArgent Commander x2 6 4 2
Vanilla szettThe Black Knight x1 6 4 5
Vanilla szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

Még több Midrange Warrior pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás