Összes pakli Új pakli

Classic- Summoning is Complete! ( Shaman )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Akik ismerik a Warcraft 3-at akár a remaster akár az eredeti változatot azoknak ismerős lehet ez a címben szereplő mondat! Ha már eredetileg a wowos lorebol merítenek a hs-hez is, elméletben, de halottam már hogy ez rég nincs így.

Nézzétek el nekem ha hülyeséget mondtam, mert én nem wowoztam csak egyszer kipróbáltam és kész. Úgy hogy annak a világában én nem vagyok jártas, a Warcraft 2-3 amivel játszottam is. :)

Kicsit visszakanyarodva a hs-hez itt egy újabb és egyben részemről utolsó classic pakli. Egy warrior és warlock paklit is terveztem felrakni, de ezek nem voltak kreatívak és fun se volt velük játszani. Nyerni se lehetett velük normálisan. Nem mintha az eddigiekkel is annyira lehetne a győzelmeket halmozni, de azért igyekeztem játszható paklikkal jönni vagy ha más nem akkor funolásnak, ötletelésnek jók legyenek. 

Ennek a shaman paklinak a koncepciója az hogy minél szélesebb asztalt próbáljunk felépíteni, és a Frostwolf Warlord-t hizlaljuk fel minél nagyobbra. 

De a Sea Giant-re is jó mivel minél több lény van lent az asztalon, annál olcsóbb tudjuk majd ezt a rondaságot is kijátszani. 

És ha van elég lényünk akkor mehet rájuk a Bloodlust és kb előadhatjuk a szegény ember combo/ midrange druida-at. Elnézést a borzalmas megjegyzésért! 

Stormwind Champion kis buffolás, és viszonylag nagy fenyegetés tud lenni ez a lap önmagában is. 

Earth Shock főleg a freezemage Doomslayer lapjára, de Leper Gnome-ra is kiváló. 

Forked Lightning furcsa lehet a szokásos Lightning Bolt helyett, én viszont azt vettem észre hogy ez zoo és hunter ellen hatásosabb. Igaz sok overloadba kerül nekünk ez a korai körökben, viszont sok kis sebzéstől menthetjük meg magunkat a későbbiekben. 

Stormforged Axe szintén főleg a zoo és hunter kordában tartására való. 

Knife Juggler  szintén jó mivel sok olyan lénnyel játszunk ami maga mellé idéz egy másik kisebb lényt is, így a Juggler képessége is aktív lesz, és mint Tell Vilmos lövöldözheti az ellenfelünk lényeit, vagy annak fejét. 

Master Swordsmith totemekkel is nagyon jó. 

Onyxia főleg a végjátékban tud jó lap lenni, ha sikerül az ellenfeleinkből a legtöbb leszedést, és boardclear lapot kihúzni, akkor nyugisabban mehet ki ez a lap. A kis lényeinket nehezebben szedik le, és ha kezünkben ott a Bloodlust akkor elég szép kis sebzést lehet kiosztani. 

De akinek nincs meg az rakhat be helyére akár egy Ragnát, vagy Hogger legendásokat. De akár egy Violet Teacher is jó lehet, bár annyira sok spellel nem játszik a pakli. 

Arra érdemes figyelni hogy nincs semmilyen heal kártya a pakliban, így csak óvatosan a tradelni!

Meglepetésemre az elmúlt napokban, valamiért akárhányszor ezzel a paklival játszottam, szinte csak warriorok jöttek szembe, ami után kész felüdülés volt más kaszt ellen is játszani. 

De ilyen 10 meccsből 7 warrior és 3 meg más kaszt volt. Nem tudom ennek mi volt az oka, de ennyi warriort se láttam egymás után classikban, de nem lepne meg ha a kedves matchmaking direkt kiakart velem szúrni. :/

Felemás eredménnyel valamelyiket simán tudtam verni, valamikor meg ők kenték el a számat pofátlan módon. De nem is ez  a lényeg csak a képek miatt írom le ezt hogy ne lepődjetek meg hogy zöme warrior ellen van. És ez csak a mai napi termés volt. Egy maget sikerült "lencsevégre" kapni, azt is csak úgy hogy akkor jutott eszembe. :D

Minden esetre jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

Legközelebb az új kiegészítő megjelenésekor térek majd vissza, új paklikkal. 

0

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 0

Thrall HearthstoneAlfons profilképe

Alfons (Rare)

Létrehozott paklik: 192

365 napon belül: 150

Átlagos értékelés: 1.17 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettEarth Shock x2 1
Vanilla szettForked Lightning x2 1
Vanilla szettStormforged Axe x2 2 2 3
Vanilla szettLightning Storm x2 3
Vanilla szettBloodlust x2 5
Vanilla szettFire Elemental x2 6 6 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vanilla szettKnife Juggler x2 2 3 2
Vanilla szettMaster Swordsmith x2 2 1 3
Vanilla szettMurloc Tidehunter x2 2 2 1
Vanilla szettImp Master x2 3 1 5
Vanilla szettRazorfen Hunter x2 3 2 3
Vanilla szettSen'jin Shieldmasta x2 4 3 5
Vanilla szettFrostwolf Warlord x2 5 4 4
Vanilla szettStormwind Champion x2 7 6 6
Vanilla szettOnyxia x1 9 8 8
Vanilla szettSea Giant x1 10 8 8

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2021.06.24 08:39-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Vanilla szettFar Sight x2 3
- Vanilla szettLightning Bolt x2 1
- Vanilla szettHex x1 3
+ Vanilla szettRazorfen Hunter x2 3 2 3
+ Vanilla szettForked Lightning x2 1
+ Vanilla szettImp Master x1 3 1 5

Még több Shaman pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás