Paklik Új pakli

Dispatch OTK

1

Adatok

Greetings Traveler!

Nemrégen kezdtem el ezt a paklit fejlesztgetni, az elején még kevesebb sikerrel, így most az 1.5-ös verzió tesztelése közben értem el oda, hogy fel merem ide tenni...

A pakli igazából egyetlen kombóra épül, ez pedig Emperor Thaurissan kijátszása után egy körrel, 10 manánál Coinnal, esetleg Coin nélkül 2 szakaszban is legyárthatjuk, letesszük Bronzszakállú Brannt ( :D ), majd Don Han'Cho, végül a két Smuggler's Crate-val mind buffoljuk a Dispatch Kodot... Brann őrá is hatással lesz, ha egykörös kombóként használjuk, így akár 30 életes opponentünk is kikapott. Ha ez nem tud összejönni, érdemes a pakliba csempészni még egy Brewmastert is, ezzel Brannt visszahúzva ki tudjuk a következő körben lőni újra, így okozva az ellenfélnek halálos sebzést.

A pakli szépsége, hogy a kombó ellen az ellenfél nem tud mit csinálni. Az elején elhitetett Secret Hunti után hirtelen a semmiből ott terem három olyan legendary, aminek nincsen semmi köze a Secretekhez, majd utánuk még jön egy kodo is, ami meg már meg is semmisíti.

Ennek ellenére rankedre nem ajánlom, mert igencsak pengeélen táncol a pakli. Ha a kezünkben van Coin, akkor sem szabad elhasználni, hiszen ha Thaurissan csak egy körig van kint, szükség lesz rá. Így mindig csakannyi manából tudjuk megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat, amennyiedik kör éppen van... Ergo, nem szabad megijedni a nagy életbeli hátrányoktól, sőt bizonyos esetekben még ajánlott is ezek fenntartása. 

Nyilván nem tudjuk csupán spellekből leszedni az összes lényt. Ezért van egy kisebb Secret-kombó a pakliban, ezek elsősorban olyan titkok, amik lényt hoznak le a boardra, ezzel csökkentve a nyomást kedvenc vadászunkon.

A pakli még nincs kész, véleményt, tanácsot szívesen elfogadok, ha van.

Megnyitás a pakli készítőben

Nagyszerű pakli

huntard HearthstoneGrg profilképe

Grg (Rare)

BattleTag: NightRaven#227725

Létrehozott paklik: 19

365 napon belül: 2

Átlagos értékelés: 1.63 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Arcane Shot x2 Spell 1
Hunter's Mark x2 Spell 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőOn the Hunt x2 Spell 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőSmuggler's Crate x2 Spell 1
Tracking x2 Spell 1
The Grand Tournament kiegészítőBear Trap x1 Secret 2
Karazhan kaland módCat Trick x1 Spell 2
Explosive Trap x2 Secret 2
Blackrock Mountain kaland módQuick Shot x1 Spell 2
Snake Trap x1 Secret 2
Animal Companion x2 Spell 3
Deadly Shot x2 Spell 3
Eaglehorn Bow x1 Fegyver 3 3 2
Kill Command x1 Spell 3
Unleash the Hounds x1 Spell 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDispatch Kodo x2 Lény 4 2 4
Multi-Shot x1 Spell 4
Explosive Shot x1 Spell 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
League of Explorers kaland mód Brann Bronzebeard x1 Lény 3 2 4
Blackrock Mountain kaland mód Emperor Thaurissan x1 Lény 6 5 5
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítő Don Han'Cho Grimy Goons - Hunter, Paladin, Warrior lap x1 Lény 7 5 6

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

Dátum: 2017.01.28 09:15

#Savannah profilképe

Név: #Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Kisérleteztem dispatchel, én a húzásnál véreztem el...nem igazán volt elég a tracking arra, hogy boardot is tisztán tartsam, és a szükséges lapokat is felhúzzam.  Druidot oda vissza veri a dispatch hunter, jó muligannel talán a pirate warrior is lemehet, de Mr. "THATSINCREDIBLE" Cancer rommá ver.

#2

Dátum: 2017.01.28 23:45

Zsee profilképe

Név: Zsee (Epic)

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Elég furcsa pakli, de merész ötlet. Látom ott van két Tracking, de mivel egy lap a win condition, még ha kettő is van belőle, sokkal több laphúzás kellene bele szerintem. A secret vonalat én elengedném, csak a klasszikus 1 explo - 1 freezinget játszanám benne. Gondolom mindenképp OTK-ban gondolkosz, de azért lehetne midrangesíteni. A secretes vonal eldobásával marad még pár hely, Multi-Shotot és az explo shotot is kiszedném, helyettük van még két elérhető kézbe buffolós lap 3 manáért. Illetve houndmaster se ártana szerintem tauntnak. Deadly shotból 1 bőven elég, értem miért van benne, de elég az 1.

Én azért erőltetném ezt a midrangesebb vonalat, mert így nem feltétlenül kapunk ki, ha nem húzunk fel azonnal mindent ami kell. Bár én sem ajánlanám rankedre, még akkor sem ha ez jobban működik :D Sajnos nem hiszem, hogy van az a leleményes paklikészítő (pedig magamat sem tartom egy control c, control v játékosnak) aki igazán jó paklit tudna varázslni a hunterből, erre a metára :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás