Összes pakli Új pakli

Mill-OTK

Sziasztok

Igen, megint egy OTK típusú deck de a midrange vagy aggro sámimat(vagy huntert vagy C'Thun warit) minek tegyem ide van belőle elég...

Szóval a lényeg, hogy a Reckless Rocketeer-re először kettő Cold Blood-ot és egy vagy kettő Abusive Sergeant-ot tegyünk, majd Faceless Manipulator és vége a meccsnek.Ehhez szükséges, hogy a kombós lapok nagy része kézben legyen, akkor kell letenni Emperor Thaurissan-t.(Leeroyom még mindig nincs)

Viszont, ahogy teszteltem a paklit, egyre több laphúzást tettem bele és így kijött egy ilyen hibrid változat.A Coldlight Oracle nevű lappal szépen meg lehet szívatni azokat a paklikat amik sok lapot tartanak kézben.Gang Up-ot általában rá érdemes elhasználni.

A pakli gyengéje, hogy nincs egy normális heal lap standardban(ha van akkor tippet kérek) nekem ez vált be a legjobban, Shadowstep-et szükség esetén rá kell elhasználni egyébként a murlocra.

Vanish hasznos lap, szintén a szívatás kategória, de a heal lapot is vissza lehet hozni ha szerencsénk van.

Miután az ellenfél meglátja a murlocokat, mill rugó ellen küzd, de a kombóval nagyon meg lehet lepni :)

Jártam már úgy, hogy kulcslapot sikerült elégetni, OTK waritól Charge-t, máskor C'Thun-t, ezek után auto concede volt a válasz :D

FONTOS:Ez egy fun pakli casualra, nem rankedre ajánlott, de érdemes egyszer kipróbálni hátha tetszik.

Még valami:C'Thun/control warrior ellen a pajzsok miatt jóval csökken a nyerési esély

2

rogue Hearthstone
Neveletlen profilképe

(Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Létrehozott paklik: 30

365 napon belül: 11

Átlagos értékelés: 3.53 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Rogue lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Backstab x1 Spell 0
Shadowstep x2 Spell 0
Deadly Poison x1 Spell 1
Cold Blood x2 Spell 2
Eviscerate x2 Spell 2
Blackrock Mountain kaland módGang Up x1 Spell 2
Sap x2 Spell 2
Shiv x1 Spell 2
Fan of Knives x2 Spell 3
SI:7 Agent x2 Lény 3 3 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőShadow Strike x1 Spell 3
Vanish x2 Spell 6

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Abusive Sergeant x2 Lény 1 1 1
Coldlight Oracle x2 Lény 3 2 2
Azure Drake x2 Lény 5 4 4
Whispers of the Old Gods kiegészítőCult Apothecary x2 Lény 5 4 4
Faceless Manipulator x1 Lény 5 3 3
Blackrock Mountain kaland módEmperor Thaurissan x1 Lény 6 5 5
Reckless Rocketeer x1 Lény 6 5 2

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

2016.08.18 18:39

#Savannah profilképe

#Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Shadowspeakert ajánlom figyelmedbe. Vanishból nem kell kettő, aggro ellen wild piromancer gyönyörüen müködik, pláne ha van preped. Mivel a cult csak akkor gyógyít, ha az ellennek van lent lénye én 1 cultot és 1 refreshing vendort használok. A vendor azért jó, mert úgyse sebzel arcba nagyon ellenben általában leütik.azaz 4 manáért 4 et healel plusz 5 sebzést felfog. Brannel viszont 8-t healel, tehát magek ellen se rosz.Az Azure Drake nagyon rossz lap prep nélkül, csak a laphúzását tudod kihasználni, 5 manáért 4/4 kevés. Sztem -2azure +1 shadowspeaker -1 cult +1 refreshing vendor + brann -1 fan of knives +1 wild piromancer -1 vanish +1 conceal. Conceal brannre és vagy emperorra vagy mezei lényként ledobott manipulátorra meglásd jó móka. Shadowspeaker mehet brannre, cultra, vendorra, emperorra, gyakorlatilag amiből kell még egy. Brannre tud beteg lenni, pláne, ha visszaveszed utána, és rádobod a cultra vaaagy a simán mezei lényként lerakott faceless manipulátorra... Egyik meccsen több mint 100 at gyógyúltam, szal van ott heal potenciál. 

#2

2016.08.18 19:58

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Az a baj, hogy Preparation még hiányzik a gyűjteményemből és vannak fontosabb epicek is amik szintén, és most ők vannak előtérben...vanish-t azért használok ennyit, mert mondjuk zoonak van lent 6 lénye a kezében 5-6 lap már nem rossz, a pluszba idézett lényeket is visszaadja, de ki fogom próbálni a változásokat amiket írtál.Brannra is gondoltam, csak a végén nem tudtam mit vegyek ki 

Shadowcaster rá gondolsz?Ő sincs még meg a pakli a jelenlegi lapkészletem alapján van, persze ha van jobb lap nyugodtan ki lehet cserélni.

A vendort viszont mindenképp ki fogom próbáln meg a wild pyrot is.

Köszi :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás