Összes pakli Új pakli

Murloc Mage

Sziasztok!

Ezúttal ezt az agyament összeállitást szeretném nektek megmutatni amivel játszani egyszerűen hihetetlen.

Ma ismét Mage questem volt és ez a pakli össze volt rakva a kollekcióban így ezzel vágtam neki a 3 nyerésnek. Mondanom sem kell, hogy beletelt vagy 15 percbe mire meg lett a quest :D És olyan ellenfelek ellen mint Even sámi, és az a teljesen igazi face hunter ahol lapot húz a Quick Shot az 5. körben. Vagyis a(z) (ez a pakli után) legdurvább aggro rákok ellen. 

A játszás során nem kell sokat gondolkodni csak kivágni a békákat és jól agyonverni velük az ellenfelet.

A kezünk szinte sosem ürül ki annyi a laphúzásunk. Erre szolgál a Book of Specters az Aluneth és a mindannyiunk által oly kedvelt Coldlight Oracle plusz mindegyikkel szinergizálnak a Dollmaster Dorian és az Archmage Arugal vagyis még lapot is égethetünk ha nem figyelünk oda :D 

Hogy felszabadultan építkezhessünk a boardon betettem egy jóféle Giggling Inventort is a pakliba, csak, hogy igazán sokkolhassuk az ellenfelünk elméjét. Akinek a gusztusa úgy hozza az egyik Primalfin Lookout helyére betehet mégegyet illetve akinek van betehet a második helyére egy  Puddlestompert vagy Nightmare Amalgamot. Mert a lookoutnak ritkán látjuk hasznát. 

Ennyi lenne a leírás. A pakli lehengerlő, hozza a nerf előtti Call to Arms murloc paklik erejét. Persze az egy sokkal funabb deck volt de ez sem rossz. 

Jó játékot kívánok vele vagy nélküle mindekinek! 

Egyéb tapasztalatok a paklival: lehet, hogy ténylegesen ki kellene venni a Primalfin Lookout-okat mert így túl kevés a (nagyon) korai játékunk. De, hogy mire lehetne cserélni azt nem tudom... akinek van ötlete az esetleg megoszthatná velem is :) Az Odd paladin és a tempo mage halálos ellensége a paklinak (valószínűleg ezért nincs metában ez a pakli) viszont amin meglepődtem az az, hogy lehoztam egy odd warri elleni meccset is egy fenomenális befejezéssel :o 

4

mage Hearthstone
Casualplayer profilképe

(Premium) - Közösségépítő

Létrehozott paklik: 49

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.88 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Mage lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
The Witchwood kiegészítőArchmage Arugal x1 Lény 2 2 2
The Witchwood kiegészítőBook of Specters x2 Spell 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőAluneth x1 Fegyver 6 0 0

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Grimscale Oracle x2 Lény 1 1 1
Murloc Tidecaller x2 Lény 1 1 2
League of Explorers kaland módSir Finley Mrrgglton x1 Lény 1 1 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőBilefin Tidehunter x2 Lény 2 2 1
Bluegill Warrior x2 Lény 2 2 1
Murloc Tidehunter x2 Lény 2 2 1
Journey to UnRockpool Hunter x2 Lény 2 2 3
Coldlight Oracle x2 Lény 3 2 2
Coldlight Seer x2 Lény 3 2 3
Murloc Warleader x2 Lény 3 3 3
The Witchwood kiegészítőNightmare Amalgam x1 Lény 3 3 4
Journey to UnPrimalfin Lookout x2 Lény 3 3 2
Journey to UnGentle Megasaur x2 Lény 4 5 4
The Witchwood kiegészítőDollmaster Dorian x1 Lény 5 2 6
Boomsday Project kiegészítőGiggling Inventor x1 Lény 7 2 1

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

#1

2018.10.09 12:40

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Szokásomhoz hűen egy képpel szeretném megmutatni a pakli fun mivoltát. Aminek a mottója: “Nah most akkor ki is játszik gyors paklival?” :D 

#2

2018.10.09 15:50

A murloc örökzöld ebben a játékban, ha el is teszed egy kis időre, de utána újra előveszed és beilleszted az aktuális kiegészítő odaillő lapjait mindig frissnek fog hatni. A másik meg ha csak röpke perceid van a játékra, nem a BIG Spell Mage-t vagy a Questest veszed elő, erre tökéletes!

#3

2018.10.09 19:12 | Válasz: (#2) VasPaladin (Golden Common) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Én a Warleader nerfnél kezdtem el murlocozni kicsit komolyabban. De azt nagyon bánom, hogy a régi időkből kimaradtam, mikor még +1 életerőt kaptak a csapatkapitánytól illetve még régebben mikor még az ellenfél boardján lévőek is buffolták a tieidet. Azok lehettek csak a mérkőzések... Viszont tényleg mindig szivesen nyúlok vissza hozzájuk. Akárhogy is aggro nem aggro én szeretek velük alkotni. Főleg mióta adoptálni is lehet őket. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás