Összes pakli Új pakli

Warcraft 3: Reign of Chaos- Warchief Thrall&Grom Hellscream

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A következő pakli bár Thrall-nak lett építve, mégis inkább egy másik szereplő Grom Hellscream ( Pokoljáró Grom ) köré fog épülni a mostani történetszál. Kár egyébként hogy a shaman-nak nem adták még oda Hellscream-et mint alternatív hősportré fromájában, de talán egyszer. De inkább kezdjünk hozzá...

  • Ezalatt Thrall harcostársa, Grom Hellscream és klánja, a "Csatadal" (Warsong) klán Kalimdor északi felébe vonul, ahol szembetalálkozik egy ismeretlen fajjal, az éj elfekkel. Az éj elfek ádázul védelmezik szent erdeiket bármely betolakodóval szemben, Grom ezért csak nagy nehezen tud tábort verni, miközben a faanyagért letarolja az elfek otthonát. 

  • Hamarosan azonban az éj elfek egyik félistenével, Cenarius-szal kerülnek szembe, akiben egyszerű fegyverekkel ne tudnak sérülést okozni, ezért Grom az erdő mélyén található elátkozott varázskút felé veszi az irányt. A kutat démoni szatírok őrzik, de velük még könnyen elbánnak, és bár a klánjában szolgáló egyik boszorkánydoktor figyelmezteti Grom-ot, hogy a víz démoni átok alatt áll, a klánvezér hezitálás nélkül iszik belőle. Később ork fajtársai is követik őt, de a trollok nem hajlandóak inni belőle, ezért elhagyják a klánt. 

  • Grom ezután már elég erős lesz ahhoz, hogy többedmagával legyőzze Cenarius-t, ám a félisten bukása után rögtön felfedi magát egy démon, Mannoroth. A veremúr (pitlord) elmondja, hogy az ő vére mocskolta be a mágikus forrást, és most, hogy Grom és klánja ismét ivott belőle, az ő szolgáivá váltak.

  • Grom persze azt hiszi, hogy szabad akaratából cselekszik, de a démon biztosítja őt, hogy klánjával együtt újra a Légió bábja lett. 

A pakliban érdekesség lehet a watch post kártyák szereplése, ugyanakkor a Warcraft 3-as játékot nézve meg jól beleillenek, mivel ott is szerepelnek konkrétan. Még ha nem is annyira toxikusak vagy megosztóak mint a Hearthstone-ban. Ha-ha-ha...... 

Visszakanyarodva a pakli inkább a Hellscream-el való első találkozásra épül. A játék ezen korai szakaszán először az emberek ellen kell felvenni a harcot. És erre épül a pakli. De mivel a későbbiekben Grom Hellscream kap nagyobb szerepet, így nem változtattam a paklin Thrall következő felbukkanásáig. Ugyebár említettem még az elején hogy kár amiért nem kapott a shaman egy alternatív hősportrét, amiben Hellscream-ként lehetne játszani. Ez van sajnos, hát ha idővel bekerül majd ő is. Akkor mindenképpen kap majd egy paklit ő is. Hiszen elég fontos szereplője a cselekményeknek ő is. 

1

Warchief Thrall HearthstoneAlfons profilképe

Alfons (Rare)

Létrehozott paklik: 223

365 napon belül: 158

Átlagos értékelés: 1.13 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettLightning Bolt x2 1
Rastakhan's Rumble kiegészítőTotemic Smash x2 1
The Grand Tournament kiegészítőAncestral Knowledge x1 2
Core szettRockbiter Weapon x1 2
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDrakkari Defender x2 3 2 8
Core szettFeral Spirit x1 3
Core szettLightning Storm x1 3
The Grand Tournament kiegészítőCharged Hammer x1 4 2 4
United in Stormwind kiegészítőSpirit Alpha x1 4 2 5
Core szettDoomhammer x1 5 2 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Rastakhan's Rumble kiegészítőSaronite Taskmaster x2 1 2 3
Legacy szettAmani Berserker x2 2 2 3
Ashes of Outland kiegészítőBonechewer Brawler x2 2 2 3
Forged in the Barrens kiegészítőFar Watch Post x2 2 2 3
Forged in the Barrens kiegészítőMor'shan Watch Post x2 3 3 4
Core szettSen'jin Shieldmasta x2 4 3 5
Legacy szettFrostwolf Warlord x2 5 4 4
The Grand Tournament kiegészítőKodorider x1 6 3 5
Core szettBarrens Stablehand x1 7 5 5
Forged in the Barrens kiegészítőKargal Battlescar x1 7 5 5

Még több Shaman pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás