FrozenFlame Cikkek

Beküldve: , által. Megtekintve:2136

Üdvözlök minden Hearthstone rajongót!

Elkezdődött a Meltdown nemzetközi bajnokságának második felvonása. Ezen a héten a Francia Meltdown Hearthstone csapata ellen csapott össze a Magyar delegáció.
Mielőtt elmerülnék az elemzésbe kezdjük egy kis bemutatkozással.

meltdown verseny esport

Beküldve: , által. Megtekintve:1622

Sziasztok, FF Zonnenkraft vagyok, és újra jelentkezem egy cikkel. A hétvégén részt vettem a II. Szegedi Fireside Gatheringen. Rendkívül jó élményekkel, új spanokkal és nem utolsó sorban egy II. hellyel is gazdagodtam. A cikkben szeretnék szót ejteni a személyes élményeimről, illetve a főszervezőt és a győztest is megszólaltattam!

szegedhs verseny frozenflame fireside

Beküldve: , által. Megtekintve:2113

Sziasztok! Magyar Zoltán vagyok, azaz Zonnenkraft a FrozenFlame csapatból! November végén részt vettem a PlayIT top8-as döntőjén, és sikerült megnyernem. Erről szeretnék egy kis élménybeszámolót tartani!

playit esport verseny

Beküldve: , által. Megtekintve:4539

echo giant

Üdv mindeninek,

Nightingale vagyok a FrozenFlame csapatból.  Ezúttal egy fordítással szeretnék kedveskedni a játék egyik kevésbé ismert, de kétségtelenül erős és nagyon szórakoztató deckjéről, az echo giant mage-ről, magától a deck mesterének, Neviilz-nek a tollából.

mage frozenflame pakli leírás

Beküldve: , által. Megtekintve:4398

Sziasztok, Nightingale (Márton Anita) vagyok és arról a két deckről szeretnék írni, amikkel túlnyomórészt játszottam  legendig, vagyis a handlock-ról és egy aggro elleni démonlock-ról.

frozenflame handlock warlock

Beküldve: , által. Megtekintve:5524

Sziasztok!

Jánvári Csaba "Gelu" vagyok a Frozenflame csapatból és első cikkemben a Secret Paladin pakliról fogok írni nektek. Még így a bevezetőben szeretném leszögezni, hogy ezt a decket lehet szeretni vagy utálni, de egyértelműen a meta egyik legmeghatározottabb koncepciója jelenleg. Emiatt pedig nem lehet figyelmen kívül hagyni.

frozenflame pakli