FrozenFlame VEZETŐSÉG


Név: Magyar "Zonnenkraft" Zoltán

Poszt: Alapító, Leader, Designer, Streamer, Cikkíró, Honlapkészítő

Kor: 23 éves

Lakhely: Magyarország, Kiskunfélegyháza

 

Kedvenc hősök: Warrior, Druida

Legjobb rank: Legend #600 (3x Legend)

 

Róla: Zonnenkraft a FrozenFlame csapat ötletgazdája és alapítótagja is egyben. Mester szakos élelmiszer hallgató az SZTE Mérnöki karán. Bétában kezdett játszani akkoriban még divine shield paladinnal, majd 2 hónap után a LOL elcsábította, 2014 novemberében tért vissza a Hearthstone harcimezejére. A HS előtt versenyszerűen játszott a Call of Duty2, Call of Duty4, WoW és League of Legends-el. Közismert Paladin és Druida játékos, aki főként ezekkel játszik streamjei során is. Főszervezője volt a szegedi Hearthstone Fireside Gatheringnek.

FrozenFlame CSAPATTAGOK


Név: Csermely "Brookyp" Viktor

Poszt: Alapító, Streamer, Cikkíró

Kor: 22 éves

Lakhely: Magyarország, Kiskunfélegyháza

 

Kedvenc hősök: Druida

Legjobb rank: Legend #3 (22x Legend)

 

Róla: Brookyp rekreáció és egészségfejlesztést tanul az ELTE-n. Számos játékkal játszott a HS előtt, mint például: WOW és League of Legends. Béta óta HS függő. Rengetegszer megszerezte a legendet, a legjobb rankja élete során: legend #3 volt. A két alapító tag közül ő az egyik. Streamei során leginkább druid ranked meccseket és arénákat láthatsz. Sokan őt tartják az egyik legjobb és legtapasztaltabb magyar druid játékosnak. A Magyar Esport Akadémia Hearthstone tanára.


Név: Kósa "Charizard" Zoltán

Poszt: Streamer, Cikkíró, Videókészítő

Kor: 24 éves

Lakhely: Németország

 

Kedvenc hősök: Warrior

Legjobb rank: Legend #87 (17x Legend)

 

Róla: Charizard Németországban él családjával. A Hearthstone előtt versenyszerűen játszotta a Magic-et és a HKK-t. Hobbija a főzés és az edzés. Streamei híresek a jól elmagyarázott arénákról és patron warrior ranked meccseiről. Ő a csapat mókamestere, mindig jó kedvre tud deríteni bárkit. Neve a Pokémon című meséből jött, mivel ez volt gyerekkorában az első kártya amit megszerzett a gyűjteményéből és ez vezetett ahhoz, hogy a Charizard nevet válassza a HS-ben is.


Név: Szizov "XooNara" Danila Alexandrovics

Poszt: Cikkíró, Caster

Kor: 25 éves

Lakhely: Budapest

 

Kedvenc hősök: Mage

Legjobb rank: Legend #2 (16x Legend)

 

Róla: Orosz származású játékos. Körülbelül 17 szezonnal ezelőtt kezdte el a játékot és a 3. szezontól aktívan részt vett a játékban és figyelte a fejlődését. Tavaly szeptembertől kezdte el komolyabban foglalkozni a játékkal és rendszeresen részt venni a versenyeken. Amikor ideje engedi szeret segíteni játékosoknak a játékuk fejlesztésében. Legjobb elért rankja a #2 volt, de sajnos hónap végén 83 lett. Hétvégente besegít a BarCraft 2ben rendezett National Cupokon mint közvetítő. Korábban foglalkozott DotA2 / DotA streameléssel és tervezi a továbbiakban a Hearthstone-al folytatni ha a körülmények engedik.