HírekAnduin Wrynn, a Priest

Anduin Wrynn, a Priest

Borovi Bence | 2014.02.18 22:35
11188

Érzékeny és könyörületes, Anduin, Stormwind hercege másképp látja a világot, mint apja a király, Varian Wrynn. Míg Varian a csatákat kedveli, Anduin a Szent Fényt (Holy Light) választotta - ez egy olyan választás volt, ami miatt jelenleg fontos szerepet játszik a pandariai konfliktusban. Gyűljetek az asztal köré és elmeséljük Anduin történetét...

A Priest meséje

Anduin Llane Wrynn két legendás hősről kapta a nevét: az egyik a nagyapja volt, akit King Llane Wrynn-nek hívtak, a másik pedig Anduin "The Lion of Azeroth" Lothar.

Míg apja, Varian egy büszke és tehetséges kardforgatóként tett szert hírnévre, Anduinból hiányoztak azok a harci ösztönök, melyekkel apja nyomába léphetett volna, de olyan példamutató volt az igazságosságban és együttérzésben, amelyre apja sohasem volt képes. A fiatal herceg szorosan kötődött a Fényhez (Light) és vonzódott a gyógyítás művészetéhez, ezért tanítója lett a főpap (High Priest Rohan) és Velen a Próféta (Prophet Velen). Az ő iránymutatásuk által tökélyre fejlesztette papi képességeit és békítő tehetségét.

Ahogy a háború fokozódott a Szövetség és a Horda között, Anduin egy eltökélt diplomáciai küldetésbe kezdett a rejtélyes Pandaria földjén, hogy segítsen véget vetni az egyre növekvő, sok halálos áldozattal járó háborúnak. Stormwind biztonságos falait elhagyva, Anduin Pandária rejtélyeinek mélyére ásott, ésszerű döntéseket hozott a harcok során, és mindenkinek bíztató támaszt nyújtott, akikkel útja során találkozott. 

Az idő múlásával Anduin bebizonyította, hogy az ő irányításával a Szövetség képes barátságos kapcsolatokat létrehozni Pandaria különböző frakcióival és mindenáron be akarta fagyasztani a háborút, mely felemésztené a kontinenst.

A bátor és előkelő Stormwind hercege nem fog megállni, amíg nem biztosított békét és biztonságot a királyságának és annak embereinek. Egy nap fenséges király lesz.

A World of Warcraft: Mists of Pandáriában, Anduin jól tudja kezelni a Shadow-kat (árnyakat), ezáltal képes bárkit megváltoztatni egy pillanat alatt.

A Hearthstone-ban használhatod a Mind Control-t, hogy megváltoztasd egy lény akaratát. Mind Control-lal bármely lényt birtokolhatsz ... és az a lény harcolni fog veled a végsőkig!

Ez a fordítás nem jöhetett volna létre a Magyar Szinoníma szótár, a Magyar Értelmező Kéziszótár és a Google nélkül!

Reméljük, hogy élveztétek ezt a betekintést Anduin történetébe és a Hearthstone priest-jének szerepébe.

A priest kártyáit megtekinthetitek az adatbázisunkban itt! Legendary kártyája Prophet Velen!

Rexxar, a hunter-ről olvasható cikkünket itt találhatjátok meg, Gul'dan, a warlock-ról olvasható cikkünk itt található, Valeera, a rogue-ról szóló cikkünket pedig itt láthatjátok.

Forrás: Battle.net, Blizzard

Vissza a főoldalra!

hőstörténet anduin priest

További híreink