HírekIsmerd a kártyák történetét: Blo...

Ismerd a kártyák történetét: Bloodmage Thalnos

Borovi Bence | 2014.02.28 22:00
5432

Bloodmage Thalnos kártya

Bloodmage Thalnos egy level 32-es csontváz mini-boss volt, akit Scarlet Monastery temetőjében lehetett megtalálni. Történetéről többet nem ismertünk, csak a neve alapján feltételezhettük, hogy egykor egy Blood elf mágus lehetett.

 

Harc közben a következőket mondta:

Harc kezdetekor: "Bosszúra éhezünk."

50% életnél: "A dühös halottaknak nincs pihenés!"

Ha megölt egy játékost: " Több...még több lelket!"

Azonban a Mists of Pandariában fontosabb szerepet kapott. Új neve Thalnos the Soulrender lett és a Scarlet Monastery első igazi boss-ává vált. Továbbá a történetéről és megtudtunk némi információt.

Bloodmage Thalnos animált kártya

Thalnos hírnevét a brutális kínzó módszerei miatt szerezte a Scarlet Crusade-ben, amiket az újoncok "megtisztításakor" alkalmazott. Végül a szadista mágus szerződést kötött az élőholt fertőzéssel kapcsolatosan és feltámadt egy rémséges csontvázként. A bosszúszomjas Thalnos most a monostor temetőjében járkál és támadásra utasítja az összes zombit és kísértetet a behatolók ellen, akik Thalnos szentségtelen területére merészkednek.

A Hearthsone-ban Bloodmage Thalnos egy nagyszerű legendary. Nagyon sok játékos használja, hiszen 2 manába kerül és halálakor kapsz egy lapot, de a +1 Spell Power is nagyon hatásos lehet.

Tulajdonképpen a Kobold Geomancer és a Loot Hoarder lapok vannak egyesítve ebben a legendary-ban. Ha valaki megszerezte ezt a lapot érdemes megtartania, mert szinte bármelyik deck-ben tökéletesen megfelel - legkevésbé az aggro deck-ekben hatásos.

Bloodmage Thalnos Hearthstone

Bloodmage Thalnos Hearthstone Artwork

Vissza a főoldalra!

bloodmage thalnos kártyatörténet

További híreink