HírekNaxxramas fejlesztési hírek

Naxxramas fejlesztési hírek

Borovi Bence | 2014.07.03 09:00
2452

blizzard hearthstone

Aratil további információkat osztott meg Naxxramas árainak késésével kapcsolatosan és a fejlesztés jelenlegi helyzetéről is tájékoztat minket.

Árazás

"A kaland mód egy teljesen új dolog a számunkra; valójában maga a Hearthstone is eléggé új. Nagyon sok tényezőt kell figyelembe vennünk, amikor meghatározzuk az árakat és azt szeretnénk, hogy elérhető legyen az újabb játékosoknak és azoknak is, akik nem szeretnének valós pénzt költeni. Ez nemcsak sok kutatást követel a részünkről, hanem sok oda-vissza próbálkozást, hogy mi az, ami működhet és mi az ami nem. Az is eltartott egy ideig, mire megállapítottuk, hogy a Curse of Naxxramas kaland módot különböző szárnyakra szeretnénk bontani.

Amikor eredetileg bejelentettem, hogy július 1-jén tervezzük Naxxramas árait bejelenteni, azt nem vettem észre, hogy még hátra volt egy utolsó belső vizsgálat az árakkal kapcsolatosan, ezért engem hibáztathattok. Már közel járunk egyébként!"

Hibajavítások

"Eltartott egy ideig, mire válaszokat találtam erre a kérdésre, mert nincsen közvetlen hozzáférésem ilyen információkhoz. Éppen befejeztünk minden jelentős feladatot és már csak az utolsó dolgok bevezetésével, illetve hibák javításával foglalkozunk.

Jelenleg a legfőbb célunk a hibák kijavítása, és hogy a játék készen álljon a megjelenésre. A csapat több, mint 200 hibát javított ki csak a múlt héten, és további hibákat fedeztek fel. Miután beazonosítottuk az összes hibát és ezeket ki is javítottuk, a játéknak még néhány minőségbiztosítási teszten is át kell esnie, így biztosíthatjuk, hogy a játék készen áll."

Egyéb:

  • Naxxramas kártyáit nem lehet kraftolni (csak a kaland módból megszerezni) és ezáltal "Soulbound"-ok lesznek, tehát disenchant-olni (betörni/megsemmisíteni) sem lehet.
  • Továbbra sem tudni, hogy Naxxramas aranykártyáit hogyan lehet majd megszerezni.
  • Egy szárny feloldása után annyiszor játszhatod újra az adott szárnyat, ahányszor csak szeretnéd.
  • Naxxramas megjelenését még mindig júliusra tervezik.

Vissza a főoldalra!

naxxramas kaland bug aratil

További híreink