Hírek'Fast Mage' pakli

'Fast Mage' pakli

Borovi Bence | 2014.09.16 09:00
6441

Jaina mage hearthstone aggro pakli

Zoo stílusú Mage pakli, mellyel gyorsan végezhettek ellenfeleitekkel.

A pakli lényege, hogy mindjárt a játék elején előnyt szerezz az olcsó spell-eknek és lényeknek köszönhetően. A Mana Wyrm nagyon jól működik együtt a spell-ekkel, az Undertaker pedig a többi Deathrattle-s lénnyel.

A pakli megtekinthető a fórumban is, ide kattintva!

Mage (17)

Semleges lapok (13)

Cserék a játék elején:

A nagyobb lapokat természetesen mindig cseréld le (Feugen, Loatheb, Stalagg), de a Fireball-t, Duplicate-t és Mirror Entity-t se tartsd meg a játék elején.
Jó kezdés:

  • Undertaker, Leper Gnome, Mad Scientist
  • Mana Wyrm, Arcnae Missiles, Sorcerer's Apprentice, Frostbolt

blood elf mage artwork

Spell-ek:

Arcane Missiles: Nagyon agresszív spell és tökéletesen működik együtt a Mana Wyrm-mel és a Sorcerer's Apprentice-szel. Továbbá a Hunter-ek ellen és az új Undertaker Priest-ek ellen is hatásos.

Frostbolt: A legjobb és legolcsóbb removal a játékban a Slam és Execute mellett. Természetesen szintén jól használható az előbb említett két lénnyel.

Arcane Intellect: Control és midrange paklik ellen érdemes megtartani a játék elejétől, hiszen több lappal nagyobb esély lehet egy jó kombóra.

Counterspell: A legjobb Mage secret, hiszen bármely Spell-t megállítja. Nagyon sok Hunter esetén a Mirror Entity helyett is érdemes egy Counterspell-t használni. A legjobb, ha a Mad Scientist-tel tudod "aktiválni".

Mirror Entity:  Ez a secret lassabb meccseknél lehet hasznos, ahol sok nagy lényt játszanak.

Duplicate: Általában kisebb lények másolására érdemes használni, hogy jobban ki tudd használni az Undertaker-eket és Knife Juggler-eket.

Fireball: Ez a legdrágább spell a pakliban, tökéletesen alkalmazható nagy lények eltávolítására, vagy az ellenfél kivégzésére.

jaina mage cosplay hearthstone

Lények:

Leper Gnome: Egy értékes Deathrattle-lel rendelkező lény, ami mindössze 1 manába kerül, de garantáltan sebezni fogja az ellenfél hősét.

Undertaker: Szintén 1 manáért ki lehet tenni a harctérre is minden egyes Deathrattle-s lény kirakása után egyre erősebb lesz +1/+1-el, ami elképesztően hatékony egy aggro pakliban.

Mana Wyrm: 1 manáért alapból 1/3-as értékekkel rendelkezik, ezért valószínűleg nem hal meg az első körben, utána pedig az olcsó spell-eknek köszönhetően könnyedén buffolhatod, akár 5/3-ra is.

Knife Juggler: Ez a lény is hatalmas segítség tud lenni, hiszen nagyon sok sebzés kihozható belőle, például a Mirror Image-k lerakásával is, amiket akár ingyen is letehetsz, amennyiben a Sorcerer's Apprentice is a harctéren van.

Sorcerer's Apprentice: Hatalmas tempó előnyt tud biztosítani az olcsó spelleknek köszönhetően. (Mirror Image, Arcane Missiles, Mana Wyrm-ek)

Mad Scientist: Nagyon jó lény, hiszen halálakor kapsz egy Secret-et, de jól működik együtt az Undertaker-rel is, továbbá mindössze 2 manába kerül és 2/2-es értékekkel rendelkezik.

Loatheb: Sok esetben megvéd egy egész körre, legalábbis a harctér tisztító képességektől biztosan. Egy második Counterspell-nek is hívhatjuk, és sokszor segít megnyerni a meccseket.

Feugen és Stalagg: Ennek a paklinak a Doomguard-jai. 5 manába kerülnek, Feugen 4/7-es, sok életének köszönhetően nagyon jól használható a harctér irányítására. Stalagg pedig 7/4-es, neki pedig a sok támadása lehet fenyegető, illetve Thaddius érkezése...

undead mage warcraft artwork

Egyéb lehetséges cserék:

Ice Lance: Ez a kártya jól használható a Frostbolt-tal és a Sorcerer's Apprentice-nek köszönhetően még manába sem kerül.

Bloodmage Thalnos: A segítségével még erősebbek lehetnek a spell-ek és még egy lapot is húz.

Harvest Golem: Jól használható az Undertaker-rel és a Knife Juggler-rel is, továbbá az értékei is megfelelőek.

Leeroy Jenkins pedig Feugen/Stalagg helyett használható még gyorsabb kivégzésre.

Forrás: HearthPwn - FastMage v1.5

Vissza a főoldalra!

mage pakli

További híreink