HírekBlackrock Mountain - A Blackrock...

Blackrock Mountain - A Blackrock Depths megismerése

| 3253

blackrock depths hearthstone kaland

A tegnap bejelentett két kártyához történet is tartozik. A tovább után elolvashatjátok a Blackrock Mountain első szárnyának, a Blackrock Depths-nek a rövid történetét.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Mélyen Blackrock Mountain alatt, a lassan áramló tüzes és parázsló láva mellett fekszik Blackrock Depths barlangja. Otthona a tűzálló Dark Iron törpöknek, kő golem-eknek és lángoló elementáloknak, ezek a vidám népek kifaragtak egy teljes birodalmat saját maguknak a hegy mélyében, végső céljuk pedig Blacrock egészének megkaparintása. (Megjegyzés: Blackrock Mountain-ban majdnem mindenki egymásnak az ellensége, tehát a törpök a sárkányok ellen harcolnak, a sárkányok Rangaros-szal és a törpökkel küzdenek, Ragnaros - és népes serege - pedig a törpök - akik megidézték őt -, és a sárkányok ellen küzd, mi pedig sorban egymás után mindenkivel végezni fogunk... Hamarosan!)

grim guzzler kocsmája

Akár éppen a tűzforró kohóknál dolgoznak, vagy éppen élvezik az igazi kocsmai verekedést a Grim Guzzler-nél, Blackrock Depths lakóival számolni kell. A hegy forrósága megedzette őket, a Dark Iron törpöket semmi sem fogja megállítani, hogy elpusztítsák azokat, akik a hegy magasabb pontjait uralják, név szerint az elátkozott sárkányokat!

Elég forró neked?

Erős, makacs és bátor, Blackrock Depths forrósága hatalmas erővé kovácsolta a Dark Iron törpöket. Hatalmas kínzásokat is kibírnak és a lények többsége a nekik okozott sebzést lenyűgöző effektekké tudják alakítani.

axe flinger blackrock depths hearthstone

Mivel a magas hő (és az alkohol) tolerancia az egyik erőssége a Dark Iron törpök közösségének, ezért biztosak lehettek benne, hogy a kocsmai verekedéseik a Grim Guzzler kocsmában igazi lenyűgöző látványt nyújtanak. Ha tied az első ütés, számolj azzal, hogy néhányan - a barátaikkal együtt - beszállnak a verekedésbe!

grim patron blackrock depths hearthstone

Amennyiben sikerül kibírnod a hőséget és túlélsz néhány italt a Grim Guzzler-nél, figyelj arra, hogy egyenesen sétálj tovább a várost összekötő kő utakon. Azok az útvonalak az egyetlenek, amik elválasztanak attól, hogy jól megmártózz az olvadt vulkanikus folyókban! A Shaman-ok kihasználhatják a láva esszenciáját, hogy megolvasszák az Overload problémáikat. Micsoda felfrissülés!

lava shock blackrock depths hearthstone

Gyere ki a serpenyőből és ugorj bele Blackrock Depths tüzébe a Blackrock Mountain Hearthstone kalandban, mely hamarosan érkezik!

Forrás: Battle.Net: Hearthstone - Blackrock Depths megismerése

Vissza a főoldalra!

blackrockmountain kártya történet

További híreink