FórumKasztokHandlock?

Handlock?

-1

Tamás

Tamás profilképe

2015.07.18 18:20

Valahogy nem sikerül vele jól játszanom, minden benne van , tehát teljes deck. Azt nem értem, hogy mindig valami tempós f*sz pakli ellen sorsol, és mire valamit csinálok már bedarált(szerintem rohadt idegesítő lett a játék, de most nem ide tartozik). 4 éve játszok már , de valamiért ez egy külön stílus. Vagy a mostani metában nincs helye?? 
Mert priest-et ,warriort (controlt), shamanokat, stb deck-eket betudok verni vele. Viszont a midrange paladin-t még egyszer sem sikerült, vagy az aggro paladin...szerintem hányadék lett ez a játék a mostani időkben. De ha tempos deck-el mennék biztos taunt druidot adna a rendszer...szóval nem értem, hogyan kell játszani vele hogy jó legyen?. Top legendek általában handlock-al játszanak(persze mással is) . de tényleg megkéne állni a helyét. Ideges vagyok,mert 9600 dust-ért craftoltam jót remélve , de amikor a legszarabb deck-ek vernek be feltudnám akasztani magam. 
Olyan emberek véleményét várom aki már játszott handlock-al a többieké nem érdekell mennyire megvannak elégedve a budge deck-től. 
De ugyan ez a helyzet ramp druiddal is..kb semmire nem tudom használni. Velem van a baj? vagy másnak is dobja a gép? .

Köszönöm :)

#1

2015.07.18 23:25

hulio profilképe

hulio

Hogy játszol már 4 éve XD még maga a játék nincs 4 éves :-)

#2

2015.07.19 05:47

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

A legtutibb az lenne, ha játszanánk egymás ellen (nekem is van full handlock, bár metára erősen módosítottam). Vagy más ellen, akinek megvan ez a pakli is és tud midrange ellenfelet állítani.

Nem pontosan értem a problémádat; ha a többi paklitipus ellen jól megy akkor mi a gond ezzel? Próbajáték megmutatja a hibákat ami szerintem két féle lehet:

a, játéktechnikai probléma:erre pár tippet tudok mondani (nagy általánosítás; tudom) :

Az ilyen paklik lényege szerintem, hogy 30 lapból kell tudni játszani. Persze törekedni kell a jó kezdőkézre, de a paklival könnyen átvehető a board control még veszettnek látszó helyzetekben is. Ha meglátod az ellenfél pakliját (legeny például paladin), lapra pontosan tudod milyen lapokra kell számíts - azaz felejtős saját lényre a silence mert ugye érkezni fog [Tirion Fordling] aki komoly problémákat okozhat. Jellemzően a leszedéseket is érdemes tartogatni a megfelelő helyre; 
 

b, a pakli és a meta. Talán a Hearthstonet ismerve nem ostobaság egy olyan tanáccsal előállni ami ugyan nem válasz a kérdésedre, de talán a problémádat megoldja. Magyarán ha nem meg az aktuális metában a Handlock, akkor ezeket a modosításokat javaslom kiprobálni :

http://hearthstonehungary.hu/decks/sigmas-demonhand-bulldozer - control pakli Mal'Ganis al, Mountain Giant nélkül 
http://www.hearthpwn.com/decks/269880-rank-1-legend-eu-control-demon-lock - Control Demon Lock ez az a pakli, amiben nem röhelyes kiVoidcallerezni Lord Jaraxxust :D

#3

2015.07.24 20:42

Tamás profilképe

Tamás

Ez az egy pakli típus amit tényleg nehezzen tudok játszani, nagyon durva. 1 hónapja szenvedek vele, de még mindig nem igazán értem hogyan lehet vele olyan komoly eredményeket elérni mint sok videós..igaz full számomra logikátlan döntéseket hoznak sokszor...pedig már én sem ragaszkodok a sablonokhoz:) csak lehet hülye vagyok hozzá mint a segg:D...még több videót fogok nézni róla, Próbáltam persze mást is azt a paklit is amit leírtál, hát tényleg könnyebb vele játszani:D de ezzel akarok megtanulni már végre:) köszönöm azért a segítséget.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás