Hearthstone WikiSzettekShowdown in the Badlands

Showdown in the Badlands

Borovi Bence | 2023.10.19 19:58 | Módosítva: 2024.01.18 19:58
2163

Showdown in the Badlands Hearthstone kiegészítő

A Hearthstone legújabb kiegészítőjének összefoglaló cikke: Showdown in the Badlands! Izgalmas képességek, vadnyugati stílus, új kulcsszavak, és sok más!

Új miniszett: Delve into Deepholm (38 új lap, Excavation, dual-kaszt lapok)

Összefoglaló

 • A miniszett január 18-án 19:00-kor jelent meg!
 • Ez a 38 új lap a Showdown in the Badlands kiegészítőhöz adódik hozzá, vagyis a miniszett lapjai megszerezhetőek Delve into Deepholm kártyacsomagok kinyitásával, illetve a lapok kraftolásával is.
 • 38 új lap: 4 Legendary, 1 Epic, 17 Rare és 16 Common!
 • Dual-kaszt lapok érkeznek, és három új kiásható kincs is (egy Common, egy Rare és egy Epic) + 2 Legendary kincs (1 Shaman és 1 Paladin).
 • A miniszett összes lapja megvásárolható 2000 Goldért, illetve valós pénzért is! Egy teljes Golden szett is megvásárolható 69,99 dollárért, vagy 10 000 Goldért (ez a változat egy Deepminer Brann Diamond Legendary-t is tartalmaz)!
 • Ha már előre lekraftoltál egy új (Delve into Deepholm) Legendary-t (vagy kinyitottál Showdown in the Badlands kártyacsomagból), majd utána megvásárolod 2000 Goldért, akkor ugyanúgy megkapod az összes lapot!
 • Ha megvásároltad a Delve into Deepholmot, akkor is be lehet törni a lapjait.

Bemutatási időszakok:

 • Január 11. 19:00 (Legendary), 19:30 (Semleges), 20:00 (Demon HunterRogue dual-kaszt), 20:30 (Rogue + Priest dual-kaszt)
 • Január 12. 19:00 (Priest + Druid dual-kaszt), 19:30 (Druid + Warlock dual-kaszt), 20:00 (Warlock + Mage dual-kaszt)
 • Január 15. 19:00 (Mage + Hunter dual-kaszt), 19:30 (Hunter + Death Knight dual-kaszt), 20:00 (Death Knight + Paladin dual-kaszt)
 • Január 16. 19:00 (Paladin + Shaman és Shaman + Warrior dual-kaszt)
 • Minden bemutatásnál 3 új lapra számíthatunk.

Kártyák (38/38):

Az összes kártya bekerült az adatbázisunkba és már készíthettek velük paklikat is! Kattints ide és készíts egy új paklit, vagy importálj a Hearthstone-ból, esetleg más weboldalról!

A kártyák magyar leírása a képek alatt található. A kártyák magas felbontású képekkel rendelkeznek!

 • Dual-kaszt (22/22)
 • Death Knight (1/1)
 • Demon Hunter (1/1)
 • Druid (1/1)
 • Hunter (1/1)
 • Mage (1/1)
 • Paladin (1/1)
 • Priest (1/1)
 • Rogue (1/1)
 • Shaman (1/1)
 • Warlock (1/1)
 • Warrior (1/1)
 • Semleges (5/5)
 • Excavate (5/5)

Burning Heart Shadestone Skulker Soulfreeze Mining Casualties Needlerock Totem Quick Pick Hidden Gem Elemental Companion Mismathced Fossils Pendant of Earth Prosthetic Hand Shroomscavate Sir Finley, the Intrepid Trogg Gemtosser Aftershocks Crimson Expanse Gloomstone Guardian Mantle Shaper Shadow Word: Steal Shattered Reflections Chaos Creation Obsidian Revenant

Burning Heart: 1 Mana, Common, Warrior/Demon Hunter Fire, Spell. 2-t sebez egy lénynek. Ha az túléli, akkor +3 Támadást ad erre a körre a hősödnek.

Shadestone Skulker: 1 Mana, 1/1, Rare, Demon Hunter/Rogue, Elemental. Rush. Battlecry: Elveszi a fegyveredet és megkapja annak az értékeit. Deathrattle: Visszaadja.

Soulfreeze: 1 Mana, Rare, Warlock/Mage, Frost, Spell. Lefagyaszt egy lényt és a mellette lévőket. Annyit sebez a hősödnek, amennyien le vannak fagyasztva.

Mining Casualties: 2 Mana, Common, Death Knight/Paladin, Spell. Megidéz két 1/1-es Silver Hand Recruit-ot a következővel: "Deathrattle: Megidéz egy 1/1-es Frail Ghoul-t".

 • Frail Ghoul: 1 Mana, 1/1, Undead. Charge. A köröd végén ez a lény meghal.

Frail Ghoul

Needlerock Totem: 2 Mana, 0/2, Common, Shaman/Warrior, Totem. A köröd végén kapsz 2 Armort és húzol egy lapot.

Quick Pick: 2 Mana, 1/2, Common, Demon Hunter/Rogue. Miután a hősöd támad, húzol egy lapot.

Hidden Gem: 2 Mana, 2/2, Common, Rogue/Priest, Elemental, Spell. Stealth. A köröd végén 2-t gyógyít az összes karakterednek.

Elemental Companion: 3 Mana, Rare, Mage/Hunter, Spell. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott Elemental Companion-t.

 • Hiffar: 3 Mana, 4/2, Mage/Hunter, Elemental. A spelljeid 1-gyel kevesebbe kerülnek.
 • Luekk: 3 Mana, 2/4, Mage/Hunter, Elemental. Spell Damage +2.
 • Me'sho: 3 Mana, 4/4, Mage/Hunter, Elemental. Nem célozható spellekkel és Hero Powerekkel.

Hiffar Luekk Mesho

Mismatched Fossils: 3 Mana, Rare, Hunter/Death Knight, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Beast-et és egy Undead-et. Megcseréli az értékeiket.

Pendant of Earth: 3 Mana, Common, Priest/Druid, Nature, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy lényt a paklidból. Annyi Armort kapsz, amennyibe kerül a felfedezett lény.

Prosthetic Hand: 3 Mana, 3/1, Rare, Death Knight/Paladin, Mech. Magnetic. Reborn. Magnetizálhat Mech-eket és Undead-eket.

Shroomscavate: 3 Mana, Common, Paladin/Shaman, Spell. Egy lénynek Windfury-t és Divine Shield-et ad. Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

Sir Finley, the Intrepid: 3 Mana, 2/3, Legendary, Paladin/Shaman, Murloc. Battlecry: Ha kiástál kétszer (Excavate mechanizmus), akkor átalakítja az összes ellenséges lényt 1/1-es Murloc-okká.

Trogg Gemtosser: 3 Mana, 3/2, Common, Druid/WarlockFinale: 1-et sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek annyiszor, ahány Manakristállyal rendelkezel.

Aftershocks: 4 Mana, Rare, Shaman/Warrior, Nature, Spell. 1-et sebez az összes lénynek, háromszor. 2-vel kevesebbe kerül, ha elhasználtál egy spellt az előző körben.

Crimson Expanse: 4 Mana, 2 Armor, Common, Warrior/Demon Hunter, Helyszín. Válassz ki egy sérült lényt. Megidéz egy másolatot belőle, ami elalszik egy körre.

Gloomstone Guardian: 4 Mana, 6/8, Rare, Druid/Warlock, Elemental. Taunt. Válassz egyet -  Eldobsz 2 kártyát; vagy Elpusztítod az egyik Manakristályodat. Forge: Ne csináld EGYIKET SEM!

 • Gloomstone Guardian: 4 Mana, 6/8, Rare, Druid/Warlock, Elemental. Forged. Taunt.

Gloomstone Guardian Forged

Mantle Shaper: 5 Mana, 5/5, Common, Mage/Hunter, Elemental/Naga. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány spellt használtál el, amíg ez a kezedben volt.

Shadow Word: Steal: 5 Mana, Rare, Rogue/Priest, Shadow, Spell. Visszateszel egy ellenséges lényt a KEZEDBE.

Shattered Reflections: 5 Mana, Rare, Priest/Druid, Spell. Válassz ki egy lényt. Kapsz belőle egy másolatot a kezedbe, a paklidba és a harctérre.

Chaos Creation: 6 Mana, Common, Warlock/Mage, Fel, Spell. 6-ot sebez. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott 6 Manás lényt. Elpusztítja a paklid legalján lévő 6 lapot.

Obsidian Revenant: 6 Mana, 4/6, Common, Hunter/Death Knight, Elemental. Taunt. Deathrattle: Megidéz két véletlenszerűen kiválasztott Deathrattle-ös lényt, melyek 3-ba, vagy annál kevesebbe kerülnek.

Quartzite Crusher

Quartzite Crusher: 4 Mana, 3/3, Common, Blood, Frost. Lifesteal.  Az a karakter megfagy, amelyet a hősöd megsebzett.

Fel Fissure

Fel Fissure: 4 Mana, Rare, Fel, Spell. 2-t sebez az összes lénynek. A következő köröd elején még 2-t sebez az összes lénynek.

Crystal Cluster

Crystal Cluster: 6 Mana, Common, Spell. Kapsz három üres Manakristályt. Amik már nem férnek el, azok helyett megidéz egy 3/7-es Elementalt Taunt-tal.

 • Crystal Crusher: 5 Mana, 3/7, Elemental. Taunt.

Crystal Crusher

Shimmer Shot

Shimmer Shot: 1 Mana, Common, Arcane, Spell. 1-et sebez. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott lényt, ami ugyanannyiba kerül.

Summoning Ward

Summoning Ward: 3 Mana, Rare, Spell. Secret: Amikor a köröd elkezdődik, megidéz egy másolatot a legmagasabb Manaköltségű lényedből.

Fossilized Kaleidosaur

Fossilized Kaleidosaur: 4 Mana, 3/4, Rare, Undead/Beast. Battlecry: Kapsz két véletlenszerűen kiválasztott bónusz effektet. Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

Glowstone Gyreworm

Glowstone Gyreworm: 4 Mana, 4/4, Rare, Elemental. Lifesteal. Quickdraw: 5-öt sebez. Forge: A Quickdraw-t Battlecry-á alakítja.

 • Glowstone Gyreworm: 4 Mana, 4/4, Rare, Elemental. Forged. Lifesteal. Battlecry: 5-öt sebez.

Glowstone Gyreworm Forged

Fools Gold

Fool's Gold: 1 Mana, Rare, Spell. Kapsz egy véletlenszerűen kiválasztott Golden Pirate-et és Elementalt más kasztoktól.

Digging Straight Down

Digging Straight Down: 4 Mana, Common, Nature, Spell. 8-at sebez egy lénynek. Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

Elementium Geode

Elementium Geode: 2 Mana, 2/1, Rare, Warlock, Elemental. Battlecry és Deathrattle: Húzol egy lapot. 2-t sebzel a hősödnek.

Deepminer Brann

Deepminer Brann: 6 Mana, 2/4, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor a Battlecry-aid kétszer aktiválódnak a meccs hátralévő részében.

Shale Spider Iridescent Gyreworm Stone Drake Maruut Stonebinder Therazane

Shale Spider: 2 Mana, 3/2, Common, Elemental. Battlecry: Ha kijátszottál egy Elementalt az előző körben, akkor húzol egy lapot.

Iridescent Gyreworm: 3 Mana, 4/3, Epic, Elemental. Deathrattle: Minden egyes lényednek egy véletlenszerűen kiválasztott bónusz effektet ad.

Stone Drake: 6 Mana, 2/8, Common, Elemental/Dragon. Divine Shield. Taunt. Lifesteal. Nem célozható spellekkel és Hero Powerekkel.

Maruut Stonebinder: 7 Mana, 5/6, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor felfedezel (Discover mechanizmus) egy Elementalt, hogy megidézze. A többit a kezedhez adja.

Therazane: 7 Mana, 7/5, Legendary, Elemental. Taunt. Deathrattle: A kezedben és a paklidban is megduplázza az értékeit az összes Elementalnak.

Heartblossom Deepholm Geode World Pillar Fragment The Azerite Murloc The Azerite Dragon

Heartblossom: 1 Mana, Common. Az egyik lényednek +2/+2-t ad. 2-t sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lénynek.

Deepholm Geode: 2 Mana, 1/2, Rare, Elemental. A köröd végén 2-t sebez az összes ellenségnek.

World Pillar Fragment: 3 Mana, Epic. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Elementált, hogy megidézze. A többit a kezedhez adja.

The Azerite Murloc: 4 Mana, 5/5, Legendary, Shaman, Elemental/Murloc. Battlecry: Átalakítja az ÖSSZES többi lényedet olyanokká, amelyek 3-mal többe kerülnek (megtartják az eredeti Manaköltségüket).

The Azerite Dragon: 4 Mana, 5/5, Legendary, Paladin, Elemental/Dragon. Battlecry: Az összes többi lényed a kezedben, a paklidban és a harctéren +3/+3-at kap.

Új kiegészítő: Showdown in the Badlands (145 új lap, Quickdraw és Excavate kulcsszó, vadnyugati stílus)

Összefoglaló

 • A kiegészítő november 14-én 19:00-kor jelent meg.
  • Október 19-én 20:00-kor kezdődött a kártya bemutató időszak.
 • 145 új lap érkezik ebben a kiegészítőben.
 • Új kulcsszó - Quickdraw: A Quickdraw kulcsszóval rendelkező lapok extra képességgel rendelkeznek, ha abban a körben kerülnek kijátszásra, amelyikben fel lett húzva.
 • Új kulcsszó - Excavate: Az ilyen kulcsszóval rendelkező lapok kijátszásakor felfedezel egy kincset! Minél mélyebbre ásol a bányában ("Excavate"-et többször használod), annál nagyobb a jutalom.
  • Első Excavate során öt 1 Manás Common kincs közül kapsz egyet.
  • Második Excavate során öt 2 Manás Rare kincs közül kapsz egyet.
  • Harmadik Excavate során öt 3 Manás Epic kincs közül kapsz egyet.
  • Majd a kör kezdődik elölről.
  • Továbbá a negyedik Excavate alkalmával egy speciális (kasztspecifikus) 4 Manás Legendary lényt lehet felfedezni.
  • Az összes kincset láthatjátok az "újdonságok" részen.
 • Lépj be a játékba és megkapod ingyenesen a Thunderbringer-t (a 27.6-os patch megjelenésétől kezdve, ez a frissítés október 17-én este érkezett)!
 • November 14-éig lehetett előrendelni kétféleképpen:
  • Showdown in the Badlands Bundle: 60 Showdown in the Badlands kártyacsomag, Ulfar kártya hátlap, és két véletlenszerűen kiválasztott Showdown in the Badlands Legendary kártya, 10 Catch-Up kártyacsomag - 49,99 EUR
  • Showdown in the Badlands Mega Bundle: 80 Showdown in the Badlands kártyacsomag, 10 Golden Showdown in the Badlands kártyacsomag, 1 véletlenszerűen kiválasztott Showdown in the Badlands Signature Legendary kártya, 1 véletlenszerűen kiválasztott Showdown in the Badlands Golden Legendary kártya, az Ulfar Druid hős portré és az Ulfar kártya hátlap, 20 Catch-Up kártyacsomag - 79,99 EUR

Kapcsolódó cikkek:

Kártyák (145/145):

Az összes kártya bekerült az adatbázisunkba és már készíthettek velük paklikat is! Kattints ide és készíts egy új paklit, vagy importálj a Hearthstone-ból, esetleg más weboldalról!

A kártyák magyar leírása a képek alatt található. A kártyák magas felbontású képekkel rendelkeznek!

 • Death Knight (10/10)
 • Demon Hunter (10/10)
 • Druid (10/10)
 • Hunter (10/10)
 • Mage (10/10)
 • Paladin (10/10)
 • Priest (10/10)
 • Rogue (10/10)
 • Shaman (10/10)
 • Warlock (10/10)
 • Warrior (10/10)
 • Semleges (35/35)

Fistful of Corpses Pile of Bones Corpse Farm Crop Rotation Farm Hand Reap What You Sow Maw and Paw Skeleton Crew Harrowing Ox Reska, the Pit Boss

Fistful of Corpses: 1 Mana, Common, Blood, Unholy, Spell. Annyit sebez egy lénynek, amennyi hullával rendelkezel.

Pile of Bones: 2 Mana, 2/1, Rare, Frost, Unholy, Undead. Deathrattle: Amikor legközelebb kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus), újraidézed ezt.

Corpse Farm: 3 Mana, Epic, Unholy, Spell. Költs el legfeljebb 8 hullát, hogy megidézz egy véletlenszerűen kiválasztott lényt, ami annyiba kerül, mint ahány hullát költöttél el.

Crop Rotation: 3 Mana, Rare, Unholy, Spell. Megidéz négy 1/1-es Undead-et Rush-al, melyek meghalnak a kör végén.

 • Gnome on the Range: 1 Mana, 1/1, Undead. Rush. A köröd végén ez a lény meghal.

Gnome on the Range

Farm Hand: 3 Mana, 4/3, Common, 2 Unholy, Undead. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Undead-et. Quickdraw: Az 2-vel kevesebbe kerül.

Maw and Paw: 4 Mana, 1/8, Legendary, Blood, Unholy, Undead. A köröd végén kapsz 5 hullát. A köröd elején elkölti az 5 hullát, hogy + 5 Életet adjon a hősödnek.

Skeleton Crew: 4 Mana, 3/3, Rare, Frost, Undead. Battlecry: Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset. Az 0-ba kerül.

 • The Azerite Rat: 4 Mana, 5/5, Legendary, Elemental, Beast. Battlecry: Feltámasztja a legmagasabb Manaköltségű lényedet. +2/+2-t, Lifesteal-t és Reborn-t ad neki.
  • Ez a Death Knight speciális kincse, amit a negyedik ásás (Excavate) után szerez meg!

The Azerite Rat

Reap What You Sow: 3 Mana, Common, 1 Frost, Spell. 3-at sebez. Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

 • The Azerite Rat: 4 Mana, 5/5, Legendary, Elemental, Beast. Battlecry: Feltámasztja a legmagasabb Manaköltségű lényedet. +2/+2-t, Lifesteal-t és Reborn-t ad neki.
  • Ez a Death Knight speciális kincse, amit a negyedik ásás (Excavate) után szerez meg!

The Azerite Rat

Harrowing Ox: 7 Mana, 7/7, Epic, 1 Frost, Undead, Beast. Taunt. Battlecry: Ha kétszer kiástál egy kincset (Excavate mechanizmus), akkor a következő kártyád ebben a körben 7-tel kevesebbe fog kerülni.

Reska, the Pit Boss: 20 Mana, 6/3, Legendary, Frost, Unholy, Undead. Rush. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány lény halt meg ezen a mecsen. Deathrattle: Átveszi az irányítást egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lényen.

Oasis Outlaws Bartend-o-Bot Parched Desperado Pocket Sand Blindeye Sharpshooter Load the Chamber Snake Eyes Fan the Hammer Gunslinger Kurtrus Midnight Wolf

Oasis Outlaws: 1 Mana, Common, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Nagat.  Ha kijátszottál egy Nagat, amíg ez a kezedben volt, akkor 1-gyel lecsökkenti a felfedezett lap Manaköltségét.

Bartend-O-Bot: 2 Mana, 3/1, Epic, Mech. Battlecry: Húzol egy Outcast kártyát és becsúsztatod a kezed bal oldalára.

Parched Desperado: 2 Mana, 3/2, Rare, Naga. Battlecry: Ha elhasználtál egy spellt, amíg ez a kezedben volt, akkor +3 Támadást ad a hősödnek erre a körre.

Pocket Sand: 2 Mana, Common, Spell. 3-at sebez. Quickdraw: Az ellenfeled következő kártyája 1-gyel többe kerül.

Blindeye Sharpshooter: 3 Mana, 1/5 Epic, Naga. Miután kijátszol egy Nagat, 2-t sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek és húzol egy spellt. (Majd cserél!)

 • Blindeye Sharpshooter: 3 Mana, 1/5 Epic, Naga. Miután kijátszol egy spellt, 2-t sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek és húzol egy Nagat. (Majd cserél!)

Load the Chamber: 3 Mana, Rare, Fel, Spell. 2-t sebez. A következő Nagad, Fel spelled és fegyvered 1-gyel kevesebbe kerül.

Snake Eyes: 3 Mana, 2/3, Legendary, Naga. Battlecry: Egyszerre dobsz két hagyományos dobókockával, majd felfedezel (Discover mechanizmus) két kártyát, az egyik annyiba kerül, mint amennyit az egyikkel dobtál, a másik annyiba, amennyit a másikkal dobtál. (Ha két egyformát dobsz, akkor még egyet felfedezhetsz (Discover mechanizmus), ami annyiba kerül, mint amennyit dobtál!)

 • Rolled a One!: 1 Mana, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy 1 Manás kártyát.
 • Rolled a Two!: 1 Mana, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy 2 Manás kártyát.
 • Rolled a Three!: 1 Mana, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy 3 Manás kártyát.
 • Rolled a Four!: 1 Mana, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy 4 Manás kártyát.
 • Rolled a Five!: 1 Mana, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy 5 Manás kártyát.
 • Rolled a Six!: 1 Mana, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy 6 Manás kártyát.

Rolled a One! Rolled a Two! Rolled a Three! Rolled a Four! Rolled a Five! Rolled a Six!

Fan the Hammer: 4 Mana, Rare, Spell. 6-ot sebez szétosztva a legalacsonyabb Életű ellenségek között.

Gunslinger Kurtrus: 5 Mana, 4/6, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, ellő 6 véletlenszerűen kiválasztott 2-t sebző lövést az ellenfél kezében lévő lényekre.

Midnight Wolf: 6 Mana, 6/6, Common, Beast. Rush. Outcast: Megidéz egy másolatot ebből.

Cactus Construct Dragon Tales Rehydrate Splish-Splash Whelp Take to the Skies Desert Nestmatron Spinetail Drake Dragon Golem Rheastrasza Fye, the Setting Sun

Cactus Construct: 1 Mana, Rare, Nature, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy 2 Manás lényt. Megidéz egy 1/2-es másolatot belőle.

Dragon Tales: 2 Mana, Epic, Spell. Válassz egyet -  Kapsz két véletlenszerűen kiválasztott Dragon-t, melyek 5-be, vagy annál kevesebbe kerülnek; vagy kapsz kettőt, melyek 5-nél többe kerülnek.

 • Short Stories: 2 Mana. Kapsz két véletlenszerűen kiválasztott Dragon-t, melyek 5-be, vagy annál kevesebbe kerülnek.
 • Tall Tales: 2 Mana. Kapsz két véletlenszerűen kiválasztott Dragon-t, melyek 5-nél többe kerülnek.

Short Stories Tall Tales

Rehydrate: 2 Mana, Common, Nature, Spell. 7-et gyógyít. Quickdraw: Felfrissíti 2 Manakristályodat.

 • Happy Whelp: 1 Mana, 1/2, Dragon. Taunt.

Happy Whelp

Splish-Splash Whelp: 1 Mana 2/1, Rare, Dragon. Battlecry: Ha van a kezedben egy Dragon, akkor kapsz egy üres Manakristályt.

Take to the Skies: 3 Mana, Common, Spell. Húzol 2 Dragon-t. +1/+1-et ad nekik.

Desert Nestmatron: 4 Mana, 3/5, Rare, Dragon. Taunt. Battlecry: Ha van a kezedben egy Dragon, akkor felfrissíti 4 Manakristályodat.

Spinetail Drake: 4 Mana, 5/4, Common, Dragon. Battlecry: Ha van a kezedben egy Dragon, akkor 5-öt sebez egy ellenséges lénynek.

Dragon Golem: 7 Mana, 3/4, Epic, Dragon. Taunt. Battlecry: Megidéz ebből egy másolatot annyiszor, ahány Dragon van a kezedben.

Rheastrasza: 8 Mana, 8/8, Legendary, Dragon. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor megidéz egy Purified Dragon Nest-et.

 • Purified Dragon Nest: A köröd kezdetén felfedezel (Discover mechanizmus) egy Dragon-t. Az 4-gyel kevesebbe kerül.

Purified Dragon Nest

Fye, the Setting Sun: 9 Mana, 4/12, Legendary, Dragon. Rush. Lifesteal. Taunt. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány Dragon-t idéztél meg ezen a meccsen.

Sneaky Snakes Messenger Buzzard Ten Gallon Hat Bovine Skeleton Saddle Up Silver Serpent Camouflage Mount Starshooter Theldurin the Lost Spurfang

Sneaky Snakes: 1 Mana, Common, Spell. Megidéz két 1/1-es Snake-et Stealth-el.

 • Sidewinder: 1 Mana, 1/1, Beast. Stealth.

Sidewinder

Messenger Buzzard: 2 Mana, 1/2, Common, Beast. Deathrattle: Húzol egy Beast-et. A kezedben lévő lényeknek +1/+1-et ad.

Ten Gallon Hat: 2 Mana, Rare, Spell. Húzol egy lényt. +1/+1-et ad neki és a következőt: "Deathrattle: Kapsz egy Ten Gallon Hat-et."

Bovine Skeleton: 3 Mana, 3/3, Rare, Undead, Beast. Deathrattle: Ha ez 4, vagy annál több Támadással rendelkezik, akkor megidéz egy Bovine Skeleton-t.

Saddle Up!: 3 Mana, Epic, Spell. A lényeidnek a következőt adja: "Deathrattle: Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott Beast-et, ami 3, vagy annál kevesebbe kerül.

Silver Serpent: 3 Mana, 2/3, Common, Beast. Rush. Poisonous. Quickdraw: Immunissá válik erre a körre.

Camouflage Mount: 4 Mana, Rare, Spell. Egy lénynek +3/+3-at és egy véletlenszerűen kiválasztott bónusz képességet ad. Amikor az meghal, megidéz egy Chameleon-t.

 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Divine Shield.
 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Taunt.
 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Rush.
 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Windfury.
 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Stealth.
 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Poisonous.
 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Lifesteal.
 • Chameleon: 3 Mana, 3/3, Beast. Reborn.

Chameleon Chameleon Chameleon Chameleon Chameleon Chameleon Chameleon Chameleon

Starshooter: 4 Mana, 2/3, Epic. Miután a hősöd támad, kapsz egy Arcane Shot-ot.

Theldurin the Lost: 4 Mana, 3/4, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor ez immunis lesz ebben a körben és megtámadja az összes ellenséget.

Spurfang: 5 Mana, 2/5, Legendary, Beast. Battlecry és Deathrattle: Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott Beast-et, melynek Manaköltsége megegyezik ennek a lénynek a Támadásával.

Cryopreservation Heat Wave Stargazing Azerite Vein Overflow Surger Reliquary Researcher Taethelan Bloodwatcher Blastmage Miner Mesadune the Fractured Sunset Volley

Cryopreservation: 2 Mana, Common, Frost, Spell. Lefagyaszt egy ellenséget. Kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus).

 • The Azerite Hawk: 4 Mana, 5/5, Legendary, Elemental, Beast. Battlecry: Kapsz egy véletlenszerűen kiválasztott Titan-t. Az 1-be kerül.
 • Ez a Mage speciális kincse, amit a negyedik ásás (Excavate) után szerez meg!

The Azerite Hawk

Heat Wave: 2 Mana, Rare, Fire, Spell. 2-t sebez egy ellenséges lénynek és a szomszédjainak. Quickdraw: Az összes ellenségnek sebez annyit.

Stargazing: 2 Mana, Rare, Arcane, Spell. Húzol egy ettől eltérő Arcane spellt. Ha kijátszod ebben a körben, akkor kétszer használódik el.

Azerite Vein: 3 Mana, Epic, Spell. Secret: Amikor az ellenfél kijátszik egy kártyát abban a körben, amikor a kezébe került, kapsz belőle egy másolatot, ami 0-ba kerül.

Overflow Surger: 4 Mana, 3/2, Common, Elemental. Battlecry: Megidéz egy másolatot ebből annyiszor, ahány körön át kijátszottál egy Elemental-t.

Reliquary Researcher: 4 Mana, 3/5, Epic. Battlecry: Ha kiástál egy kincset kétszer (Excavate mechanizmus), akkor elhasznál két véletlenszerűen kiválasztott Mage Secret-et.

Tae'thelan Bloodwatcher: 4 Mana, 2/5, Legendary. Azok a kártyák, amelyek eredetileg nem voltak a paklidban, 4-gyel kevesebbe kerülnek (de nem kevesebbe, mint 1).

Blastmage Miner: 6 Mana, 4/4, Rare. Battlecry: Kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus). Minden egyes kezedben lévő kártya után 1-et sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek.

Mes'adune the Fractured: 6 Mana, 6/5, Legendary. Battlecry: Húzol egy Elemental-t. Kétfelé vágod.

 • Felezi az értékeket (Mana, Támadás, Élet), de a képességeken nem változtat.

Sunset Volley: 10 Mana, Common, Fire, Spell. 10-et sebez véletlenszerűen szétosztva az összes ellenség között. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott 10 Manás lényt.

Hi Ho Silverwing Lay Down the Law Showdown Deuptization Aura Holy Cowboy Spirit of the Badlands Lawful Longarm The Badlands Bandits Prismatic Beam Living Horizon

Hi Ho Silverwing: 2 Mana, 2/1, Rare, Dragon. Divine Shield. Deathrattle: Húzol egy Holy spellt.

Lay Down the Law: 2 Mana, Rare, Holy, Spell. Tradeable. Egy lény Támadását és Életét 1-re állítja. Quickdraw: Majd 1-et sebez neki.

Showdown!: 2 Mana, Epic, Spell. Mindkét játékos megidéz három 3/3-as Outlaw-t. A tieidnek Rush-t ad.

 • Outlaw: 3 Mana, 3/3.

Outlaw

Deputization Aura: 3 Mana, Rare, Holy, Spell. A legbalrább lévő lényed +3 Támadással és Lifesteal-lel rendelkezik. 3 körön át tart.

Holy Cowboy: 3 Mana, 4/3, Common. Battlecry: A következő Holy spelled 2-vel kevesebbe kerül.

Spirit of the Badlands: 3 Mana, 3/4, Legendary, Undead, Beast. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor kapsz egy állandó Mirage-t.

 • Mirage: A köröd kezdetén átalakul a paklidban lévő egyik lényed másolatává. (Ez a kezedben marad.)

Mirage

Lawful Longarm: 5 Mana, 1/5, Common. Rush. Lifesteal. Battlecry: +1 Támadást kap annyiszor, ahány kártya van a kezedben.

The Badlands Bandits: 6 Mana, Legendary, Spell. Kapsz nyolc 3/2-es Banditát bónusz képességekkel. Ami már nem fér el a kezedben, az megidézésre kerül.

 • Burly: 2 Mana, 3/2. Reborn.
 • Crusty: 2 Mana, 3/2. Divine Shield.
 • Dusty: 2 Mana, 3/2. Poisonous.
 • Moe: 2 Mana, 3/2. Lifesteal.
 • Pearly: 2 Mana, 3/2. Windfury.
 • Rusty: 2 Mana, 3/2. Taunt.
 • Sandy Red: 2 Mana, 3/2. Rush.
 • Surly: 2 Mana, 3/2. Stealth.

Burly Crusty Dusty Moe Pearly Rusty Sandy Red Surly

Prismatic Beam: 7 Mana, Common, Spell. 3-at sebez az összes ellenségnek. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány ellenséges lény van.

Living Horizon: 10 Mana, 4/6, Epic, Elemental. Taunt. Divine Shield. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány más kártya van a kezedben.

Holy Springwater Benevolent Banker Injured Hauler Invasive Shadeleaf Pip the PotentPosse Possession Tram Heist Swarm of Lightbugs Thirsty Drifter Elise, Badlands Savior

Holy Springwater: 2 Mana, Common, Holy, Spell. 8-at gyógyít egy sérült karakternek. Ha van felesleges gyógyítás, akkor azt elmenti egy 1 Manás üvegbe.

 • Bottled Springwater: 1 Mana, Holy, Spell. A begyűjtött Élettel gyógyít egy sérült karaktert.

Bottled Springwater

Benevolent Banker: 3 Mana, 2/4, Epic. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy spellt a paklidból. Quickdraw: Az ellenfél paklijából fedezel fel.

Injured Hauler: 3 Mana, 3/7, Common. Battlecry: 4-et sebez ennek a lénynek. Overheal: 2-t sebez az összes ellenséges lénynek.

Invasive Shadeleaf: 4 Mana, Rare, Shadow, Spell. 8-at sebez egy ellenséges lénynek. Ha van felesleges sebzés, akkor azt elmenti egy 1 Manás üvegbe.

 • Bottled Shadeleaf: 1 Mana, Shadow, Spell. A begyűjtött sebzéssel sebez egy sérült karaktert.

Bottled Shadeleaf

Pip the Potent: 4 Mana, 3/5, Legendary. Battlecry: Lemásolja az összes 1 Manás kártyát a kezedben.

Posse Possession: 4 Mana, Epic, Shadow, Spell. Megidéz egy 4/4-es másolatot egy véletlenszerűen kiválasztott lényből, ami az ellenfél kezében van.

Tram Heist: 4 Mana, Common, Spell. Kapsz egy másolatot minden egyes kártyából, amit az ellenfél kijátszott az előző körben.

Swarm of Lightbugs: 5 Mana, Rare, Spell. Megidéz 10 1/1-es Lightbug-ot Lifesteal-lel. Ha van felesleges Lightbug, akkor azt elmenti egy 1 Manás üvegbe.

 • Bottled Lightbugs: 1 Mana, Spell. Megidézi a begyűjtött 1/1-es Lightbug-okat Lifesteal-lel.

Bottled Lightbugs

Thirsty Drifter: 6 Mana, 4/6, Rare. Taunt. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány 1 Manás kártyát játszottál ki ezen a meccsen.

Elise, Badlands Savior: 8 Mana, 5/5, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor megidéz 4/4-es másolatokat 4 véletlenszerűen kiválasztott paklidban lévő lényből.

Bloodrock Co Shovel Stick Up Dart Throw Bounty Wrangler Shell Game Velarok Windblade Antique Flinger Drilly the Kid Wishing Well Triple Sevens

Bloodrock Co. Shovel: 1 Mana, 1/3, Common. Deathrattle: Kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus).

Stick Up: 1 Mana, Common, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Quickdraw kártyát egy másik kaszttól.

Dart Throw: 2 Mana, Epic, Spell. Eldob két 2-t sebző darts-ot véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lényekre. (Ha mindkettő ugyanazt a lényt találja el, akkor kapsz egy Coin-t!)

Bounty Wrangler: 3 Mana, 3/4, Rare. Quickdraw vagy Combo: Kapsz egy Coin-t.

Shell Game: 3 Mana, Rare, Spell. Kapsz egy véletlenszerűen kiválasztott Epic, Rare és Common kártyát más kasztoktól.

Velarok Windblade: 3 Mana, 3/3, Legendary. Amíg ez a kezedben van, játssz ki három kártyát más kasztoktól, hogy felfedd Velarok igazi alakját!

 • Velarok, the Deceiver: 3 Mana, 3/6, Dragon. Charge. Miután ez támad, felfedezel (Discover mechanizmus) egy kártyát egy másik kaszttól. Az 3-mal kevesebbe kerül.

Velarok, the Deceiver

Antique Flinger: 4 Mana, 5/4, Rare. Ha kiástál egy kincset kétszer (Excavate mechanizmus), akkor elpusztít egy ellenséges lényt.

 • The Azerite Scorpion: 4 Mana, 5/5, Legendary, Elemental, Beast. Battlecry: Kapsz 4 véletlenszerűen kiválasztott spellt. Ha kiástál 8-szor (Excavate mechanizmus), akkor azok 0 Manába kerülnek.
 • Ez a Rogue speciális kincse, amit a negyedik ásás (Excavate) után szerez meg!

The Azerite Scorpion

Drilly the Kid: 4 Mana, 4/3, Legendary, Mech. Battlecry, Quickdraw és Deathrattle: Kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus).

Wishing Well: 5 Mana, 0/7, Epic. Miután kijátszol egy Coin-t, kapsz egy véletlenszerűen kiválasztott Legendary lényt egy másik kaszttól és annak a Manaköltségét 1-re állítja.

Triple Sevens: 7 Mana, Common, Spell. 7-et sebez egy lénynek. Húzol 7 lapot.

Amphibious Elixir Cactus Cutter Trusty Companion Dehydrate Minecart Cruiser Doctor Hollidae Living Prairie Giant Thumbleweed Skarr, the Catastrophe Walking Mountain

Amphibious Elixir: 2 Mana, Rare, Nature, Spell. 5-öt gyógyít. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy spellt.

Cactus Cutter: 2 Mana, 2/2, Common, Murloc. Battlecry: Húzol egy spellt. Ha elhasználod ebben a körben, akkor +1/+2-t és Taunt-ot kap.

Trusty Companion: 2 Mana, Epic, Spell. Egy lénynek +2/+3-at ad. Ha az rendelkezik lénytípussal, akkor húzol egyet abból a típusból.

Dehydrate: 3 Mana, Common, Spell. Lifesteal. 4-et sebez egy lénynek. Quickdraw: 1-be kerül.

Minecart Cruiser: 3 Mana, 4/5, Rare, Elemental. Rush. Overload: (2). Battlecry: Ha kijátszottál egy Elemental-t az előző körben, akkor nincs Overload.

Doctor Holli'dae: 5 Mana, 4/5, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor felveszel egy Staff of the Nine Frogs-ot.

 • Staff of the Nine Frogs: 5 Mana, 2/9. Miután a hősöd támad, megidéz egy 1/1-es Frog-ot Taunt-tal. (Minden egyes Frog nagyobb, mint az előző!)
 • Frog: 1 Mana, 1/1, Beast. Taunt.

Staff of the Nine Frogs Frog

Living Prairie: 5 Mana, 5/4, Common, Elemental. Battlecry: Ha kijátszottál egy Elementált az előző körben, akkor megidéz két 3/3-as Cow-t Rush-al.

 • Startled Cow: 3 Mana, 3/3, Beast. Rush.

Startled Cow

Giant Tumbleweed!!!: 7 Mana, Rare, Nature, Spell. 6-ot sebez az összes lénynek. Megidéz egy 6/6-os Tumbleweed-et.

 • Tumbleweed: 6 Mana, 6/6.

Thumbleweed

Skarr, the Catastrophe: 7 Mana, 7/7, Legendary, Elemental. Battlecry: 1-et sebez az összes ellenségnek (Fejlődik annyiszor, annyiszor, ahány egymást követő körben játszottál ki Elementalt).

Walking Mountain: 9 Mana, 4/16, Epic, Elemental. Rush. Lifesteal. Mega-Windfury. Overload: (2).

Fracking Smokestack Disposal Assistant Sludge on Wheels Trolley Problem Furnace Fuel Moarg Drillfist Popgar the Putrid Waste Remover Tram Conductor Gerry

Fracking: 1 Mana, Rare. Spell. Megnézed a paklid alján lévő 3 lapot. Felhúzol egyet és elpusztítod az összes többit.

Smokestack: 1 Mana, Epic, Fel, Spell. 1-et sebez egy lénynek. Ha az meghal, kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus).

 • The Azerite Snake: 4 Mana, 5/5, Legendary, Elemental, Beast. Battlecry: A hősöd ellop 10 Életet az ellenséges hőstől.
 • Ez a Warlock speciális kincse, amit a negyedik ásás (Excavate) után szerez meg!

The Azerite Snake

Disposal Assistant: 2 Mana, 3/2, Common. Battlecry és Deathrattle: Egy Barrel of Sludge-ot tesz a paklid aljára.

 • Barrel of Sludge: 2 Mana, Fel, Spell. Amikor ezt kijátszák, eldobják, vagy elpusztítják, akkor 3-at sebez a legalacsonyabb Életű ellenségnek.

Barrel of Sludge

Sludge on Wheels: 3 Mana, 1/5, Rare. Rush. Amikor ez sebzést kap, kapsz egy Barrel of Sludge-ot és egyet hozzáad a paklid aljához.

Trolley Problem: 3 Mana, Epic, Spell. Eldobod a legalacsonyabb Manaköltségű spelledet. MEgidéz két 3/3-as Tram Car-t Rush-al. Quickdraw: Nem dobod el.

 • Tram Car: 3 Mana, 3/3, Mech. Rush.

Tram Car

Furnace Fuel: 4 Mana, Common, Fire, Spell. Amikor ezt kijátsszák, eldobják, vagy elpusztítják, húzol 2 lapot.

Mo'arg Drillfist: 4 Mana, 4/5, Rare, Mech, Demon. Taunt. Deathrattle: Kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus).

Pop'gar the Putrid: 4 Mana, 2/6, Legendary. A Fel spelljeid 1-gyel kevesebbe kerülnek és Lifesteal-lel rendelkeznek. Battlecry: Kapsz két Barrel of Sludge-ot.

Waste Remover: 4 Mana, 7/7, Common, Demon. A köröd végén elpusztítja a paklid alján lévő 3 lapot.

Tram Conductor Gerry: 7 Mana, 4/4, Legendary. Battlecry: Ha kétszer kiástál kincset (Excavate mechanizmus), akkor megidéz hat 3/3-as Tram Car-t Rush-al.

Misfire Unlucky Powderman Battlepickaxe Blast Charge Reinforced Plating Slagmaw the Slumbering Detonation Juggernaut Blast Tortoise Badlands Brawler Boomboss Thogrun

Misfire: 2 Mana, Epic, Spell. 3-at, 2-t és 1-et sebez véletlenszerűen kiválasztott lényeknek. Quickdraw: Kiválaszthatod a célpontokat.

Unlucky Powderman: 2 Mana, 2/2, Rare, Undead. Taunt. Deathrattle: A kezedben és a paklidban lévő Taunt-os lényeidnek +1/+1-et ad.

Battlepickaxe: 3 Mana, 4/1, Common. Miután kijátszol egy Taunt-os lényt, ez +1 Durability-t kap.

Blast Charge: 3 Mana, Rare, Spell. Elpusztít egy sérült ellenséges lényt. Kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus).

Reinforced Plating: 3 Mana, Common, Spell. Kapsz 6 Armort. Kiásol egy kincset (Excavate mechanizmus).

Slagmaw the Slumbering: 4 Mana, 16/16, Legendary, Elemental, Beast. Rush. Taunt. Alszik 8 körön át. (Áss ki egy kincset (Excavate mechanizmus), hogy 2 körrel hamarabb felébreszd!)

 • The Azerite Ox: 4 Mana, 5/5, Legendary, Elemental, Beast. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) két 8 Manás lényt. Megidézi őket.
 • Ez a Warrior speciális kincse, amit a negyedik ásás (Excavate) után szerez meg!

The Azerite Ox

Detonation Juggernaut: 5 Mana, 3/6, Common, Mech. Taunt. Battlecry: A kezedben lévő Taunt-os lényeidnek +2/+2-t ad.

Blast Tortoise: 6 Mana, 2/7, Rare, Beast. Taunt. Battlecry: Annyit sebez az összes ellenséges lénynek, amennyi ennek a lénynek a Támadása.

Badlands Brawler: 7 Mana, 4/4, Epic. Battlecry: Elkezdesz egy Brawl-t! Ha kétszer kiástál egy kincet (Excavate mechanizmus), akkor ez mindig nyer.

Boomboss Tho'grun: 8 Mana, 7/7, Legendary. Battlecry: Belekever 3 T.N.T.-t a paklidba. Amikor felhúzod, felrobbant egy kártyát az ellenfél kezében, paklijában és a harcterén.

 • T.N.T.: 6 Mana. Elhasználódik, amikor felhúzod. Elpusztít egy véletlenszerűen kiválasztott kártyát az ellenfeled kezében, paklijában és a harcterén.

T.N.T.

Miracle Salesman Tram Mechanic Bunny Stomper Cactus Rager Dryscale Deputy Greedy Partner Gold Panner Howdyfin Kobold Miner Saloon Brewmaster Trapdoor Spider Whelp Wrangler Bounty Board Eroded Sediment Flint Firearm Gaslight Gatekeeper Gattlesnake High Noon Duelist Horseshoe Slinger Linedance Partner Ogre-Gang Outlaw Azerite Chain Gang Dang-Blasted Elemental Ogre-Gang Rider Rowdy Partner Sheriff Barrelbrim Snake Oil Seller Burrow Buster Cattle Rustler Ogre-Gang Ace Kingpin Pud Sunspot Dragon Azerite Giant Reno, Lone Ranger Thunderbringer

Miracle Salesman: 1 Mana, 2/2, Common. Deathrattle: Kapsz egy Tradeable Snake Oil-t.

 • Snake Oil: 0 Mana. Tradeable. 0-t sebez. Ez hasztalannak tűnik...

Snake Oil

Bunny Stomper: 2 Mana, 1/3, Common, Beast. A Beastjeid Rush-al rendelkeznek.

Tram Mechanic: 1 Mana, 2/1, Common. Deathrattle: Kapsz egy Barrel of Sludge-ot. MÉRGEZŐ HULLADÉK: Különös odafigyeléssel kezelendő!

 • Barrel of Sludge: 2 Mana, Fel, Spell. Amikor ezt kijátszák, eldobják, vagy elpusztítják, akkor 3-at sebez a legalacsonyabb Életű ellenségnek.

Barrel of Sludge

Cactus Rager: 2 Mana, 5/1, Common. Poisonous.

Dryscale Deputy: 2 Mana, 2/2, Common, Naga. Battlecry: Legközelebb, amikor spellt húzol, kapsz belőle egy másolatot.

Greedy Partner: 2 Mana, 2/3, Common. Battlecry: Ha van a kezedben egy mások 2 Manás kártya, akkor kapsz egy Coin-t.

Gold Panner: 2 Mana, 1/2, Common. A köröd végén húzol egy lapot.

Howdyfin: 2 Mana, 2/3, Epic, Murloc. Amikor a kezedben kevesebb, mint 3 kártya van, akkor kapsz egy véletlenszerűen kiválasztott Murloc-ot.

Kobold Miner: 2 Mana, 1/1, Common. Battlecry: Kiás egy kincset (Excavate mechanizmus).

Saloon Brewmaster: 2 Mana, 2/2, Common. Battlecry: Visszateszi az egyik lényedet a kezedbe. +2/+2-t ad neki.

Trapdoor Spider: 2 Mana, 1/2, Common, Beast. Stealth. Poisonous. Miután az ellenfeled kijátszik egy lényt, ez megtámadja azt.

Whelp Wrangler: 2 Mana, 2/3, Common. A köröd végén kapsz egy 1/2-es Whelp-et Taunt-tal.

 • Happy Whelp: 1 Mana, 1/2, Dragon. Taunt.

Happy Whelp

Bounty Board: 3 Mana, 0/5, Rare. Az Excavate, Quickdraw, Tradeable és Legendary kártyáid 1-gyel kevesebbe kerülnek.

Eroded Sediment: 3 Mana, 4/3, Common, Elemental. Battlecry: Ha kijátszottál egy Elementalt az előző körben, akkor felfedezel (Discover mechanizmus) egy Elementalt a múltból.

Flint Firearm: 3 Mana, 3/3, Legendary. Battlecry: Kapsz egy véletlenszerűen kiválasztott Quickdraw ártyát. Ha kijátszod ebben a körben, akkor megismétli ezt.

Gaslight Gatekeeper: 3 Mana, 3/4, Common, Undead. Battlecry: Belekeveri a kezedet a paklidba, majd annyi lapot húzol, amennyi a kezedben volt.

Gattlesnake: 3 Mana, 1/5, Epic, Beast. A köröd végén betölt két lövedéket, melyek egyenként 1-et sebeznek. Deathrattle: Véletlenszerű célpontokra tüzel!

High Noon Duelist: 3 Mana, 4/3, Common. Deathrattle: Mindkét játékos HÚZ! Elpusztítja azt a kártyát, amelyik kevesebbe kerül.

Horseshoe Slinger: 3 Mana, 2/2, Common, Mech. Battlecry: 2-t sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lénynek. Quickdraw: És az egyik szomszédjának.

Linedance Partner: 3 Mana, 3/2, Common. Battlecry: Ha van a kezedben egy másik 3 Manás kártya, akkor megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott 3 Manás lényt.

Ogre-Gang Outlaw: 3 Mana, 4/4, Common. 50%-os eséllyel rossz ellenséget támad meg.

Azerite Chain Gang: 4 Mana, 2/3, Rare. Taunt. Battlecry és Quickdraw: Megidéz egy másolatot ebből a lényből.

Dang-Blasted Elemental: 4 Mana, 3/3, Common, Elemental. Taunt. Deathrattle: 2-t sebez az összes lénynek, kivéve az Elementaljaidat.

Ogre-Gang Rider: 4 Mana, 3/6, Rare. Rush. 50%-os eséllyel ahelyett, hogy támadna +3 Támadást ad a hősödnek ebben a körben.

Rowdy Partner: 4 Mana, 4/3, Common. Battlecry: Ha van a kezedben egy másik 4 Manás kártya, akkor ez 4-et sebez.

Sheriff Barrelbrim: 4 Mana, 4/4, Legendary. Battlecry: Ha 20, vagy kevesebb Élettel rendelkezel, akkor megnyitja a Badlands Jail-t.

 • Badlands Jail: 4 Mana, 3 Armor, Helyszín. Egy lényt elaltat 3 körre.

Badlands Jail

Snake Oil Seller: 4 Mana, 4/5, Rare, Naga. Deathrattle: Belekever 2 Tradeable Snake Oil-t az ellenfeled paklijába.

 • Snake Oil: 0 Mana. Tradeable. 0-t sebez. Ez hasztalannak tűnik...

Snake Oil

Burrow Buster: 5 Mana, 6/4, Rare, Mech. Rush. Battlecry: Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

Cattle Rustler: 5 Mana, 3/4, Epic. Battlecry: Húzol egy Beast-et. Az 3-mal kevesebbe kerül.

Ogre-Gang Ace: 5 Mana, 4/4, Epic. Rush. Amikor ez támad, Divine Shield-et kap. (50%-os eséllyel Lifesteal-t kap helyette.)

Kingpin Pud: 6 Mana, 6/7, Legendary. Battlecry: Feltámasztja az Ogre-Gang-edet. Windfury-t ad nekik.

Sunspot Dragon: 6 Mana, 6/6, Common, Dragon. Tradeable. Lifesteal. Quickdraw: 6-ot sebez.

Azerite Giant: 8 Mana, 8/8, Epic, Elemental. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány egymást követő körben játszottál ki Elementalt.

Reno, Lone Ranger: 8 Mana, 5 Armor, Legendary, Semleges hős kártya. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, kiüríti az ellenséges harcteret és 1 lényre limitálja egy körön át. It's high noon!

 • A kasztod ettől nem változik Semleges hőssé!
 • Elpusztítja az alvó lapokat is, illetve az Imp Portált is, mindent elpusztít!
 • Reno's Handcannon: 2 Mana, Hero Power. Ellövöd ennek a körnek a varázslövedékét.
 • Arcane Bullet: 2-t sebez. Felfrissít 2 Manakristályt. Cserélődik minden egyes körben.
 • Fel Bullet: 2-t sebez. Húzol egy lapot. Cserélődik minden egyes körben.
 • Fire Bullet: 2-t sebez, majd 1-et sebez az összes ellenséges lénynek. Cserélődik minden egyes körben.
 • Frost Bullet: 2-t sebez. Kapsz 4 Armort. Cserélődik minden egyes körben.
 • Holy Bullet: 2-t sebez. Egy véletlenszerűen kiválasztott lényednek +2/+2-t ad. Cserélődik minden egyes körben.
 • Nature Bullet: 2-t sebez. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy spellt. Cserélődik minden egyes körben.
 • Shadow Bullet: 2-t sebez. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott 3 Manás lényt. Cserélődik minden egyes körben.

Renos Handcannon Arcane Bullet Fel Bullet Fire Bullet Frost Bullet Holy Bullet Nature Bullet Shadow Bullet

Thunderbringer: 8 Mana, 6/6, Legendary, Elemental, Beast. Taunt. Deathrattle: Megidéz egy Elemental-t és egy Beast-et a paklidból.

Újdonságok

 • Új kulcsszó - Quickdraw: A Quickdraw kulcsszóval rendelkező lapok extra képességgel rendelkeznek, ha abban a körben kerülnek kijátszásra, amelyikben fel lett húzva.

Dehydrate

 • Új kulcsszó - Excavate: Az ilyen kulcsszóval rendelkező lapok kijátszásakor felfedezel egy kincset! Minél mélyebbre ásol a bányában ("Excavate"-et többször használod), annál nagyobb a jutalom.
  • Első Excavate során öt 1 Manás Common kincs közül kapsz egyet.
  • Második Excavate során öt 2 Manás Rare kincs közül kapsz egyet.
  • Harmadik Excavate során öt 3 Manás Epic kincs közül kapsz egyet.
  • Majd a kör kezdődik elölről.
  • Továbbá a negyedik Excavate alkalmával egy speciális (kasztspecifikus) 4 Manás Legendary lényt lehet felfedezni.

Kobold Miner

Escaping Trogg Fools Azerite Pouch of Coins Rock Water Source Azerite Chunk Canary Falling Stalactite Glowing Glyph Living Stone Azerite Gem Collapse Motherlode Drake Ogrefist Boulder Steelhide Mole

Előzetes és harctér

Badlands harctér

Előrendelés

November 14-éig lehetett előrendelni kétféleképpen:

 • Showdown in the Badlands Bundle: 60 Showdown in the Badlands kártyacsomag, Ulfar kártya hátlap, és két véletlenszerűen kiválasztott Showdown in the Badlands Legendary kártya, 10 Catch-Up kártyacsomag - 49,99 EUR

Badlands Bundle

 • Showdown in the Badlands Mega Bundle: 80 Showdown in the Badlands kártyacsomag, 10 Golden Showdown in the Badlands kártyacsomag, 1 véletlenszerűen kiválasztott Showdown in the Badlands Signature Legendary kártya, 1 véletlenszerűen kiválasztott Showdown in the Badlands Golden Legendary kártya, az Ulfar Druid hős portré és az Ulfar kártya hátlap, 20 Catch-Up kártyacsomag - 79,99 EUR

Badlands Mega Bundle

További híreink