Adatvédelmi szabályzat (frissítve: 2023. július 1.)

 1. Jelen szabályzat egy szerződés, amely egyrészről a Hearthstone Hungary (továbbiakban a Szolgáltató), mint a hearthstonehungary.hu és a hozzátartozó domainnevek alatt elérhető weboldalak és szolgáltatások – ideértve a fórumokat és egyéb szolgáltatásokat is – (továbbiakban együttesen: a Szolgáltatás) Szolgáltatója, másrészről a Szolgáltatás felhasználója (továbbiakban a Felhasználó) között jött létre.
  A weboldal tulajdonosa: Borovi Bence
  Elérhetősége: borovi.bence@hearthstonehungary.hu
 2. A Szolgáltatás keretében a Szolgáltató által közzétett tartalom és a szolgáltatás (ideértve többek közt valamennyi a szolgáltatás keretén belül elérhető cikket, képet, a kártya készítőt, a pakli készítőt és a magyar kártya adatbázist és egyéb anyagokat, szerkesztési elvet, a szolgáltatás üzemeltetése során használt egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást, design-t) a Szolgáltató szellemi tulajdonát képezi és az a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, és a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában.
 3. Regisztráció:
  A jelen szabályzatban meghatározott korlátok között bárki a szolgáltatás regisztrált felhasználója lehet, aki megérti, elfogadja és betartja jelen szabályzatot.
  A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy felhasználó – a Szolgáltató félrevezetésére vagy egyéb rossz szándékkal – nyilvánvalóan valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott felhasználó szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza vagy megtagadja. A regisztráció során a felhasználónak jelszót és felhasználónevet is kell választania, továbbá meg kell adnia egy e-mail címet is.
  A regisztráció összeköthető egy másik Szolgáltatással is (HearthCup), amelynek szabályai összekötés után ezen az oldalon is érvénybe lépnek.
  Az egyes felhasználói jelszavak és fiókok titkosságának megőrzése teljes mértékben az adott felhasználó felelőssége. Az egyes felhasználókat terheli továbbá a teljes felelősség a fiókjukkal összefüggésben végzett valamennyi tevékenységért. A felhasználók kötelesek a Szolgáltatót haladéktalanul tájékoztatni fiókjuk bármilyen jogosulatlan felhasználásáról vagy bármilyen egyéb a biztonságot sértő cselekedetről. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a felhasználói jelszavak vagy fiókok a felhasználók tudtával vagy tudta nélküli illetéktelen használatából eredő károkért. A felhasználó ugyanakkor felelősséggel tartozik a saját jelszavának vagy fiókjának illetéktelen használatával a Szolgáltatónak vagy bármely harmadik személynek okozott károkért.
 4. Adatok gyűjtése és felhasználása:
  A Szolgáltató a felhasználók által a regisztráció és a szolgáltatás használata során önkéntesen megadott adatokat egy egységes adatbázisban kezeli, melyet harmadik félnek nem ad tovább. (Kivéve 5-ös pont)
  DISQUS: Regisztráció esetén a Disqus rendszerbe való regisztrálásra is lehetőség nyílik. Aki él ezzel a lehetőséggel, az a felhasználó a létrehozott felhasználónevével tud hozzászólni a hearthstonehungary.hu oldalon található hírekhez. Ebben az esetben ez Disqus fiók csak a Szolgáltató oldalain használható! Amennyiben nem él a lehetőséggel, abban az esetben a hírekhez vendégként szólhat hozzá, vagy külön regisztrálhat a Disqus szolgáltatásba egy másik névvel, de ebben az esetben a neve az összes Disqus-t használó oldalon érvénbye lép és a Disqus.com adatvédelmi szabályai érvényesek rá. Az opció bármikor ki- és bekapcsolató a Profil > Beállítások oldalon.
  Az adatok gyűjtésére azért van szükség, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk valamennyi felhasználónknak!
  A regisztráció során megadott e-mail cím nem publikus és senki sem fér hozzá. (Kivéve 5-ös pont)
  Az oldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény elérésének érdekében ("belépve tartás, paklik és kártyák értékelése (a továbbiakban Szavazás)").
  A Szavazáshoz IP címet, böngésző azonosítót és dátumot is elmentünk (regisztrált tagok esetén a Felhasználó azonosítóját is). Erre a csalások megakadályozása érdekében van szükségünk - így nem lehet többször szavazni ugyanarra.
 5. A személyes adatok megosztása:
  Abban az esetben kerülnek megosztásra a felhasználók személyes adatai (ez mindössze a felhasználók e-mail címét jelenti, hiszen semmilyen egyéb személyes adatot nem kérünk) a Szolgáltatón kívülálló vállalatokkal, szervezetekkel vagy személyekkel, ha jóhiszeműen feltételezzük, hogy az adatokhoz való hozzáférés, az adatok felhasználása, megőrzése vagy közzététele ésszerűen indokolt annak érdekében, hogy a vonatkozó hatályos jogszabálynak, előírásnak, jogi eljárásnak vagy a végrehajtható közigazgatási intézkedésnek megfeleljenek, illetve felhasználóinknak a jogait, tulajdonát vagy biztonságát fenyegető veszéllyel szembeni, a jogszabály által előírt vagy megengedett módon védekezzenek.
  Továbbá a felhasználóknak lehetőségük van e-mail címük megjelenítésére és további személyes adataik megadására a profil beállításaiban, azonban ezek megadása és nyilvánossá tétele nem szükséges, ez a felhasználó szabad döntése.
 6. A választás lehetősége:
  Az oldal látogatóinak nem kötelességük regisztrálni és elkerülhetik a Szavazás használatát is.
 7. Az oldalon lévő tartalmakat a Szolgáltató bármely pillanatban, bármilyen engedély és indok nélkül törölheti vagy módosíthatja, mivel azok a Szolgáltató tulajdonát képzik a Felhasználók által létrehozott tartalmak esetében is!
 8. HearthCup: HearthCup regisztráció esetén a Felhasználó születési dátumát is eltároljuk. Erre a versenyeken való részvétel miatt van szükség, hiszen egyes versenyeken korhatárt kell megszabni (például: 12 éven felülieknek, vagy 18 éven felülieknek).

A Hearthstone Hungary AES 256 GCM-et alkalmaz a Felhasználók adatainak védelme érdekében!