Hearthstone Hungary beküldött képek

2

Beküldve: , Casualplayer (Common) által. Megtekintve:77

Most, hogy szeretett Corridor Creeperünk aki első a Creeper nemzetségben aki nem taunt, jobb létre szenderült elindult a kisérletezés és úgy tűnik megvan az utódja a gombász kobold személyében. És az ötödik kör pont az az aprós pakliknál amikor már valsz marad valami a boardon. 

6

Beküldve: , Casualplayer (Common) által. Megtekintve:93

Boar és Mukla keveréke. A hattérben épp neutralizálják szegényt :D Ez után Kathreena Swipe áldozata lett és előbújt a Devilsaur. Fel is adta az ellenfél :D

1

Beküldve: , Casualplayer (Common) által. Megtekintve:46

Miután telepakolta a pályát varázsló tanoncokkal, nekem pedig a kezdő kezemben volt Rexxar illően elköszöntem az ellentől :D 

4

Beküldve: , Ironman93 (Golden Common) által. Megtekintve:97

Nem vagyok nagy arénás, szóval valószínűleg nem lesz jó vége, de ez azért nem semmi. Ha jól számoltam, akkor 7 epic lapot pickeltem.

1

Beküldve: , VaBeZ (Common) által. Megtekintve:77

Be kell valljam: a K&C megjelenése óta hanyagoltam az Arénát. De mivel ma jött az értesítő a közeledő Wild Arena Event-ről és volt egy függőben lévő Hunter 3-0 futamom, így gondoltam azt mindenképp befejezem a indulás előtt, mert hát legjobb tudtommal kompenzáció nem jár majd utánuk (meg mára kaptam egy Hunter 60 questet is, szóval miért ne?).