Hearthstone Hungary beküldött képek

0

Beküldve: , Casualplayer (Epic) által. Megtekintve:41

Életem első valós negyedik körös meccse. Azért valós mert a minap a harmadik körömben 12hp-ról concede-elt egy lock miután a második körben megtréfáltam egy 8/8-as Edwinnel plusz ment a Coldblood az első körös FireFly-omra :D 

0

Beküldve: , Casualplayer (Epic) által. Megtekintve:67

Ettől lesztek pro-k, Béláim :D Ez az “új” Kibler féle Ele-Mage örületes. Megfogtam már vele Kingsbane rugót, pirát Warrit, Zoo-t, és immár Big Papit is. Persze én játszom benne egy Glacial Shardot is ;)

0

Beküldve: , Casualplayer (Epic) által. Megtekintve:46

Jól visszaloptam amit Sylvanas lenyúlt az imént :) Egyébként even sámi ellen (casualban rettentően elszaporodtak az elmúlt héten) tettem be a jó MCT-t és elég jó Tar Creperekkel. Mellesleg a Jáde rákot is megtréfálja néha. 

9

Beküldve: , Casualplayer (Epic) által. Megtekintve:252

Életem első dupla legendás bontása. Természetesen egy kettő napos accountomon:D És egyébként ezek nem is azok a legendák amik az első 10 csomagból automatice járnak. Az Antonidas bácsi volt :D 

2

Beküldve: , Casualplayer (Epic) által. Megtekintve:155

Ez Kripp papa beast druidja és az a leghihetetlenebb benne, hogy hány féle képpen counterelik ma ezt a paklit :D Kb egész délután ezzel játszottam és kb ezzel együtt kettőt nyertem vele. Persze nekem hiányzik belőle a quest.

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:51

A gyengébb életerejűek számára veszélyes árkán rakétazápor várható

5

Beküldve: , VasPaladin (Golden Common) által. Megtekintve:162

Avagy csapjunk le 100 armort + 10 rovart, mission failed. ( de kövi körbe nyertem volna :D )

4

Beküldve: , VaBeZ (Common) által. Megtekintve:158

Megint kaptam szörny vadászatos küldit, így hát megint neki álltam befejezni a kalandot, és mint a képem mutatja sikerült. Hagatha nem volt komolyabb kihívás, de összeségében tetszett a játék, főleg a hangulata.

17

Beküldve: , VasPaladin (Golden Common) által. Megtekintve:327

1. körömben kijátszottam a Kingsbanet és feladta. Ráadásul 2x egymás után dobott össze ugyanazzal a lockal és mind 2x concedere nyomott. Pedig a kezdő lapjaim nem voltak jók, csak a játékos látott rémeket, ha szerencsétlenül jönnek a lapjaim péppé ver.

0

Beküldve: , Casualplayer (Epic) által. Megtekintve:46

Mage questtel lepett meg a reggel, és úgy voltam vele, kéne valami ami nem a megszokott. Ekkor jutott eszembe a jó öreg Murloc Mage :D Hát, nem akármilyen tüzijáték volt. 

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:68

A ritkaságok ritkán gyakoriak de gyakran ritkák. MMHIVAANN?