Hearthstone Hungary beküldött képek

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:2

Ezzel megvolnánk. A hunter kivételével mindegyik kasztnak legalább 2 shire-ja lett kipróbálva mire ide eljutottam. De értelmezzük mit jelent az az ide. Konkrétan az UTLOSÓ ELLENFELEMET KIVÉGEZTEM 9 KÖR ALATT!! PAPPAL... Bwonsamdi, Princess, Dupla 1mana 2/3mas teammate, tauntos passzív, minden. Köszönöm köszönöm. De amúgy őszintén ez a legjobb kaland mód amit valaha játszottam. És még nincs vége. Én komoan mindegyik kaszttal kiviszem. 

0

Beküldve: , Feccco (Golden Common) által. Megtekintve:52

Shudderwockot tesztelgettem mikor sikerült Zola és Bog Slosher seggitségével "párszor" kijátszani Keleseth-et majd Shudden is alkotott és így lett ez a "kicsike" :)

2

Beküldve: , Casualplayer (Premium) által. Megtekintve:96

Eredetileg a miaqrwaannnya címet akartam adni de azt túlzónak ítéltem végül. Ez egy 3 lapos combo...  és mondanom sem kell hogy Zentimo nyilván sehol sincs a kezemben. 

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:51

Mikor végre kibékülsz egy kék csigaházra emlékeztető szívvel..

1

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:73

Hatvan full random 1 manás lap.... Hatvanba harap a kacsa, felhúzod s a csákó feladja. E.z. játék a Myra's után csigavér csak Rugózzunk, de nem arra gondolok most hogy dobálózz vagy pogózzunk. Ide egy legalább tíz de van úgy hogy száz vagy több ezer manás valuta kell, néz a képem is erről szól hogy rage-eltessünk ahogy azt kell. Ja. Aha! Vágod?

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:16

Kicsivel utána a negyedik pakkból már teljesült az ALTERNATÍV KÍVÁNSÁGOM. Jelenleg nekem a druid se pálya de ezentúl lehet hogy az lesz..

7

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:179

De miért mindig a pap lapot kapom meg?!?!?! Bakker a kobolds kivételével minden kiegkor a pap legát kaptam meg. Most ez hogy is van?!?!? Totál hányinger. Azegyetlen kaszt amivel nem akarok játszani mert nem tetszik a kör passz stílus és az összes ilyen kieg eleji ajándékom pap lega volt. Mint említettem a kobolds kivételével mert akkor meg a Val'anyr jött aminek örültem is.

0

Beküldve: , Dvornikovich (Free) által. Megtekintve:48

hosszú idők után sikerült nyitnom egy golden lg-t és pont launchday-en :D

4

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:122

Újabb felfedezés: még a pakliba rakási sorrend is számít! Értem arra hogy ha először Malchesar kerül be a paklidba és utána Baku akkor az utóbbi effektje nem működik. Hát az ellenfelem viszont okos volt.. Én meg csak nézek hogy mi a túró. Egy másiknap nem jött össze a dupla start of game és mindkettőt meg kérdeztem melyiket rakta be először. Mondjuk fura hogy emlékeztek rá. De így már tudom hogy nem csak a deathrattle és az end turn effekteknél számít a sorrend.

1

Beküldve: , Casualplayer (Premium) által. Megtekintve:38

A jó öreg Thoughtsteal :D Miután eltoltam azonnal jeleztem is az ellenfelemnek, hogy megköszönöm a részvételét a játékunkban :D És hát ugyebár látható, hogy mekkora boardom volt :D Sajnos előtte még helyet kellett csinálnom a kezemben a 2 lapnak amit kapok majd így nem tudtam azonnal eltolni és így végül nem is tudtam kijátszani mert elmenekült az ellenfél :) Mondjuk csodálom, hogy eddig is bírta. Elég alaposan be lett szivatva mert a Cleric-kel minden körben megütöttem a healing totemét így az minden alkalommal húzott nekem egyet, rendesen féltem már a fatigue-tól :D A Priest egyszerűen fun.

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:40

Szóval spiteful random 6 manásra és egy witching hour a charged devilsaurra ami a dendrologist effektjének köszönhető. Waattt?!?!

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:65

Sajnos nem sikerült.. Na de mindegy lesz még ilyen

1

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:61

Benne vagyok a Hsreplay nyereményjátékban.... Nagyon izgulok hogy nyerek-e. 

2

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:156

Pont az a lap. Pont abban a brawlban. Pont abban a körben. Pont mikor 8 ból 7 lény az enyém és MINDEGYIKNEK MAX 2 életpontja van. POOOOONNNNNT

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:46

Már egyszerűen kivagyok magamtól! De nyerő szériám van! És senki nem állíthat meg!

4

Beküldve: , PHOENIX (Admin) által. Megtekintve:196

Volt egy Questem, vagyis még van is, hogy spectate-eljek valakit és rájöttem, hogy ez a játék még szörnyűbb is tud lenni...

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:50

Azért kicsit vicces hogy 2 manát költött arra hogy mindkét lény a legroszabb legyen. Plusz még én jobban jártam mert gyengébb lapomat veszettem el mint ő.

2

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:113

Ez most komoly dude? Kövinkörbe lich king, majd teljes board clear majd alexstrasza malygos. Most én azzal mit kezdek? Majdnem leírtam valami megoldást de kiváncsi vagyok rátok. Comment téma: mit kezdenétek egy hasonló éles szitu után.

1

Beküldve: , Casualplayer (Premium) által. Megtekintve:59

Kilenc manán egy sárkira számítottam de a vén korcsma töltelék azért funabb. El is tolt a big papi egy Psychic Screamet a boardra utána pedig 10 hp-ról a Meteorologussal és egy pinggel be is fejeztem a meccset :D

7

Beküldve: , Dirtyfellow (Common) által. Megtekintve:205

Frissült a gépen a game megy minden csak épp a play mód nem lefagy az egész. A telefonon meg nem indul el mert update kell neki ami nincs sehol. Minden egyes alkalommal ezt játszák el én már nagyon unom. Vagy csak nálam vannak ilyen gondok?