Véletlenszerű kép + Kép beküldése

Hearthstone Hungary beküldött képek

4

Csak kérni kell!

Kacsito (Lich King) | 2020.09.21 13:4138

Kossza Infinity war receptje óta csorog a nyálam umbrára, és ez talán az 5. 8. csomag amit bontottam. Korábban egy golden King Mosh volt a garantált legóm, így ez tényleg puszta szerencse :)

3

Anagramma játék

darkonee (Rare) | 2020.09.16 15:1860

Biztosan másnak is feltűnt már, hogy az új Demon Companion lap által idézett lények neve az Animal Companion lap által idézetteknek az összekeverése. Kivéve Reffuh, az csak Huffer visszafele. :)

0

You winned this friend

Scalard (Common) | 2020.09.12 17:4333

Tanulság sámánoknak hogy miért is nem jó ha telvágjuk a pályát 0-ás totemekkel. Ezekből elvileg csak négyet lehet varázsolni, de már az elején olyan bika lapokat pakolt ki hogy kénytelen voltam bevetni Zephrys the Great-et, és még csak utána kezdte kipakolgatni a Totem Goliath-okat, vagy 4-et basszus és persze még az erejüket is növelte Totemic Reflection-nal Hát ott azt hittem végem, de aztán pár fagyasztással, meg fireballal, és tauntokkal sikerült mindet szétvernem. És mivel mindegyik négy totemet varázsol, ezért néz így ki a pálya. Nekem meg kb semmi nem maradt a kezemben. Aztán így gondolkodok. Hát ha csak nincs valami durva varázslata (de sámánoknál mi szokott lenni? földrengés oszt csókolom) kipakolom Ysera-t és majd megoldja. Mondjuk jó szar lapokat dobált, neki meg közben tele lett a keze is, de hát ugye nem tud lerakni semmit, mert rájöttem hogy akkor járok a legjobban, ha hozzá sem érek a totemeihez, mert a végén lerak valami Deathwinget nekem, és majd átdobálom a varázslataimat a tauntjain. Az az egy searing meg 12 kör alatt szépen leszedegeti Yserát. Persze nem tartott addig, két kör múlva szétvertem :D