Hearthstone Hungary beküldött képek

1

Beküldve: , Zeynos (Rare) által. Megtekintve:29

Tegnapi nap egy esküvőn jártam, ahol a vacsorára megterített asztalokon hearthstone-os dizájnban elkészített névtáblákat helyeztek ki mindenkinek. A kártya rajz helyén az egybekepltek "képe", alatta pedig a nevük látható. A mana költség az évszámot jelöli, a támadó-, életpontszámok pedig a dátumot. A leírás résznél pedig a saját nevem olvasható. :D Amikor először megláttam nem bírtam ki nevetés nélkül.

1

Beküldve: , Casualplayer (Golden Common) által. Megtekintve:43

Főleg mert három kör alatt befejezhetjük a mérkőzest. Itt is a hatodik körben még 30 hp-n állt az ellen Shudi sámi és a kilencedikben kivégeztem. Azzal, hogy nem pazaroltam el a kezemben a lapokat, minden sebzésnek meg volt a helye így tökéletes mana kihasználással jatszottam végig.  Ez az igazi zsivány játék. Enegem ez szórakoztat. (persze kellet hozzá, hogy ne legyen a sámi kezében a Hex, de hát nekem 5 lapnyi lapelőnyöm volt, ezzel ez el is várható) 

0

Beküldve: , swordIV (Epic) által. Megtekintve:37

Remélem látszik mi miatt kaptam ki High-rankon. Már 3 másik lénye is meghalt előtte. Még az Ethernal Survitude se volt biztos hogy megadja nem hogy a Resurrect!

0

Beküldve: , Casualplayer (Golden Common) által. Megtekintve:38

Az új patch óta egyre sűrűbben fordul elő, hogy kiszivat a játék. Majdhogynem játszhatatlan szintre sűllyedt tableten. 

1

Beküldve: , VasPaladin (Golden Common) által. Megtekintve:92

Mikor még a ritka lap ritkának számított, és felpattantál a székből ha legendet bontottál :)

0

Beküldve: , Gus Bohóc (Golden Legend) által. Megtekintve:49

50+150 gold, 10 dust, witchwood pack. 8 wines pack. Meg vagyok vele elégedve. Nagy ritkán arénázok, egy hónapban kb. egyszer, ennél több winem nem is szokott lenni. De a mostani aréna nagyon tetszik, ebből nyomok is egy párat azt hiszem. :-)