Véletlenszerű kép + Kép beküldése

Hearthstone Hungary beküldött képek

0

Pause

Haldric (Rare) | 2022.10.05 09:3635

Most van az, hogy kell a szünet a következő kiegig. Van nekem az agony paklim ( ami nem össze curselockkal). A mostani meta gyakorlatilag megerőszakolja azt amit csináltam , saját ötlettel  saját koncepcióval vinni előre a warlock kasztot amit más nem játszik csak ha van valami meta kombo hozzá. A mostani meta perdig a neptulon ami ellen érdemben  az 5.6.7 körtől  tudnék  reagálni,  addigra késő , jött ez a mill druid. Hát,  száradjon  meg aki kitalálta meg aki játsza is. Súlyosabb  probléma  számomra  amit láttok is az idegösszeomlásokkal, hogy Skulking ugyan viszi  azt a decket de az enyém is . A  mill druid miatt pedig azok a techpaklik  amiket fognék,  azok amiatt ellenem is betudják vetni a skult, nagy buli. Maradéknak  ott van az a priest amelyik megbrokeneli  a játékom  és a saját ötleteimmel szopat le. Hát mit ne mondjak  kurva egészséges játék környezetet  sikerült itt össze hozni.  Végszóra mit mondjak? Biztos abba hagynám a játékot  vele a gold paklit azért kraftolgattam,  de ez ami most van az egy nagy rakás szemétkupac , köszönöm a figylemet

0

A kis békáim megnőttek

afenevigyeel (Golden Common) | 2022.10.03 17:4154

Jól vannak tartva, így nagyra tudták nőni a kisállataim. Legjobb quest a 2 battlecry aktiváló! Új rekordom is lett legnagyobb lényt illetően. Mondjuk a játék a kör végi buffot nem számolta bele így az eddigi legnagyobb lényemnek 558/443-at ír, de ez hazugság, hiszen a képen is látszik hogy 692/527 volt.

8

Csalódás

Qwerjjj34 (Premium) | 2022.09.27 20:29113

Már azt hittem hogy nyertem mire kiderül , hogy ma már a taunt miniknok se a régiek (tudott arcra támadni hiába volt tauntja a minionomnak)