Hearthstone Magyarország partnerei

Blizzard Entertainment Hearthstone

Blizzard Entertainment

A Hearthstone Hungary a Blizzard Entertainment egyetlen hivatalos magyar Hearthstone rajongói oldala! A Blizzard Entertainment a Hearthstone: Heroes of WarCraft-ot kívül több elképesztően sikeres játékot is fejleszt, mint például a World of Warcraft (MMORPG), StarCraft II (RTS), Diablo III (ARPG) és Heroes of the Storm (MOBA). Továbbá egy új nagyszabású projekten is dolgoznak, ami egy FPS játék lesz egy teljesen új univerumban, a játék neve: OVERWATCH lesz.

Elérhetőség: blizzard.com

ABCkitűző.hu

A Hearthstone Hungary első hivatalos partnere az ABCkitüző. Eddig is ők készítették a kis emlék kitüzőket az eseményeinkre, de mostantól mint hivatalos partner teszik ezt, ugyanis sikerült velük megállapudnunk :)

Elérhetőség: ABCkitűző.hu - Minden ami kitűző!

Diablo 3 Magyarország

Diablo - Hungary

Diablo Hungary: A Blizzard hivatalos magyar Diablo fansite-ja! Náluk mindent megtalálhattok, ami a Diabloval kapcsolatos, vagy csatlakozhattok a fórumbeszélgetésekbe!

Elérhetőség: diablohungary.hu

Facebook: facebook.com/diablohungary

Google+: google.com/+DiabloHungaryoldal


Overwatch Hungary

Overwatch Hungary: Magyar Overwatch fansite! Náluk mindent megtalálhattok, ami az Overwatch-al kapcsolatos, vagy csatlakozhattok a fórumbeszélgetésekbe, illetve alkothattok klánokat!

Elérhetőség: overwatchhungary.hu

Facebook: facebook.com/overwatchu

Google+: google+ Overwatch