Hearthstone Magyarország partnerei

Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment

A Hearthstone Hungary a Blizzard Entertainment egyetlen hivatalos magyar Hearthstone rajongói oldala! A Blizzard Entertainment a Hearthstone-on kívül több elképesztően sikeres játékot is fejleszt, mint például a World of Warcraft (MMORPG), StarCraft II (RTS), Diablo III (ARPG), Heroes of the Storm (MOBA), Overwatch (FPS).

Elérhetőség: Blizzard.com

BlizzFeed

BlizzFeed

A Blizzfeed jelenleg nem csak azt tűzte ki célul, hogy kiépítsen és ellásson egy hazai közösséget, minőségi híekkel, de mindezt a jelenleg is működő, hazai közösségekkel teszi - együttmőködve.

Elérhetőség: BlizzFeed.hu

ABCkitűző.hu

A Hearthstone Hungary hivatalos partnere az ABCkitüző. Eddig is ők készítették a kis emlék kitüzőket az eseményeinkre, de mostantól mint hivatalos partner teszik ezt, ugyanis sikerült velük megállapodnunk. :)

Elérhetőség: ABCkitűző.hu - Minden ami kitűző!

Diablo 3 Magyarország

Diablo - Hungary

Diablo Hungary: A Blizzard hivatalos magyar Diablo fansite-ja! Náluk mindent megtalálhattok, ami a Diabloval kapcsolatos, vagy csatlakozhattok a fórumbeszélgetésekbe!

Elérhetőség: DiabloHungary.hu

Facebook: facebook.com/diablohungary


Overwatch Hungary

Overwatch Hungary: Magyar Overwatch fansite! Náluk mindent megtalálhattok, ami az Overwatch-al kapcsolatos, vagy csatlakozhattok a fórumbeszélgetésekbe, illetve alkothattok klánokat!

Elérhetőség: OverwatchHungary.hu

Facebook: facebook.com/overwatchu