Pakli készítőPakli importálás

Hearthstone pakli importálás

Amennyiben gyorsan meg szeretnéd osztani az egyik Hearthstone paklidat, nincs is más teendőd, mint a játékban az egyik paklidnál megnyomni a Copy gombot. Ezt követően illeszd be az alábbi szövegdobozba CTRL+V-vel (Mac-en Command+V), vagy jobb egér gomb > beillesztés opcióval, majd a "Lapok összeállítása" gombra kattintva már a pakli készítőben leszel, ahol csak a pakli nevét és a leírást kell elkészítened.

Pakli kódja a Hearthstone-ból, vagy más weboldalról:

Amennyiben a Hearthstone Hungary-ről szeretnél egy paklit bemásolni a Hearthstone-ba, azt is könnyedén megteheted. Csak válassz ki egy paklit itt az oldalon, kattints a Kód másolása gombra, a Hearthstone-ban lépj be a My Collection-be, kattints a New Deck-re és a játék megkérdezi, hogy szeretnéd-e importálni a vágólapodon lévő paklit. Nyomj a Yes-re és már játszhatsz is az új pakliddal. Amennyiben hiányoznak lapjaid, azokat kihagyja.

Ha használod a Hearthstone Deck Trackert, akkor könnyedén megoszthatod itt a Hearthstone Hungary-n, a Hearthstone-ban használt paklijaidat!

A Hearthstone Deck Trackerben válassz ki egy paklit, kattints az Export menüpontra, majd a COPY IDS TO CLIPBOARD lehetőségre. Ezt követően illeszd be az alábbi szövegdobozba CTRL+V-vel (Mac-en Command+V), vagy jobb egér gomb > beillesztés opcióval, majd a "Lapok összeállítása" gombra kattintva már a pakli készítőben leszel, ahol csak a pakli nevét és a leírást kell elkészítened.

Kaszt (hagyd automatikuson*):

Pakli ID-k a deck trackerből:

*Kaszt választás: Csak abban az esetben váltsd át automatikusról, ha a paklid NEM tartalmaz kasztspecifikus lapot (lássuk be, ez eléggé ritka eset). Amennyiben a paklid tartalmaz kasztspecifikus lapot és te kiválasztottál egy kasztot, az lényegtelen, a rendszer nem fogja figyelembe venni.

Amennyiben a Hearthstone Hungary-ről szeretnél egy paklit bemásolni a Deck Trackerbe, azt is könnyedén megteheted. A Deck Trackerben kattints az Import menüpontra, majd a FROM WEB opciót válaszd. Ezt követően válassz ki egy paklit itt az oldalon és a linket másold be a Deck Trackerbe. A pakli oldalon láthatsz egy "Link másolása" gombot, arra ha rákattintasz, akkor nem kell neked külön a kijelöléssel bajlódnod, ezt követően CTRL+V-vel vagy jobb egér gomb + beillesztéssel adhatod hozzá a paklidat a Deck Trackerhez. Onnantól pedig már a Hearthstone-ba is egyből importálhatod a paklit.