Összes pakli Új pakli

Standard- Egy csésze teát kapitány? ( Whizbang's Workshop )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Lemonade hátlap! Lemonade hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Rogue paklit hoztam nektek, ami milyen meglepő, egy kalóz pakli lesz. Ám ez nem a szokásos aggro, ez egy jóval lassabb pakli. Igazából az ellenfél vagy más kasztok lapjait felhasználva szeretnénk lerendezni ellenfeleinket. Igazából ez e újdonság, inkább csak a kalózok ilyen fajta felhasználósa ami érdekessé teszi a listát. A lista fő mozgató rugója ( haha ) Tess Greymane lesz. Nem meglepő akárcsak a régi Yogg-Saron, Hope's End lap ez is hasonló, csak kicsit jobb és olcsóbb. 

Igen csak látványos tud lenni ha sikerül megfelelő lapokat összelopkodni magunknak. A Shadowstep segítségével pedig visszatehetjük Tess Greymane-t a kezünk ügyébe, hogy tovább boldogíthatósuk a random dolgokkal ellenfeleinket. Bár az elején azt mondtam hogy ez egy lassabb pakli, ám a Sandbox Scoundrel lapnak köszönhetően még is megtudunk játszani egyfajta tempó stratégiát akár.

Preparation a különböző spell lapokhoz lesz jó, melyeket más kasztoktól sikerül beszerezni. A korábban említett Sandbox Scoundrel pedig a többi random lapjainkat teheti olcsóbbá. A szokásos Spectral Cutlass se maradhat el, lényegében ez egy kifogyhatatlan fegyveré válhat, egyúttal gyógyulási lehetőség is. Értelem szerűen a különböző fegyver leszedő lapok a főbb ellenségei ennek a fegyvernek. Viszont a Quick Pick fegyverrel be lehet csapni az ellenfelet, hogy erre pazarolja el a fegyver leszedéseit, már ha szerencsések vagytok és bekapja a horgot az ellenfeletek.  

Quick Pick ugye extra laphúzást jelent az pedig Rogue-nál mindig veszélyes, így jó eséllyel megakarnak majd tőle szabadulni az esetek többségében. 

Az előbb említett fegyvereket pedig az Instrument Tech lappal fel is tudjuk húzni. De a Raiding Party-val is van erre lehetőség. Ám ha nem használjátok ki a Combo lehetőségét se probléma, mert a 2 db kalóz is bőven megéri mint laphúzás. 

Ami még igazán érdekes, és említésre méltó az a Bargain Bin Buccaneer amit viszont érdemes kombózni. Gyakorlatilag egyfajta leszedés is lehet, de aggro ellen kis kiváló válaszlépés lehet ez a lap. 

Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatónak! Nem akarok külön kitérni a más kasztoktól lopó lapokra, maradjunk annyiban hogy ezek biztosítják a pakli változatosságát, vagyis egy meccs se lesz mindig ugyanolyan. Amellett hogy ez nem feltétlen megbízható stratégia, legalább piszok szórakoztató játékmenettel gazdagíthat titeket. Feltéve ha vevőek vagytok az ilyesmire. 

Nem is szaporítom tovább a szót, akit érdekel a lista az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

5

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Rogue lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettPreparation x2 0
Core szettShadowstep x2 0
Showdown in the Badlands kiegészítőFool's Gold x2 1
Core szettSwashburglar x2 1 1 2
Core szettEviscerate x2 2
Showdown in the Badlands kiegészítőQuick Pick x2 2 1 2
Whizbang's Workshop kiegészítőThistle Tea Set x2 2
Whizbang's Workshop kiegészítőBargain Bin Buccaneer x2 3 3 2
Festival of Legends kiegészítőPlagiarizarrr x2 3 4 3
Core szettRaiding Party x2 3
Core szettHench-Clan Burglar x2 4 4 4
Core szettSpectral Cutlass x2 4 2 2
Whizbang's Workshop kiegészítőSandbox Scoundrel x2 5 4 3
Core szettTess Greymane x1 7 6 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Festival of Legends kiegészítőInstrument Tech x2 2 1 2
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás