EgyebekGyűjtemény importálás

Automatikus gyűjtemény importálás a Hearthstone-ból a Hearthstone Hungary-re

Gyűjtemény importálás Hearthstone Hungary

Unod már, hogy mindig egyenként kell bejelölnöd az oldalon a legújabb lapjaidat? Szeretnéd, hogy gyorsabb legyen? Eljött az idő! Mostantól pillanatok alatt feltöltheted gyűjteményed a Hearthstone Hungary-re!

 

2020. Május 23-án megjelent egy új verzió! Ha már előtte is használtad a plugint, akkor frissítened kell az új verzióra, mert a régi nem működik többé!

Gyűjtemény feltöltése a Hearthstone Hungary-re

Töltsd le a Hearthstone Deck Trackert és telepítsd fel, ha eddig nem tetted. Link itt: https://hsreplay.net/downloads/ (A plugin csak Windows-on működik)

Töltsd le még ezt hozzá (ez a plugin):

Indítsd el a Deck Trackert, ha elindult, akkor a tetején kattints az "Options" gombra. Ha bejöttek a beállítások, akkor a Tracker részen belül kattints a Plugins részre.

Hearthstone Deck Tracker

Itt kétféleképpen is feltelepítheted a plugint:

  • A PLUGINS részre behúzod az előbb letöltött zip fájlt "fogd és vidd módszerrel". A fájlt ne csomagold ki! 

VAGY

  • Kicsomagolod a zip fájlt (létrejön az "exportalas" nevű mappa), a "Plugins folder" gombra kattintasz, és a megnyíló mappába bemásolod az "exportalas" mappát.

Frissítés esetén javasolt a korábbi verzió eltávolítása:

  • Kattints a "Plugins folder" gombra, és a megnyíló mappából töröld ki a plugin korábbi verzióját (ez régi verzióknál a CsvHelper.dll, és az exportalas.dll lesz, újaknál pedig az "exportalas" nevű mappa). Ezt követően zárd be a Deck Trackert, és indítsd el újra!

Ha a pluginok között megjelent a "Gyűjtemény Exportálás 1.1.0", akkor a csúszkára nyomva engedélyezheted, amennyiben nem jelent meg, akkor zárd be a Deck Trackert és indítsd el újra, majd menj vissza a Pluginok közé (ha most sincs ott, akkor nem másoltad be a szükséges fájlt, nézd meg a "Plugins foldert", egy exportalas mappának kell benne lennie).

Hearthstone Deck Tracker

Ha engedélyezted a plugint, akkor a beállítások menüpontot bezárhatod (Options melletti vissza nyíl).

Az eddigi folyamatot csak egyszer kell megcsinálni (illetve akkor, ha kötelező frissítés van a pluginra)!

Fejlesztőknek: A forráskód elérhető ide kattintva a GitHubon!


A Deck Tracker menüjében láthatod a PLUGINS menüpontot, kattints rá, és ott találod a "Gyűjtemény exportálás" lehetőséget, arra is kattints rá, és elindul a plugin.

Hearthstone Deck Tracker exportálás

  1. Indítsd el a Hearthstone-t!
  2. Kattints az "Exportálás CSV fájlba" gombra! Az asztalon létrejön a gyujtemeny.csv fájl.
  3. A Hearthstone Hungary-n menj be a profil gyűjteményedbe!
  4. Töltsd fel a gyujtemeny.csv fájlt a Hearthstone Hungary-re! (Megjegyzés: A feltöltött fájlokat nem tároljuk az oldalon!)

Hearthstone Hungary gyűjtemény

Élvezd a gyűjteményedet a Hearthstone Hungary-n!