Üdvözöllek! Jelentkezz be, hogy részt vehess a heti kihívásban!

Toplista

Pakli készítése

Pakli készítése, vagy importálása!

Van egy nagyszerű pakli ötleted? Oszd meg a közösséggel, hogy másoknak is segíts! Nálunk egy pillanat alatt importálhatsz is paklikat! A kész paklinál mindenkinek elérhető a pakli kód, és már játszhatnak is az általad feltöltött paklival, amit itt az oldalon értékelni is tudnak!

Legjobb pillanat (kép feltöltés)

Töltsd fel legepikusabb Hearthstone pillanataidat!

Hihetetlen lethal? Csodás topdeck? Hihetetlen boardclear? Gyorsan nyomj egy screenshotot a játékban és oszd meg a közösséggel itt a Hearthstone Hungary-n!

Új fórum téma létrehozása

Hozz létre egy új fórumot!

Beszélgess másokkal a Hearthstone-ról! Van egy új ötleted, megbeszélnél egy pakli típust, vagy kiengednéd a gőzt egy rossz meccs után? Vár a fórum, hogy létrehozd a legújabb témát, amiről az egész közösség beszélni fog!

Imasarok megtekinése

Dőlj hátra és meditálj meghitt Imasarkukban!

Az Imasarokban vár rád a napi szerencse csomag is, hogy mindig jól induljon a nap! Az Imasarokban értékelheted a Hearthstone-t, gyónhatsz és természetesen imádkozhatsz is, mindezt nyugtató környezetben!

HS Blog beküldése

Nyomd a híreket!

Hearthstone-os híred van? Alig várjuk! Az információ morzsától kezdve a vicces mémeken át a komoly, hosszú hírekig bármit megoszthatsz. Itt az oldalon Te is "Hírterjesztő Istenné" válhatsz!

Aréna pakli készítése

Tudod melyik a legjobb lap 3 lehetőség közül?

Készíts aréna paklit és oszd meg a közösséggel, hogy meddig jutottál, hány ellenséget tiportál el - Így mások is tanulhatnak tőled, hiszen láthatják a választási lehetőségeidet és a kiválaszott lapjaidat is!