Összes pakli Új pakli

A PROBLÉMA

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Amikor csinálsz egy 20 ezer dustos paklit, és ezt megismétled 5-ször, csinálsz egy Control Shamant, Skeleton Maget, Ramp Druidot igazából kurva mindegy mit mert az összes meccs vagy imp warlock ellen van, vagy valami hasonló fekélyes bánattal szemben, ami miatt szó szerint csak az idődet pazarold erre a "játékra"...Ha mind ezen túl vagy akkor néha ha szerencséd van találkozol ezzel az undormánnyal ami nincs 2000 dust, de az összes paklidat a 3-4 körben MAXIMUM elpicsázza, na akkor gondolkozol el azon mire is költesz 4 havonta vagy 30-40 ezer forintot, na és én ahogy találkozgatni kezdtem ezzel a deckkel akkor jött rám a megértés. 

Ez a játék 2022-ben egyszerűen már nem is működik, nincs értelme sem kártyákat venni, sem standardba játszani, mert ha nagy nehezen eljutsz diamond 5-be akkor ilyen retkekkel fog összedobálni, de ha te is hasonló aggro szutyokkal vagy akkor sem jobb a helyzet. Nincs még egy ilyen elbaszott játék mint ez, semmi balance, semmi értelem csak a pénz költés. Amikor már vérest hánynál az imp warlocktól nyugi mert jön egy ilyen mestermű. 

Ezennel fogom ezt a szart és nemes egyszerűséggel letörlöm. A battlegrounsdal játszak mert az a jó? Minek van ez a játék egyáltalán még bárhol is jegyezve. Undorodom és elegem van teljesen az egészből, amikor munkából haza jössz, és fizetsz azért hogy ideges legyél az nem egy játékélmény..

Minden esetre játszatok ezzel a szeméttel ha van kedvetek ezzel a hulladék deckkel, mert kipróbáltam és csoda ha kikapsz vele (de ez is csak addig tart amíg az összes agyhalott 10 éves meg nem találja a receptet) a rajtunk sokat segítő hsreplayen...

1

STamás30 profilképe

STamás30 (Free)

Létrehozott paklik: 8

365 napon belül: 8

Átlagos értékelés: 1.13 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Aquatic Form x2 0
United in Stormwind kiegészítőDruid of the Reef x2 1 1 1
Core szettLiving Roots x2 1
Planted Evidence x2 1
United in Stormwind kiegészítőSow the Soil x2 1
United in Stormwind kiegészítőJerry Rig Carpenter x2 2 2 1
Core szettMark of the Wild x2 2
Forged in the Barrens kiegészítőThorngrowth Sentries x2 2
Herald of Nature x2 3 3 3
Forged in the Barrens kiegészítőPride's Fury x2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettBeaming Sidekick x2 1 1 2
Irondeep Trogg x2 1 1 2
United in Stormwind kiegészítőPeasant x2 1 2 1
Vicious Slitherspear x2 1 1 3
Crooked Cook x2 2 1 4

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás