Összes pakli Új pakli

necromanta priest

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdv!

 

 Ez egy másik priest pakli ami sokkal kiforrottabb. Már tesztelgetem egy ideje, ranked game-eken is és elég jól szerepel.  Van benne aoe (2 nova+2 soulpriest+healin circle.) A healing circle-t nem érdemes lényekre használni. Max ha nagyon nagyon fontos. Alapvetően a sok shaman és egyéb aggro paklik miatt kerültek be. Illetve ezzel tudod legkönnyebben leszedni a stealthes goblint... 

 Muligannél nagyon sok mindentől függ mit tartasz meg. Alapjában véve amiket mindenképp érdemes kézben tartani: Blademaster+resurection, Aggro ellen priest circle nova, Shadow word: pain mindig maradjon kézben. Ugye ez kb minden priest paklira igaz. Én Barnes-t is mindig megtartom főleg coinnal. 3-ik körben kirakom, simán megidézheti Hoggert, vagy Silvanast vagy Ragnarost... Ezek mind hatalmas value kártyalapok, főleg h hiába szedi le az 1/1-est az enemy, ezt vissza tudod hozni resurectionnal vagy bishoppal. Sőt silvanas visszajöhet még az ősi istennel is :) Ha pedig feléleszted majd kirakod a sajátod akkor 3 is visszajöhet ami elég beteg... De már sikerült összehoznom3 ragnarost is az 5-ik körben ( 3. kör coin barnes----> ragi lejött.. Enemy megöllte nekem meg volt 2 resu a kezemben utána jött még egy bishop az 5-ikben és itt feladta.) Hogger is ezért van mert hiába könnyű levakarni, nekem jópár meccset hozzott az hogy megidéződött leszedték de fent hagyott egy taunt-ot aztán resurectionnel megint feljött és termelte a piciket. Ha 1-2 körig fent van nagyon sokat tud segíteni, aggro ellen simán lehozza a meccset.  

 Én nagyon élvezem a meccseket ezzel a paklival, laphúzás nincs sok benne, viszont a rengeteg élesztés és a 2 loot hoarder és 2 shade miatt (no meg hogy ezek is visszaéledhetnek) nem szokott üres kezem lenni. 

 

 Amit semmiképp ne tegyél: - Ha van resurection és blademaster a kezedben, ne játszd ki a loot hoardert a második körben. Ha az enemy megöli máris csak 50% az esélyed h a blademastert éleszted fel.  Én rengetegszer csináltam hogy kirakom a blademastert de nem healelem. Mindig leszedik. Van h fireballal mert nincs más a kezében. Aztán visszaélesztem a köv körben. Szóval ha van bármilyen élesztés a kezedben, nem érdemes se circle of healinget nyomni se pedig loot hoardert kijátszani a blademaster előtt. a 4/7-es test rengeteget segít az aggro paklik ellen, viszont egy loot hoarderrel sokat nem érsz. Hiába van 8 lap a kezedben ha az ellenfél szétveri az arcod közben..

  Hogger simán cserélhető illetve az egyik bishop is. Bármilyen tippet v ötletet szívesen fogadok.

 Kicsit gondolkodni kell h milyen sorrendben játszod ki és ölöd meg a lényeid, mikor élesztesz, de szerintem ettől lesz nagyon élvezetes a pakli. Rank 13ig jutottam vele, de még folyamatosan csiszolom és nem is játszom olyan sokat vele ( egy másik beastes dragonos paklit tesztelgetek éppen nagyon változó sikerrel) 

2

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 5

Matusy profilképe

Matusy (Free)

Létrehozott paklik: 2

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 2.5 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Priest lapok (19 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettCircle of Healing x2 0
Whispers of the Old Gods kiegészítőForbidden Shaping x1 0
The Grand Tournament kiegészítőFlash Heal x1 1
Legacy szettPower Word: Shield x2 1
Blackrock Mountain kaland módResurrect x2 2
Legacy szettShadow Word: Death x1 2
Legacy szettShadow Word: Pain x2 2
Legacy szettHoly Nova x1 3
Legacy szettAuchenai Soulpriest x2 4 3 5
one Night in Karazhan kaland módOnyx Bishop x2 4 3 4
Whispers of the Old Gods kiegészítőShifting Shade x2 4 4 3
League of Explorers kaland módEntomb x1 6

Semleges lapok (11 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettLoot Hoarder x2 2 2 1
Legacy szettInjured Blademaster x2 3 4 7
Legacy szettSen'jin Shieldmasta x1 4 3 5
one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4
Legacy szettCairne Bloodhoof x1 6 5 5
Legacy szettHogger x1 6 4 4
Legacy szettSylvanas Windrunner x1 6 5 5
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8
Whispers of the Old Gods kiegészítőN'Zoth, the Corruptor x1 10 5 7

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2016.09.09 14:42-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Legacy szettHoly Nova x1 3
- The Grand Tournament kiegészítőHoly Champion x1 2 1 4
- League of Explorers kaland módExcavated Evil x1 5
+ Legacy szettCairne Bloodhoof x1 6 5 5
+ Legacy szettCircle of Healing x2 0

Még több Priest pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás