Összes pakli Új pakli

Sick Rat Paladin

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Azt hiszem nem túlzok, ha azt állítom, hogy a jövő héttől ez lesz a meta egyeduralkodó paklija. A pakli játszik 9 egymanás secretet, amit 4-5-sével paklol ki az asztalra, úgy hogy még csak fel sem kell húznia őket. A 9 secret mellé, jár még 2 Secretkeeper a tempó kedvéért, a maradék 19 helyen pedig a játék jelenlegi legerősebb lapjait játszuk. Túl sok szinergia nincs a pakliban, szóval nem kell attól tartani, hogy a Bizzard nerfelni fogja. A Secretkeeper meg a Challanger jó a sectetekkel, a Muster for Battle jó a Jugglerrel, meg a Quartelmasterrel, a Redemption meg jó a Shredderrel és Tirionnal.  A többi lapunk meg simán OP.  11 darab  egymanás lap van a paklivan szóval a meccsek gyakorlatilag 100%-ban tökéletes a mana görbénk, amit egyetlen más pakli sem mondhat el magáról.

A sectet palát elsősorban aggroként játszák (valószínűleg az alacsonyabb crafolási költség miatt), viszont én a midrange változatot lényegesen jobbnak tartom. Bár nem túl gyakran de előfordurdul, hogy az ellenfélnek mázlija van, és meg tudja oldani a Challangert. Ilyenkor az aggroként összerakott secret pala általában kifullad, mi viszont csak mosolygunk és kitesszük Dr. Balanceot és/vagy Tiriont.

A pakli egyetlen hátránya, hogy a "kötelező" lapokkal gyakorlatilag meg is van a 30 lapunk, nem lehet túlságosan techelni, variálni. Én Harrisont játszom egyedüli tech lapként (elsősorban a mirror meccsek miatt), de ha valaki nem szereti (vagy nincs meg neki), lehet a helyén a Belchertől, a BGH-en keresztül a Coghammeren át az Owlig gyakorlatilag bármi.

Ez nem aggro, hanem egy board control deck, ennek ellenére nem mondanám, hogy feltétlen tradelgetni kellene vele. Persze vannak lapok, amiket mi sem hagyahatunk fel az ellenfél boardján (pl. Juggler, Darnassus Aspirant), de tartsuk szem előtt, hogy 2 secretünk is arra izgul, ha meghal egy minionunk (az ellenfél körében). Szóval az esetek jelentős részében nyugodtan mehetünk arcba, meghagyva az ellenfélnek a lehetőséget, hogy aktivizálja a secretinket.

A mulligen olyan egyszerű, hogy ez után a pakli után a face huntert meg a zoolockot komoly agytornának fogjuk tekinteni. A Secretkeepert, a Challangert (csak egyet), a Jugglert, meg a Minibotot minden ellenfél ellen tartsuk meg, többit keverjük le. Ha már nálunk van a Juggler, mert akkor a Muster for Battle is maradhat. Ha alapból elég jó a kezdő kezünk, és úgy gondoljuk, hogy aggro ellen fogunk játszani (pala, hunter, warlock), akkor a Consecrationt is meg lehet tartani.

A paklit elsősorban azoknak ajánlom akiknek nincssok szabadidejük, de szeretnének legend hátlapot, vagy legalábbis felérni rank 5-re a hó végére, és emellett jól tűrik a monotóniát :).

 

 

Ez egy kiváló pakli!

10

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Létrehozott paklik: 38

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 5.37 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Paladin lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módAvenge x2 1
The Grand Tournament kiegészítőCompetitive Spirit x1 1
Legacy szettNoble Sacrifice x2 1
Legacy szettRedemption x2 1
Legacy szettRepentance x2 1
Goblins vs Gnomes kiegészítőShielded Minibot x2 2 2 2
Legacy szettConsecration x2 3
Goblins vs Gnomes kiegészítőMuster for Battle x2 3
Legacy szettTruesilver Champion x2 4 4 2
The Grand Tournament kiegészítőMysterious Challenger x2 5 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőQuartermaster x1 5 2 5
Legacy szettTirion Fordring x1 8 8 8

Semleges lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettSecretkeeper x2 1 1 2
Legacy szettKnife Juggler x2 2 3 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőPiloted Shredder x2 4 4 3
Legacy szettHarrison Jones x1 5 5 4
Curse of Naxxramas kaland módLoatheb x1 5 5 5
Goblins vs Gnomes kiegészítőDr. Boom x1 7 7 7

Még több Paladin pakli

#1

2015.10.17 12:46

Crash profilképe

Crash

Nee muszáj ezzel a paklival fárasztani mindenkit?

#2

2015.10.17 16:06

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Szia! Látom a "barátaid" lehúzták a deck-ed ezt kicsit gyerekesnek tartom, tőlem ment a + mert bár utálom a secret palát, de ez a deck ott van elég nehéz lenyomni.

Szerkesztve: 2015.10.17 16:07

#3

2015.10.17 18:05

Crash profilképe

Crash

Nem azért húztam le , mert szar lenne vagy eredménytelen, hanem ezt a deck-et egy szellemi fogyatékos is össze tudja szórni. Nem kell magyarázat/segítség hozzá mi kell a pakliba szóval innentől kezdve untatás csak az egész, szerintem mindenki jól ismeri , és utálja is ezt a deck-et vagy épp ezzel játszik ergo semmi értelme nem volt megosztani, mivel a csapból is ez jön. Pl.: tegnap láttam az oldalon egy Fatiuge Warriort szerintem annak volt értelme megosztani, mivel ritka deck és biztos nem ismeri mindenki, de amit te is vagy bárki össze dobál arról ne szóljon már wikipédia

#4

2015.10.17 22:27

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Azzal, hogy bárki összedobál azért vitáznék, 7100 dust... tehát bizton állíthatom hogy bárki nem dobálja össze. Valamint a leírás is korrekt hozzá, a deck  a mostani meta legerősebb deckje. Ezek tények. Mindenkinek, szíve joga hogy mit gondol és mit kommentel. Igen, a csapból is ez folyik, de ez egy olyan oldal ahol bárki megoszthatja kedvenc deckjét, pakliját. De nem gondolom, hogy azért kell lehúzni bármit is, mert a csapból is ez folyik, ill. mindenki ezzel játszik, valószínű azért mert ez egy igen hatékony deck. Sem az oldal sem a játék nem arról szól hogy fikázzunk. Igen húzd le, de akkor támaszd is alá érvekkel, és írdd oda ezért meg ezért ..mert nem hatékony, rossz a managörbe, nincs egynsúlyban a deck, nem lehet vele érvényesülni..... stb. Valamint ha jól látom, már azóta kapott pár darab + -t, ettől még lehetne rossz deck, de nam az. Mindnekinek jó szórakozást a játékhoz.  

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás