Összes pakli Új pakli

Standard- Demon Wrath ( Demon Hunter )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Legion Schemes hátlap! Legion Schemes hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal ismét egy Demon Hunter paklit hoztam nektek, ami ezúttal nem egy aggro, mint inkább egy " control " pakli.

Nos a control pakli talán kissé túlzás, de igyekeztem amennyire csak lehetett. 

A pakli lapjain végül módosítottam, de majd úgy is látható lesz miket cseréltem ki azóta. Bevallom a standard és wild formátum még mindig idegen a számomra, mióta nem játszok rajtuk aktívan, és az se sokat segít a dolgon hogy nem nagyon vannak olyan meta paklik amikkel szívesen játszanék is. 

Egyszerűen nem tudom jobban megfogalmazni, főleg standard-ben, fárasztó ezek ellen a paklik ellen játszani. Nekem legalábbis. Hiába igyekszem érdekesebb paklikkal előrukkolni, sajnos a meta paklik úgy mennek keresztül ezeken a próbákon mint az úthenger. 

Hiába játszok bronz " ligában " a standard-ben, ugyanazok a paklik jönnek szembe ma már alacsony szinteken is, mint a fentebb lévő szinteken. Sajnos ez van, ma már szinte mindenki betudja szerezni a kellő lapokat, és könnyű szerrel megtudja magának építeni a kívánt meta paklikat. 

Nem úgy mint a régi szép időkben, mikor 2 epic lapot is fáradságos munkával tudtunk magunknak csak beszerezni. Szerintem nem túlzás ha azt mondom hogy jobban meg is becsültök. Ma meg már a legtöbb rare lap értékesebb és többet tud, mint egy epic lapok többsége. Lehet én emlékszem rosszul de mintha régen ez fordítva lett volna. 

Mindegy a nosztalgiáról ennyit, térjünk is vissza a mostani paklihoz! 

Összességében ez egy Jace Darkweaver legendásra és a All Fel Breaks Loose lapra épülő pakli. A két lap pedig szintén csak építkezhet egymásra. 

Az új All Fel Breaks Loose  olyan lapokat fog nekünk fixen visszahozni, mint az Illidari Inquisitor, és a Mo'arg Forgefiend. Nem rossz ha a Jace Darkweaver segítségével újra eltudjuk sütni az All Fel Breaks Loose-t. 

Az egyedüli hátulütője a dolognak hogy drága mulatság az egész, és nem feltétlenül elég ez a combo így önmagában. 

Sajnos az olyan lapok mint a Sire Denathrius, Theotar, the Mad Duke és társai nagyon könnyen keresztül húzhatják a számításainkat. Eredetileg egyik lappal se játszottam, de belátom hogy túlságosan is meghatározói a mostani meta-nak ezek a lapok. Vagy legalábbis nagyon sokszor szembe találtam magam velük, még alacsony szinten is. 

Ezek pedig mint ahogy az a standard és wild formátumtül várható, az egyszerűbb stratégiáknak, és felépítésű pakliknak abszolút nem kedvez. Ennek ellenére én mégis próbálkoztam, mert nem vagyok hajlandó ezekkel a lapokkal játszani. 

Túlságosan erősek, és lényegében unalmassá teszik a játékot, mivel minden pakli csak köréjük építkezik. Ezeknek hála pedig nem lehet normálisan kísérletezni, aminek köszönhetően pedig teljesen egysíkú lesz az egész meta. Nem csodálom hogy 4 havonta újítani kell, mert a tiszavirág életű dolgok kifulladnak a szuszból. 

Ennek köszönhetően pedig egyik másik lapot se lehet normálisan kiismerni vagy tesztelni, mert mire el is jutnánk odáig, már tolják is pofánk elé a következő adagot. Olyan ez mintha az anyamadár a végtelenségig csak tömné a fiókákat, amíg azok el nem telnek idővel. 

Sajnálom ha valakit megsértettem ezzel, nem volt szándékos, de én akkor tartom magam a véleményemhez. Egyszerűen fárasztó ezek ellen a paklik ellen játszani, szerintem. Bár elismerem hogy a classic ahova én is menekültem se jobb abból a szempontból hogy az is unalmas tud lenni egy idő után, nem beszélve a változatosságról, mégis szívesebben játszok ott mint hogy még egy percet kelljen töltenem a standard és wild formátumban. 

Ez van én eddig bírtam. Béta óta játszom és bizony sok meta van már a hátam mögött, de úgy tűnik nekem eddig tartott a türelmem. 

De már megint kezdek elkalandozni, sajnálom de ha már ezzel a paklival szeretném egy időre a hátam mögött hagyni a standard formátumot, akkor had játsszam el egy kicsit a hattyú halálát. :P :D

Na jó ez se igaz, mert ezt egy ironikusan egy Priest paklival akarom megtenni, ami azért vicces mert én sose szerettem a Priest kasztot. 

Visszatérve már másodjára a paklihoz, tartalmazott némi Naga szinergiát is. Viszont a School Teacher lapokat, és az egyik Crushclaw Enforcer-t kivettem a pakliból. Bár a School Teacher lap nem rossz, sokszor nem sokat tudtam velük mit kezdeni, túl sok már a spell lapok szórása, és a jó lapok elvesznek olykor a sok rossz lap közt. 

Queen Azshara viszont továbbra is benne maradt a pakliban, és van elég FEL Spell lapunk arra hogy magabiztosan tudjuk aktiválni a képességét. 

Az egyik Azsharan Defector laptól is megváltam, mivel sokszor előfordult hogy a belőle visszakevert lapok inkább csak hátráltattak ha egy fontosabb lapra vártam volna. 1 db belőle viszont szerintem bőven elég, és elfér. A Tuskpiercer fegyverünk úgy is, direkt azért van hogy ezeket a deathrattle kártyákat kihúzzuk a paklinkból, a segítségükkel. 

A másik rendeltetése ezeknek a fegyvereknek pedig a Fossil Fanatic lapban keresendőek. Ezt a két lapot érdemes keresni, vagy megtartani a kezdő kezünkbe. Herald of Chaos kiváló anti aggro lap lenne, de sajnos azt kell mondanom hogy a legtöbb aggro pakli, egyben tokken jellegű pakli is, ( Warlock, Druid ) így ellenük nem feltétlenül ér sokat ez a lap. Viszont a naga szinergiákhoz passzol. 

Szintén új lap Sylvanas, the Accused, ami szerintem egész jó legendás lap lett. Ha kell akkor leszedhetünk vele akármit, ha kell akkor meg magunk mellé állíthatunk valamit. Minden esetre sokkal jobb mint a régi Sylvanas Windrunner volt, pedig az se volt egy rossz lap. Jó ma már a kutya nem használná abban a formájában. Egyébként ezt az új Sylvanas lapot se láttam sűrűn szembejönni velem. Nem tudom, lehet csak én értékeltem túl. 

A többi pedig a szokásos Demon Hunter lap, és arzenál. Ezzel pedig végére is értem a pakli bemutatásnak! 

Ahogy látható ez nem egy túl erős pakli, főleg az aggro, tokken jellegű paklik ellen szenved a legjobban hiába a fel spellek vagy a gyógyítós nagák. És ahogy az írásban is kivehető lesz, egy rövíd időre én se tudtam magam kivonni a démonvadászok haragja alól. Ezért elnézést kérek! 

Minden esetre nem szaporítom tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését a pakli, az tegyen vele egy próbát, akár a lapváltoztatásokkal, akár anélkül. És jó szórakozást kívánok hozzá! 

Ez egy kiváló pakli!

1

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 1

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 371

365 napon belül: 153

Átlagos értékelés: 1.92 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőTuskpiercer x2 1 1 2
Core szettChaos Strike x2 2
United in Stormwind kiegészítőFel Barrage x2 2
Fossil Fanatic x2 2 2 2
Core szettEye Beam x2 3
Herald of Chaos x2 3 3 4
Predation x2 3
Azsharan Defector x1 4 5 3
Warden of Chains x2 4 2 6
All Fel Breaks Loose x2 5
Core szettIllidari Inquisitor x2 8 8 8
United in Stormwind kiegészítőJace Darkweaver x1 8 7 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Vicious Slitherspear x2 1 1 3
Crushclaw Enforcer x1 3 3 4
Blademaster Okani x1 4 2 6
Queen Azshara x1 5 5 5
Mothership x1 6 5 4
Sylvanas, the Accused x1 6 5 5
United in Stormwind kiegészítőMo'arg Forgefiend x1 8 8 8

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2022.10.04 18:01-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- School Teacher x2 4 4 4
- Azsharan Defector x1 4 5 3
- Crushclaw Enforcer x1 3 3 4
+ Warden of Chains x2 4 2 6
+ Blademaster Okani x1 4 2 6
+ Mothership x1 6 5 4

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás