Összes pakli Új pakli

Standard- Felrattle Demon Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mielőtt belekezdenék, elnézést amiért most sincsenek képek. Bevallom most a lustaságom szólt közbe, így nem készültek képek a paklibemutatóhoz. De végül is nem annyira fontos, a lényeget úgy is elmagyarázom. 

Szóval a mostani pakli nem más mint egy deathrattle-s demon hunter pakli, támogatva egy kis fel spell-s komboval, és néhány új és szokatlan lappal. 

Kezdjük a gyengébb vonallal, ami a fel spelles oldal. Igazság szerint azért raktam bele ezeket a lapokat, amellett ha már megvan akkor miért ne alapon, hogy legyen némi esélyünk visszajönni ha szorul a húrok, vagy ha már csak egy kevés kéne a győzelemhez. Utóbbi ritkábban fordul elő. 

Igaz nem sok heal lappal jétszunk, de ami inkább fontosabb az a leszedés amit a Jace Darkweaver legendással gyönyörűen megtudunk ismételtetni. Arra figyeljetek hogy Jace Darkweaver csak a FEL felirattal ellátott varázslapokat játssza le újra, és ezeket is csak akkor ha már előtte kijátszottuk őket. 

Tehát bármennyire is csábító egy Skull of Gul'dan lapeffektet nem fog megismételni. Mivel ez nem egy FEL spell lap. ( hozzáteszem mindaddig amíg a fejlesztők egyszer csak úgy nem döntenek és rábiggyesztik majd. kinézem belőlük, de nem igen fog megtörténni. ) 

A Tuskpiercer nagyon jó kombozik az új Battleworn Vanguard lappal. Eszméletlen jó 2 manás lény lett a demon hunter arzenálba. Szerintem legalábbis. 

A fegyverrel pedig specifikusan kihúzzunk egy deathrattles lényt a paklinkból. Általában a Razorboar, vagy a Razorfen Beastmaster szeretnénk belőle megkapni. Addigra jó esélyél legalább egy deathrattles lény már van a kezünkben. Mivel van egy pár a pakliban. De ha csak az előbb említett két lap van a kezünk ügyében se baj. Mivel egymást kitudják rakni az asztalra ha eltakarítják őket. Ezzel is egy úgymond ragadós board-ot tudunk magunknak építeni. 

Ha ilyen történik hogy csak ez a két lap van a kezetekben akkor arra ügyeljetek még hogy mindenképp a malac megy ki először. Ezt csak azoknak mondom akik esetleg még nem játszottak deathrattles demon hunter-el. 

 A Sneaky Delinquent nem tűnik egy nagy eresztésnek, de egy kombonak a fontos része lesz ez a lap. Ki is térek majd rá, mihez fog kelleni. Egyébként ha úgy adódik nyugodtan ki lehet játszani, csak ami hátra marad belőle másik lény, azt mindenképp tartsátok meg. 

De miért is kéne tartogatni, mihez kell? Nos nem másnak kell ez a lap mint a Spammy Arcanist epic lapnak. Mivel ha ezt a lapot kijátsszuk és valamit meg tud ölni akkor folyamat megismétli az egy sebzést, mindaddig amíg vagy le nem tudunk vele takarítani mindent, ( ez nagyon szerencsés eset ) vagy lesz olyan lény amit nem sikerül vele eltávolítani az asztalról csak meggyengíteni. Magyarán sok hp-s lények ellen tehetetlen a lap. 

Viszont tokkenes és aggro paklik ellen már más a helyzet. Alap esetben elég lenne ellenük a deathrattle-s lényeink, de sokszor előfordult velem hogy kevésnek bizonyultak. Ezért eset a választásom erre a kis kombora. Tudom hogy van egy Chaos Nova spell lap is a D.H arzenálban, viszont nekem az azért nem tetszett mert tokkenes paklik ellen nem feltétlen elég. 

Bár igaz amit én leírtam kis kombo se feltétlen lesz elég sok esetben, de legalább az ellenfél lényeit lehet gyengíteni vele. Nekünk annyira nem számít hogy a mieinket is öli, mivel a legtöbb deathrattles lényünk idéz maga helyett valami mást is. Ha esteleg egy ilyen láncolatot sikerül alkotni amivel folyamat tudunk sebzést okozni, akkor szép kis tűzijátékban lesz részetek. Főleg a Razorboar és Razorfen lapokra gondolok a láncreakció beindításához. 

Elméletben el lehet dönteni hogy a deathrattle lényeinkkel mit akarunk kezdeni. Beáldozzuk őket és akkor a Jace Darkweaver vagy Illidari Inquisitor lapokkal próbálunk nyerni. Vagy a deathrattle lényeinkkel próbálunk nyerni, és utóbbi két opcióval pedig életben maradni.

Szerintem ez egy érdekes vonal így a Demon Hunternek. Ez persze csak félig állja meg a helyét. Általában az Illidari Inquisitor-okkal fogjuk a meccseket lehozni. Esetleg még a Jace is besegíthet ha kellően sikerült legyengítenünk az ellenfelünket. 

Szintén új lap a Korrak the Bloodrager. Szerintem ebbe a koncepcióba, és pakliba tökéletese választás, És kellően undorító lap ez önmagában is. 

Van egy random Stubborn Suspect. Igaz nem túl erős, de ahogy írtam is ha sikerül egy láncreakciót el indítani a Spammy Arcanist-el akkor ez a lap szintén fontos lehet ebben. Egyébként a Spammy Arcanist kicsit olyan mint a Defile spell lap volt a Warlock-nál, csak jóval drágább. De az effekt ugyanaz mindkét lapnál. 

Szintén az új lapok közül bekerült a pakliba Caria Felsoul legendás lap is. Ha szerencsések vagyunk akkor kitudjuk játszani úgy hogy az egyik paklinkban maradt Illidari Inquisitor-t lemásolja. Igaz ekkor csak a Caria értékeivel fog rendelkezni, de a többi képességet átveszi az Illidari Inquisitor-tól. Mivel hogy az Illidari Inquisitor lapok szintén demon lénynek számítanak.

Ez viszont ritkán fog előfordulni. Mivel rengeteg laphúzással játszunk, és néha a gép is előszeretettel de úgye random dobálja egymást követő meccseken át a kezdő kezedbe, a paklid  legnagyobb manaköltségű lapját, így jó eséllyel már hamarabb fel fogod húzni az Illidari Inquisitor-okat. 

Lényegében ez az egy kártya amire tényleg azt mondom én is hogy ha nincs meg ne gyártsátok le csak ezért, inkább rakjatok be helyette egy Kurtrus, Demon-Render hőskártyát, akinek megvan, vagy Cairne Bloodhoof ő úgy is ingyenes, ( bár kezdöknem nem sajnos ) vagy Claw Machine is jó, vagy Smug Senior, esetleg egy High Inquisitor Whitemane is jó lehet ide. De lehet még jobban jártok még egy extra Skull of Gul'dan lappal. Ezt már mindenki eldönti magának.

Kár a Caria Felsoul lapért de ebbe a pakliba annyira nem illeszkedik. Több demon lény kéne a pakliba hogy ezt normálisan és megbízhatóan lehessen használni. 

És nagyjából ennyi, ezzel végére is értem a pakli bemutatásnak. Szerintem egész érdekes kis pakli lett. Sajnálom hogy pont ide nem sikerült képeket hoznom, pedig voltak vicces pillanataim vele. Nem is ragoznám tovább a szót, akiket érdekel a pakli azok tegyenek vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

9

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 453

365 napon belül: 61

Átlagos értékelés: 2.12 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőTuskpiercer x2 1 1 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattleworn Vanguard x2 2 2 2
Core szettChaos Strike x2 2
United in Stormwind kiegészítőFel Barrage x2 2
Forged in the Barrens kiegészítőRazorboar x2 2 3 2
United in Stormwind kiegészítőChaos Leech x2 3
Forged in the Barrens kiegészítőFelrattler x1 3 3 2
Forged in the Barrens kiegészítőRazorfen Beastmaster x2 3 3 3
Darkmoon Faire kiegészítőRenowned Performer x2 4 3 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőCaria Felsoul x1 6 6 6
Ashes of Outland kiegészítőSkull of Gul'dan x1 6
Forged in the Barrens kiegészítőDeath Speaker Blackthorn x1 7 3 6
Core szettIllidari Inquisitor x2 8 8 8
United in Stormwind kiegészítőJace Darkweaver x1 8 7 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőSneaky Delinquent x1 2 3 1
Forged in the Barrens kiegészítőDevouring Ectoplasm x2 3 3 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőKorrak the Bloodrager x1 4 3 5
United in Stormwind kiegészítőStubborn Suspect x1 4 3 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőSpammy Arcanist x1 5 3 4
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás