Összes pakli Új pakli

Standard- Midrange/Aggro Demon Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy midrange/aggro Demon Hunter paklit hoztam nektek.

Új lapok tekintetében annyira nincs eleresztve a pakli, de azért került be pár finomság. Ami teljesen meglepett hogy a questline pirate Warrior paklik ellen elég magabiztosan tudtam fellépni, és sokszor felül is tudtam rajtuk kerekedni. Meglehet hogy a pirate Warrior standard-ben nem olyan jó most már, de azért sok listában láttam már új lapokat is, így gondolom még mindig egy megbízható választás lehet sokaknak, a rankedezéshez. 

Ennek ellenére ami számomra fontosabb az az hogy az ellenük vívott meccsek izgalmasak voltak. Ilyen 50-50 hogy ki nyer, és sokszor nekem is csak a tökéletes topdeck ami lehozta a meccset. Ezeket a pillanatokat láthatjátok is a mellékelt képeken. Ugyanakkor azért a pakli képes arra hogy 4-5. körre leverjük az ellenfelünket 16-15 hp-ra. Itt azért gyorsan megjegyezném hogy szerencse is igen csak elkel, hogy ez kivitelezhető legyen.

Mivel a Battleworn Vanguard elég sebezhető egy jól irányzott board-clear-al szemben. Mondanom se kell hogy ilyenkor hamar letehetünk a széles asztal illúziójáról.

Ugyanakkor a Multi-Strike lap segítségével ez mégis kivitelezhető, mivel ha ellenfelünknek van kint lénye, akkor a Multi-Strike segítségével 2x indíthatunk támadást, és a Battleworn Vanguard képessége is aktiválódni fog! Vagyis kapásból letudunk szedni az arcunkkal kisebb lényeket a Multi-Strike segítségével, illetve board-ot tudunk magunknak építeni a Battleworn Vanguard segítségével. 

Majd mehet egy Field of Strife, és máris rengeteget tudnak ütni a kis tokken lényeink is. Sok kicsi sokra megy alapon.

Egyébként ha nem tudunk board-ot építeni, akkor is érdemes kirakni a Field of Strife lapot, akár csak egy Battleworn Vanguard mellé is, mivel az olyan kasztok mint a Rogue, Warrior, Demon Hunter, Druid kasztokat rákényszeríthetjük hogy a fejével szedje le ezeket a kis tokken lényeket. 

Sokan alábecsülik a kis sebzésese dolgokat, pedig sokat számít, főleg akkor érezhetitek ezt, amikor csak 1-2 ütésre vagytok a győzelemtől, de pont addigra összeszedi magát az ellenfél, és főnix módjára akár még a meccset is képes megfordítani. 

Épp ezért ennél a paklinál is minden kis apró sebzés is sokat számít. Mivel ezzel a paklival nem fogtok tudni végtelen értékeket generálni, mint más egyéb kasztok esetében. 

Illidari Inquisitor vagy Jace Darkweaver, Metamorphosis amikkel tudunk nyerni, de ha ezek a lapok se elegek, akkor borítékolható a vereség, sajnos. 

És bizony előfordul ilyen, mert szembe jött velem egy ilyen Naga Mage pakli ami, kirakott 2 darab Spitelash Siren-t és kb megint ott voltunk min a questlin esetében is, hogy megint ingyen kijátszotta a dolgait!!!

Mondanom se kell hogy mennyire elvette a kedvemet az egésztől, és nem akarom elhinni hogy már megint a Mage kapott egy ilyen opciót. Erről az ingyen kijátszunk dolgokról szokjanak már, egy kasztnak se adjanak már erre lehetőséget!!!

Ez ellen nem fun és nem is jó játszani. Persze lehet hogy a mech Mage lesz a sztár a nosztalgia miatt, de attól tartok ezt a hülyeséget hamar fel fogják fedezni, és egyre többen játsszák majd a Spitelash Siren-t. :/

Egyébként nekem nerf gyanús az lap, és ezt nem azért mondom mert már most megutáltam, hanem mert tényleg erősnek látszik combo lehetőségek terén, de majd elválik!

Visszatérve a paklihoz, elég sok úgymond direkt leszedéssel játszunk, így a quest-es pirate Warrior paklikat ezért is tudjuk hatásosan megfogni, főleg a játék elején. Ez, ha szerencsések vagyunk, egészen a meccs végéig is kitarthat. Szükség is lesz rá, mivel ennél a paklinál is a fő győzelmi feltételeinket az Illidari Inquisitor és Jace Darkweaver lapok adják. Mivel ezek late game-es lapok, így ezért nem nevezem a paklit full aggro paklinak.

A sok direkt leszedés miatt pedig amúgy se olyan gyorsa a pakli. 

Most külön nem térnék ki a régebbi lapokra, csak az újakat említem meg pár szó elejéig. Multi-Strike meglepően jó, és erős lap lett, egy Dreadprison Glaive-el kiválóan kombózható, és ha szerencsések vagyunk akkor simán megtörténhet az hogy valamit leszedünk, de a sebzést mégis megkapja az ellenfél is, a fegyver miatt. 

Rosszul fogalmaztam az előbb, nem szerencse kérdése az előbb említett dolog, az az igyekezzünk úgy alakítani a fegyver támadó erejét, hogyha le kell szedni valamit akkor az ellenfél is megérezze!!! Ha úgy adódik akkor a Dreadprison Glaive-el leszedhetünk egy 1 hp-s lényt is, lényeg hogy az ellenfél is megkapja azt az 1 sebzést az arcába. 

Még egyszer, sok kicsi sebzés sokra megy, és idővel összeadódik. Nem mellesleg annál könnyebb dolga lesz majd az Illidari Inquisitor vagy Jace Darkweaver lapnak is a meccs végén. 

Lady S'theno, ebbe a pakliba is helyett kapott. Itt már jóval több lehetőségünk lesz kihasználni a képességét, mint a tegnap bemutatott listámban. Ahogy említettem is már sok olcsó varázslappal játszunk, így a Lady S'theno maradéktalanul kitudja használni a képességét. Ami még gyönyörűbb hogy ha az ellenfelünknek nincs semmi a térfelén akkor a Lady S'theno minden egyes elhasznált spell után az ellenfelünket fogja ütni!!!

Nem győzőm hangsúlyozni, sok kicsi sebzés sokra megy! 

Pufferfist, a másik olyan lap ami hatásos ellenszere lehet a pirate Warrior, és tokken jellegű pakliknak. Ez lap Demon Hunter és Rouge kezében pazar. 

Smothering Starfish, ezzel a lappal csak óvatosan bánjatok. Ezt a lapot főleg a lassabb paklik ellen raktam be, amik szeretnek nagy rondaságokkal, vagy taunt, vagy agyon buff-olt lényekkel játszani, ellenük ez a megoldásom. Viszont ez a lap minden lényre kihat az asztalon, ép ezért a saját lényeinkre ügyeljünk!!! Nem sok olyan lényt tartalmaz a a paklink ami megsínyli ha silence-t kap, de azért akad egy pár. 

Ilyen például az Azsharan Defector is! Ezt nem szeretnénk ha silence effekt áldozatává válna, úgy hogy erre ügyeljetek!!! 

Bone Glaive, lényegében egy szöveges Arcanite Reaper. Nem olyan rossz, főleg ha sikerül buff-olni ezt a fegyvert olyan lapokkal mint a Fury (Rank 1), Chaos Strike, vagy Multi-Strike. A hab a tortán csak az ha Jace Darkweaver kijátszásakor a Bone Glaive is kezünk ügyében van, mivel akkor esélyes hogy elég nagyot fogunk vele ütni az ellenfél pofáján! Ami azért nem egy elhanyagolható dolog. 

Szóval szerintem sokan alábecsülik ezt a fegyvert, de majd idővel úgy is kiderül hogy lesz e a meta-ban helye vagy sem. 

A random Need for Greed pedig a laphúzás miatt került be a pakliba. Ha nincs rá szükség akkor is jó, mivel a tradeable képességének hála kicserélheted egy másik lapra, vagy ha kifogyott a kezünk ( ami nem ritka ), akkor ez akár életmentő is lehet. Lásd:. az utolsó 3 képen a Warrior elleni meccsen, milyen jól jött! 

A többi lapot lapot pedig ismerhetitek, Jace Darkweaver-re külön nem térnék ki. Láthatjátok kellő mennyiségű " Fel " spell lappal játszunk hogy megérje a legendást is berakni a pakliba. Lényegében köré van építve a pakli. Azt meg már mindenkinek a fantáziájára bízom hogy e dög kijátszásakor, mikre képes! :)

Engem teljesen meglepett a pakli, legalábbis ahogy a pirat Warrior paklik ellen tudtunk teljesíteni, és még inkább meglepett hogy tudtam vele haladni is. Mindezek ellenér nem mondom hogy egy erős pakli, de szerintem megér egy próbát. Talán még egy kis finomhangolás nem árthat neki. 

Akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

Ez egy kiváló pakli!

4

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 463

365 napon belül: 64

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Core szettBattlefiend x2 1 1 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDreadprison Glaive x2 1 1 3
Forged in the Barrens kiegészítőFury (Rank 1) x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattleworn Vanguard x2 2 2 2
Core szettChaos Strike x2 2
United in Stormwind kiegészítőFel Barrage x2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőField of Strife x1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőMulti-Strike x2 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőLady S'theno x1 3 1 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőAzsharan Defector x2 4 5 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFlanking Maneuver x1 4
Core szettMetamorphosis x1 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőBone Glaive x2 5 5 2
United in Stormwind kiegészítőNeed for Greed x1 5
Core szettIllidari Inquisitor x2 8 8 8
United in Stormwind kiegészítőJace Darkweaver x1 8 7 5

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Forged in the Barrens kiegészítőMankrik x1 3 3 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőPufferfist x2 3 3 4
Voyage to the Sunken City kiegészítőSmothering Starfish x1 3 2 4

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás