Összes pakli Új pakli

UnDeadRattle (Twist)

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: sparkling Sprout hátlap! sparkling Sprout hátlap

Sziasztok!

Nos hát eljött, itt van, megérkezett. Egy új formátum rendszeresen rotáló szettekkel. Elég régen ez is egy kívánságom volt a classic mód mellett. Nos...  úgy néz ki a fejlesztők fent odafigyelnek az én kívánalmaimra, még ha lassan is teljesítik... :). (bár a twist esetében a speciális szabályoktól kicsit tartok...). 

Össze is tákoltam egy kis aranyosságot erre a módra. Ugyan ki ne szeretné a papot, amely újra éleszt lényeket? Naa, ne szégyenlősködjetek, látni akarom a kezeket...

No de ez a pakli talán kicsit kevésbé frusztráló az ellenfél számára, és számunkra is változatosabb játékmenetet biztosít. Ez csak simán "átlag priest" szinten irritáló. Semmi forradalmi eszközhöz nem kell nyúlnunk itt a nyeréshez. Felügyelnünk kell az asztalt, miközben discoverelünk, lapokat lopdosunk, gyógyítunk, feltartjuk az ellenfelet mindenféle makacs lénnyel, hogy azután a végén felőröljük az ellenfelet az elképzeléseivel együtt.

Alapvetően két szint van a paklinkban : Deathrattle lények és Undead lények. 

Az Undead vonal középpontja alapvetően a Bonecaller lényünk, mely ráadásul deathrattle effekttel van ellátva, így kicsit ő pakli "lelke" ha úgy tetszik. Milyen lényeket hozhat nekünk vissza? Mindjárt itt van az ellenfél arcába kérdezés nélkül belelövő Shadowed Spirit, aki alapvetően passzív játékunk ellenére folyamatosan fenyegetést jelenthet. Laphúzásunk megpörgetéséhez Spirit Guide szolgálatára számíthatunk az arcunk védelme mellett, és ha már védelem, akkor az Alterac Valley világából másodikként itt van az Undying Disciple, aki szépen letudja takarítani a koszt a harcmezőről. Továbbá halhatatlan/sárkány hibridként egy Skeletal Dragon is lehetőséget kap visszahozva Outland hangulatát. Van itt minden, lövés, takarítás, tápolás.

A Deathrattle vonal sem tartogat kevesebb örömöt a számunkra. A fentebb felsorolt Undeadek, a "Kopoknya sárkány" kivételével mind azok, de mellettük extraként itt van az állandóan visszatérő Mi'da, Pure Light, illetve a szintén gyógyító képességgel rendelkező Lightshower Elemental. Természetesen mindig "keep" kategória, az üzembiztosan működő Reliquary of Souls, csak hogy már az első körben "overheal" legyen, mindenféle bónusz nélkül :). Ha mind ezen szemtelenségek nem lennének elegek, akkor a sárkányok jelenlétének arányát megnövelvén, itt van az Incriminating Psychic, ami természetesen, mindig "pont azt a lapot" fogja lemásolni...  

A jó nagy csokor lényünk számát tovább növelhetjük a Call of the Grave segítségével, ha az ellenfelünk próbálkozna hasonlóan fifikás lényekkel, 2 x Deafen a segítségünkre lehet. A szűkebb "spellpool" miatt a Palm Reading különösen jó lehet, ha nincsen nálunk a szituációhoz megfelelő varázslat akkor a Thrive in the Shadows lehet a megoldás.

Jó sokszor mutassuk meg lehetőleg kijátszás nélkül az Amulet of Undying lapot az ellenfelünknek, de sokszor adódhatnak olyan helyzetek hogy nem lehetünk greedyk. Ez szintén igaz Xyrella, the Devout hősünkre is. Persze szeretnénk ha jó húsosan játszhatnánk ki, de bizony olykor a "kevesebb néha több" elvét követve, néha akár curve-on vagy csak szimplán elég korán kell karaktert cserélnünk. Nagyon szép tűzijátékra képes, és a hősképessége is elég jó. Intsant Waifu. 

Ami biztos, hogy július 31.-ig még ez a szettrotáció marad ezen szabályokkal, aki gondolja, tegyen néhány próbát ezzel a paklival, egy kis "papkodás" mindenkinek jár.

Kitartást a hőséghez, jó játékot! : )

2

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 28

365 napon belül: 4

Átlagos értékelés: 6.57 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Priest lapok

Név Mana Támadás Élet
United in Stormwind kiegészítőCall of the Grave x1 1
Festival of Legends kiegészítőDeafen x2 1
Ashes of Outland kiegészítőReliquary of Souls x1 1 1 3
Darkmoon Faire kiegészítőInsight x1 2
Core szettThrive in the Shadows x2 2
United in Stormwind kiegészítőAmulet of Undying x2 3
Ashes of Outland kiegészítőApotheosis x1 3
Core szettHoly Nova x2 3
Darkmoon Faire kiegészítőPalm Reading x2 3
Core szettShadowed Spirit x2 3 4 3
March of the Lich King kiegészítőBonecaller x2 4 2 5
March of the Lich King kiegészítőCannibalize x2 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőIncriminating Psychic x2 4 2 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőSpirit Guide x1 5 5 5
Forged in the Barrens kiegészítőLightshower Elemental x2 6 6 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőMi'da, Pure Light x1 6 4 6
Fractured in Alterac Valley kiegészítőUndying Disciple x2 6 3 7
Ashes of Outland kiegészítőSkeletal Dragon x1 7 4 9
Fractured in Alterac Valley kiegészítőXyrella, the Devout x1 8 30

Még több Priest pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás