Összes pakli Új pakli

Wild- Drek'Thar / Demon Zoo, D.H

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Egy szoros meccs, az even lock ellen, ami végül győzelemmel zárult. Másfelől egy kis demonstráció hogy mire képes a pakli. 

Különlegesség a meccsben az hogy a quest hunter az új trog lap miatt, csak a 4.körben merte kirakni a quest lapot. Mondanom se kell mekkora előnyt jelentett ez számomra, amit szépen ki is tudtam használni, és innen már nem tudott visszajönni. Persze a szerencsés lapjárás is sokat számított az én oldalamról. 

És egy újabb demonstráció hogy akár a pirate warrit is megtudjuk fogni. Ez persze nem mindig lesz így, úgy hogy ki kell élvezni minden egyes ilyen alkalmat, mikor mi kerülünk ki győztesen. 

Üdvözletem!

Ezúttal egy wildos paklit hoztam nektek, ami nem más mint egy tempo/aggro Demon Hunter pakli. Mivel elég kevés Demon Hunter paklit készítettem eddig, így ráfért már hogy ezzel a kasztal is foglalkozzam kicsit jobban. Mivel elég fiatal a kaszt pályafutása a Hs történetében, így sok variáció és lehetőség nincs különböző fajta paklik kísérletezésére. 

Mondhatjuk hogy a kaszthoz az aggro és tempo alapú játék áll a legközelebb még mindig. Ez idővel lehet fog majd változni, legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján, de én egyenlőre maradtam az aggro vonalnál. 

Ha valaki játszik még wildban akkor azoknak ismerős lehet a questes pirate, és questes odd hunter, valamint az Ignite mage. Nos mivel ezek elég erős paklik lettek ( és még nagyon finoman fogalmaztam a jó ízlés határain belül ), így nagyon sok mindent kiszorítanak a létrán. Lényegében aggro meta egy csipet komboval ami most uralkodik wildban. 

Aggro ellen papír forma szerint ugye logikus választás lenne egy kontrol pakli, amivel lehetne ezeket farmolni. A probléma a pirate és odd hunter közt az hogy hiába gyorsulnak le, nem ugyanarra a stratégiára épít a két pakli. Az egyedüli hasonlóság a questline lapokban található. Épp ezért inkább megpróbálkoztam azzal hogy még gyorsabb legyek ellenük. Egyedüli fegyvertényünk ellenük az új lapban rejlik. Irondeep Trogg- egy hatalmas fegyvertényt tud jelenteni ellenük. Egyedüli és hatalmas probléma vele hogy szerencsésen fel kell húznunk és nekünk kell kezdeni a meccset. 

Itt viszont tényleg csak a szerencsén múlik az egész. Ez persze nem jelenti azt hogy későbbiekben ne lenne jó ez a lap. De fő célja az lenne hogy nálunk legyen kezdőkézben és még az ellenfelünk questline lapjának kijátszása előtt, le tudjuk rakni a boardunkra. 

Hatalmas előnyt jelent, ezt képekkel is sikerült szerencsére demonstrálni. Természetesen nem minden tudó a pakli, mivel az előbb említett Odd Hunter, és Pirate Warrior is eltud minket verni. Tehát ilyen oda vissza megy a dolog. Főleg a szerencsés lapjáráson múlik sokszor a győzelem. Főleg akkor idegesítő ez mikor már csak pár ütésre vagy a győzelemtől. 

Egyedüli vigasz az lehet ilyenkor hogy legalább nem esélytelenül és tehetetlenül álltunk ki ellenük. Bevallom az új kieg  elég nagy csalódás lett számomra, ám ahogy kezdek jobban belemélyülni, csak csak sikerül egy két rejtett gyöngyszemet találnom. 

Irondeep Trogg már említve lett, szerintem az egyik legjobb lap lett. Nem tűnik annak de ne becsüljétek alá. Ha kap egy buffot is már iszonyat undormány tud lenni. Persze annyira azért nem OP lap, de nekem már tetszik az hogy a questline paklik ellen, egy jó kis techlap lehet. Lassítja őket és tartanak tőle, kb mint a watchpost lapok. csak ez legalább tud támadni is.

Battleworn Vanguard szintén egy másik kedvenc lapom. Tokkenes alapnak tökéletes. Pirate warri ellen kifejezetten jó, ha az ágyú lövései az 1/1.esekre megy el és nem az arcunkra. Ám mivel ez a pakli board alapú azért csak módjával áldozzuk be a lényeinket. 

Stormpike Quartermaster szerintem teljesen jó, és alul értékelt lap. Bár nem feltétlen Demon Hunterbe való, inkább hunter, mage, druid, és rouge kasztnak tudnám elképzelni. Ám mivel sok kis költségű lappal játszunk, amik közt akad pár spell lap is, így szerintem nem lett egy rossz választás. Megtud szaladni akár kevés spell-el is. 

Piggyback Imp túl sok szót nem érdemel, nem egy rossz 3 drop, csak ráfinganak és belehal. Cserébe ha életben marad akkor nagyot üt. Harvest Golem ami még esetleg egy élhetőbb opció a helyére. Vagy valami még tempósabb lap, esetleg egy Wolfrider stb. 

Végül pedig a pakli sztárja maga Drek'Thar. Mivel nála drágább lappal nem játszunk, így elmondható hogy a meccsek zöme gyors, és szinte csak ki kell szórnia kezünket, majd imádkozni hogy a laphúzó lapjaink jöjjenek időben. :D

Egyszerűsége ellenére én kb alig párszor tudtam kijátszani Drek'Thar-t. Ám nélküle is tudunk nyerni és veszíteni is. :D

Kis finomítással szerintem ebből lehetne egy életképes pakli, ami feltudná venni a versenyt a mostani warrior és hunter dömpingben.   

Akinek felkeltette az érdeklődését tegyen vele egy próbát! A meccsek gyorsak vele, maga a pakli olcsó, így könnyen elő lehet állítani. Drek'Thar-t ha nem is választottátok elméletileg akkor is megszerezhetitek ingyen. De ha hülyeséget mondtam akkor majd javítsatok ki. Ha nincs is meg, szerintem legyártani akkor is érdemes. Én nem bántam meg a választásom, igaz aki nem szereti az aggro paklikat, azok messziről kerülik majd ezt a lapot, és a hozzá gyártott paklikat is. 

Minden esetre jó szórakozást kívánok a paklihoz amit most bemutattam nektek. Legközelebb szintén egy hasonló de újabb Demon Hunter paklival jövök, csak most a mech lapokat nézzük meg, hogy hogyan fognak majd muzsikálni ebben a koncepcióban. 

6

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 467

365 napon belül: 43

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Demon Hunter lapok (20 db)

Név Mana Támadás Élet
Core szettBattlefiend x2 1 1 3
Scholomance Academy kiegészítőDemon Companion x2 1
Legacy szettShadowhoof Slayer x1 1 2 1
Forged in the Barrens kiegészítőTuskpiercer x2 1 1 2
Legacy szettTwin Slice x2 1
Legacy szettUr'zul Horror x2 1 2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőBattleworn Vanguard x2 2 2 2
Core szettChaos Strike x2 2
Core szettKor'vas Bloodthorn x1 2 2 2
Legacy szettUmberwing x2 2 1 2
Legacy szettSatyr Overseer x2 3 4 2

Semleges lapok (10 db)

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőIrondeep Trogg x2 1 1 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőStormpike Quartermaster x2 2 2 2
Saviors of Uldum kiegészítőVilefiend x1 2 2 2
Fractured in Alterac Valley kiegészítőPiggyback Imp x2 3 4 1
Scholomance Academy kiegészítőVoracious Reader x2 3 1 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDrek'Thar x1 4 4 4

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás