Összes pakli Új pakli

Wild- Even- ImpLock ( Murder at Castle Nathria )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Unholy Knight hátlap! Unholy Knight hátlap

Üdvözletem!

Folytatom tovább a Baku the Mooneater és Genn Greymane paklisorozatomat, amik tartalmazzák a Murder at Castle Nathria kiegészítő lapjait is.

Nos ahogy látható ez egy Imp Warlock pakli, Genn Greymane-l megspékelve. Kezdésnek a Defile helyére belehet tenni a pakliban, mondjuk egy Knife Juggler lapot. Kellő mennyiségű olcsó lapunk van, amik kiférhetnek a Knife Juggler mellé, így az vígan lövöldözhet majd össze vissza. :)

Sacrificial Pact ez főleg mirro ( Warlock ) meccseknek szól. Akár imp-es pakliról, akár más Reno jellegű pakliról legyen szó, mindegyik használ demon lényeket. Ellenük pedig jó a Sacrificial Pact. De ha a szükség úgy hozza, akár saját kis imp lényeinket is beáldozhatjuk, gyógyulásért cserébe. 

Impending Catastrophe szerintem nem kell ecsetelnem. Lényegében olyan mint a Druid Composting lapja, csak tán ez még jobb. Imprisoned Scrap Imp egy kis érdekesség még, mivel buffot ad a kezünkben lévő lényeknek. ezzel is ragadósabbá téve lényeinket. Vile Library talán kicsit néha, de csak kicsit, pofátlanul erős tud lenni, mikor egy 1/1-s imp-ből csinálunk hirtelen egy 8/8-s lényt. Persze ez így önmagában nem sok, ami inkább probléma hogy ez a manőver korai körökben megtud valósulni. 

Ami még érdekes lehet a pakliban az a Rustsworn Cultist. Ez a lap is iszonyat  jó tud lenni, és szintén ragadóssá tudja tenni az asztalunkat. Silence effekt Mass Dispel, és transform Mass Polymorph lapok tudják csak igazán megszívatni. Illetve az olyan lapok mint a Psychic Scream

Imp King Rafaam-t szerintem nem kell ecsetelni, miért is van a pakliban. Ami még érdekes lehet a pakliban az a Mad Summoner lap. Ez lényegében a Big Priest-nek szól, amolyan próbálkozás hogy elrontsuk a játékukat. Akinek nem lenne tiszta, arra célzok hogy ez a lap minkét játékos térfelét tele rakja kis 1/1-s Imp-ekkel. Ha a Big Priest leöli az Imp-eket, akkor jó eséllyel a visszaélesztő varázslapjai ezeket az Imp tokkeneket éleszti majd vissza a saját, durvább lapjai helyet.

Persze ez nem mindig lesz így, de e ha már itt tartunk a RenoLock pakli ellen is ideális lehet, ha Bloodreaver Gul'dan hőskártyát figyelembe vesszük. 

A többi lapot meg szerintem nem kell különösebben magyaráznom mi mire jó. Ezzel végére is értem a pakli bemutatásnak! Nem is szaporítanám tovább a szót, akinek felkeltette az érdeklődését, az tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok a paklihoz! 

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 466

365 napon belül: 45

Átlagos értékelés: 2.08 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warlock lapok (19 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettSacrificial Pact x2 0
United in Stormwind kiegészítőBloodbound Imp x2 2 2 5
Knights of the Frozen Throne kiegészítőDefile x2 2
Murder at Castle Nathria kiegészítőImpending Catastrophe x2 2
Ashes of Outland kiegészítőImprisoned Scrap Imp x2 2 3 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőVile Library x2 2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőImp-losion x2 4
Saviors of Uldum kiegészítőImpbalming x2 4
Murder at Castle Nathria kiegészítőMischievous Imp x2 4 3 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőImp King Rafaam x1 6 6 6

Semleges lapok (11 db)

Név Mana Támadás Élet
Scholomance Academy kiegészítőDesk Imp x2 0 1 1
Darkmoon Faire kiegészítőWriggling Horror x2 2 2 1
Galakrond's Awakening kaland módFrenzied Felwing x1 4 3 3
Ashes of Outland kiegészítőRustsworn Cultist x2 4 3 3
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5
Rise of Shadows kiegészítőMad Summoner x1 6 4 4
Core szettSea Giant x2 10 8 8

Még több Warlock pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás