Összes pakli Új pakli

Wild- Even Tempo Hunter

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Szoros meccs volt. Egyébként ő is egy ilyen Even Hunter paklival jött. 

Nem, nem, nem úgy van az...

Van aki semmiből se tanul... 

Aztán túl nagy volt a pofám és elvert! :DD

Kedves ellenfelem csak szimplán undorító paklival jött ellenem. Ez a mi nincs a paklijában kb. 

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy Even Tempo Hunter paklit hoztam nektek. Az új mini set lapjaiból 2 darab is bekerül a pakliba. Genn Greymane-t mondanom se kell hogy e legendás köré lett építve a pakli. 

Új lapok közül itt a Dragonbane Shot. Ezzel a lappal igazából a board-ot szeretnénk kordában tartani, hogy a mi lényeink ki tudjanak teljesedni. 

De játék végére már természetesen mehetnek arcba ezek a lapok. Felfire Deadeye ha nem lenne elég hogy a hősképességünk 1 manába kerül, akkor ez a lap ingyenessé teszi. Főleg a Manafeeder Panthara lapnak jön jól, amivel extra lapot tudunk húzni, ha már elhasználtuk a hősképességünket előtte. 

Új lapok közül bekerült a pakliba a Furious Howl. Főleg a játék közepén jön jól ez a lap. Mivel sok kis olcsó lappal játszunk így esélyes hogy ezzel a lappal fogunk tudni legalább 2 lapot húzni. 

Veteránoknak ismerős lehet a Glaivezooka fegyver. Bár ma már lehet nem olyan erős, de azért még most sem annyira lebecsülendő. 

Haunted Creeper mai napig egyik kedvenc lapom, és szerintem még most sem olyan rossz. Bár igaz nagyon nincs már helye a wildban szereplő meta paklikban, de én így is előszeretettel használom amikor csak lehet. 

Egyébként segít az asztalon maradnunk a 2 extra tokken-el, ha már letakarították a Haunted Creeper-t. 

Imprisoned Felmaw szerintem az összes aggro és tempo alapú Hunter pakliban bérelt helye van. 

Quick Shot önmagában is jó, mint leszedés vagy mint kézből való burn sebzés. Lapot nem feltétlen akarunk belőle húzni, de ha üres a kezünk és nincs más akkor bizony a lap azon képessége is jól tud jönni. 

Ram Commander egy combo része lesz ez a lap. Vagyis inkább a rush-os tokken lényeket fogjuk tudni kombozni a Toxmonger-el. 

Mivel a Toxmonger azt tudja hogy egy 1 manás lényre poison effektet ad. Értelem szerűen rushos lényekre érdemes ezt használni. Így van egyfajta leszedésünk nagy lényekre. 

Flanking Strike sebzés és még lényt is kapunk utána, teljesen jó. 

Frenzied Felwing ha ügyesek vagyunk akkor könnyen kirakhatjuk ezt a lapot ingyen is. Bár igaz nem túl erős, de ha a korai körökben sikerül az asztalunkra kivarázsolni akkor, jelentős sebzést is kitudunk vele osztani. 

Lifedrinker főleg a sebzés miatt van a pakliban, ám néha a gyógyulás is jól tud jönni. Főleg más aggro paklik ellen. A képen látható Hunter elleni meccsemet is a Lifedrinker miatt tudtam megnyerni, mivel életben tartott. 

Piercing Shot szintén jó akármelyik aggro/tempo alapú Hunter pakliba. 

Rinling's Rifle kiváló fegyver a Hunter arzenálba. Ráadásul a wildos secret lapokból nagyobb a kínálat, így egy egy helyzethez kiválaszthatjuk a nekünk tetsző, vagy optimális secret lapot. 

Játszunk még 2 darab Argent Commander lappal is. Eredetileg az egyik helyén Leeroy Jenkins volt. Ám sokszor csak magamat szívattam vele, mivel a 2 extra lény amit idéz az ellenfél oldalára, sokszor az én vesztemet okozták. Mivel ahogy látható a pakli csak félig meddig tempo/aggro pakli. Inkább mondanám midrange paklinak, mivel nem elég agresszív hogy gyorsan nyerjen, de nem is olyan lassú hogy control paklinak lehessen nevezni. 

Ám így is a fő célunk az lesz hogy minél gyorsabban tudjunk nyerni. Viszont ha kell akkor legyen mivel kontrollálni az ellenfelünket. 

Nagyon nincs is mit ragozni a paklin, ahogy a képeken is látható, ez csak papíron hangzik jól, Gyakorlatban sajnos már nem muzsikál ilyen jól a pakli. 

Sajnos a lassabb paklik körbe röhögik, míg az aggro paklik vagy gyorsabbak lesznek nálunk és nyernek, vagy elbuknak. 

Ennek ellenére van egyfajta fun oldala is a dolognak, a Toxmonger pedig meglepetés erejével tud hatni ellenfeleinkre. Akinek felkeltette az érdeklődését, tegyen vele egy próbát, és jó szórakozást kívánok hozzá! 

Legközelebb egy sárkányos Paladin paklival fogok visszatérni. 

5

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 464

365 napon belül: 46

Átlagos értékelés: 2.09 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Fractured in Alterac Valley kiegészítőDragonbane Shot x2 2
Darkmoon Faire kiegészítőFelfire Deadeye x2 2 2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFurious Howl x2 2
Goblins vs Gnomes kiegészítőGlaivezooka x2 2 2 2
Ashes of Outland kiegészítőImprisoned Felmaw x2 2 5 4
Core szettQuick Shot x2 2
Kobolds & Catacombs kiegészítőFlanking Strike x2 4
Forged in the Barrens kiegészítőPiercing Shot x2 4
Darkmoon Faire kiegészítőRinling's Rifle x1 4 2 2
The Witchwood kiegészítőToxmonger x1 4 2 4

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Curse of Naxxramas kaland módHaunted Creeper x2 2 1 2
Scholomance Academy kiegészítőManafeeder Panthara x1 2 2 3
Fractured in Alterac Valley kiegészítőRam Commander x2 2 2 2
Galakrond's Awakening kaland módFrenzied Felwing x2 4 3 3
The Witchwood kiegészítőLifedrinker x2 4 3 3
Legacy szettArgent Commander x2 6 4 2
The Witchwood kiegészítőGenn Greymane x1 6 6 5

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás