FórumKasztokdeathrattle-mech hunter?

deathrattle-mech hunter?

0

Skinquisitor (Free)

Skinquisitor profilképe

2015.06.13 14:01

Sziasztok!

Szemeztem a Feign death lappal sokáig, illetve a mech-es paklik gyorsasága és hatákonysága tetszett mindig is. Azon gondolkozom, hogy érdemes-e olyan paklival próbálkozni, amiben viszonylag sok olyan deathrattle van, ami lényt szül( harvest golem-piloted shredder-piloted sky golem mint mech, webspinner,haunted creeper, savannah highmane),  plusz a 'szokásos' mech lapok (pl cogmaster,mechwarper, tinkertown technician, annoy-o-tron,metaltoth leaper, spider tank, mechanical yeti). Adott esetben freezing trap-mad scientist is szóba jöhet a pakilba, eaglehorn bow,glaivezooka mellett. És ha már van elég beast is a pakliban, kill command is befér ugye. Kérdés hogy életképes-e, mit érdemes berakni. Vélemények?

#1

2015.06.14 12:42

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Szia!

A Feing Death nem az a lap, ami köré fel lehet húzni egy paklit. Nem véletlen, hogy az Undertaker nerf előtt deathrattle hunter egyet sem játszott belőle. Nagyon ritkán tudod kinyerni belőle az értéket, ha mégis az általában winmore (ha van 2-3 deathrattle minionod az asztalon a köröd előtt, valószínűleg amúgy is nyernél). A jelenlegi midrage hunterben néha elő szokott ugyan fordulni 1-1 darab belőle (bár én inkább muklát játszom a helyén), de az a pakli 2 scientiset, 2 highmanet, sylvanast és boomot is játsza (a 2 shedderen kívül túl semmi köze nincs a mech hunterhez).

A mech hunter a BRM óta egész játszható (a quick shot megjelenésével már nem kell beastet is játszania, ha akar direkt sebző spellt), bár szerintem még mindig nincs olyan jó, mint a face, vagy a midrage hunter. A meches pakliban viszont szerintem egyáltalán nem fér be Feing Death.  Egyszerűen azért nem, mert az a pakli nem a deathrattle képesség köré épül. Cogmaster, mechwarper, annoy-o-torn, spider tank, metaltoth leaper, fel reaver ez 12 olyan minon amire nincs ráírva a deahtratte és feltétlen kell a mech hunterbe. Ott van még a Clockwork gnome meg mech yeti (még 4 minon, amit nem igazán éri meg feing deathelni). És végük csak 5-7 olyan meched marad amivel ki tudod szedni a feing deathből az értéket (a 4 shredder, boom, estetleg még a harvest golem). Még ha mindemellet játszol 2 scinetistet is, akkor csak a minionjaid cirka harmada szinergizál a feing deatthel, ami nagyon kevés ahhoz hogy 2 feing deathel játsz (igazából még ahhoz is, hogy egyel).

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás