FórumKasztokElső 12 győzelmed arénában.

Első 12 győzelmed arénában.

0

Törölt felhasználó

2014.10.04 13:31

Sziasztok!

Engem az érdekelne leginkább hogy kinek melyik volt az első kasztja amivel elérte a 12. győzelmét arénában.

Nekem a Hunterrel volt az első sikerem arénázgatásom során. Ha esetleg van valakinek képe róla hogy hogyan válogatta össze a kasztját, az berakhatja ide meg persze hogy mit nyert.

 

#1

2015.04.30 08:39

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Nekem az első 12-2 arénám lockkal volt (benne Jaraxxussal), ami után (senkinek sem hiszem el, hogy ez véletlen^^) a díjként kapott pakliban ott figyelt Lord Jaraxxus és két Doomguard. Igazából 12-0 játékom még nem is volt és azóta csak mageval és rugóval sikerül elérni a 12-t (igaz, ha ezek a classok jönnek, nyilván nem fogok mást választani). A leggyengébb - szerintem - a paladin, azzal még 8 győzelemnél többet soha nem sikerült elérnem (itt is fontos, hogy paladint csak akkor választok, mikor nincs mage/rugo és "rámjön", hogy akkor random pickelek, ethát ritka, mint az igazmondó politikus). Válogatós videóim nincsenek, régebben "mankóztam", azaz Trump aránára értékelt laptáblázatából lestem. Ezeket a mankókat félretettem, mert a válogatás elején még hasznosak, de 10 lap után a választásomat a meglevő lapjaim alapján végzem el (no meg megtanultam közben ezt-azt).

#2

2015.04.30 08:42

Muky profilképe

Muky

Első 12-2 ... mi más mint mage :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás