FórumKasztokKasztok nehézsége,erőssége.Deck.

Kasztok nehézsége,erőssége.Deck.

1

EpicTroll (Free)

EpicTroll profilképe

2015.04.25 13:49

Sziasztok játékosok!

 

A kérdésem az lenne hogy szerintetek melyik fajta karakterrel a legérdemesebb elhatározni hogy azzal fogok a legtöbbet rankedezni?És milyen deckkel?

#1

2015.06.06 00:38

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Nyilvan attol is fugg kezdetben, hogy a nehany innen-onnan megkapott  csomagbol ki mit bont, lesz-e hamar valami hasznos epic vagy legend lap vagy sem. Startkent nyilvan csupa basic lappal a mage kaszt a tuti, ez viszi a tutorialt is. Kezdetnek a hunter vagy a warlock ajanlott, elobbi az arcba tolos damage-dozis, meg mellesleg a beast szinergia miatt, utobbi pedig a sok kis olcso (mind manakoltseg mind dust ertelemben) minionbol osszerakhato horda-effektus miatt mivel a laphuzasos heropower mintha ehhez lenne kitalalva, a demon szinergia itt csak raadas. Mind2 kaszt ilyesmi stilusu paklija gyors meccseket es keves gondolkodast/hibazasi lehetoseget kinal, epic/legend lapok nelkul is hatekony, szoval ha nem is a penge jatekossa valast, de a lapkeszlet mihamrabbi feldusitasat tamogatja. Amugy a rendszer mindenkeppen jutalmazza a raszant idot, ha kikapsz abbol is tanulsz, a kedvenc hero XPt kap, meg jonehany daily-quest sem gyozelmet ker igy azokban is elorebb leszel (miniongyilkolas, herosebzes, 3alatti vagy 4feletti manakoltseg esetleg x db spell). Izles kerdese a tobbi, de szemelyes velemenyem (lehet megcafoljak majd), hogy a legrosszabb valasztas legelsonek (komolyabb haladashoz hoszutavra pakliepites tervevel) a rogue, 1/2es fegyver aminek a hatekonysagat elcseszi a taunt vagy a fagyasztas de egy kis minion leszedese is onsebzessel jar altalaban, legtobb lapja akkor eleg hatekony csak, ha bekattan a combo is. Reszemrol az 1etlen kaszt amivel csak casualban jatszom egy kalozos paklival, ami inkabb moka kategoria (lehetne jobb is csak nincs southsea captainom, greenskin lecraftolasa meg nagyon sokadik a beszerezdo legend lapok listajaban nalam, 2000 dustot meg aligha erne meg a 2 egyutt a soulbound papagajert), de gyalok rajta hogy ezt is inkabb warriorosra kellene csinalnom ugysincs meg az egyszemu kasztkalozom se. :)

#2

2020.03.02 01:06

xss"><svg/onload=p profilképe

xss"><svg/onload=p

xss"><svg/onload=prompt(1)>

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás