FórumKasztokMage és Hunter vélemények

Mage és Hunter vélemények

-2

Vendég

Vendég profilképe

2014.10.01 20:34

Mit gondoltok a Hunterről és  Mageről? Mennyire számítanak erős karakternek?

Mik a gyengéik és mik az erősségeik?

#1

2015.04.30 08:38

Ragi profilképe

Ragi

Hunter gyengéje? Úgy hívják, hogy "a legutóbbi nerf". Egyébként érdekes, 2-ből 2 meccs úgy jött, hogy se Buzzardra, se UTH-ra nem volt szükség, most szinte biztosra mondom, hogy 10-es rankot így is el lehet érni. Más kérdés, mi van följebb.
Egyébként poénkodok, jó lenne, ha valaki, aki nagyon képben van legend rank környékével, válaszolna a fenti kérdésre, én is kíváncsi vagyok.

#2

2015.04.30 08:38

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Epic)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Telejesen kezdőként, amíg nem nagyon vannak lapjaid, mindkét kaszt ideális választás. Az alap és a common lapjaik elég erősek, és a hero power-ük is jó. Viszont, ha világverő paklit szeretnél, inkább válassz egy másik kasztot. A mage és a hunter a jelelegi meta talán legritkábban játszott kasztjai, és nem is ok nélkül. Mondom ezt úgy, hogy a mage a személyes kedvencem, már szép aranyszínű hősöm is van :). 
Az aréna teljesen más. Ott, ha teheted mindig a mage-et válaszd (függetlenül attól, hogy mi a másik két lehetőség).

#3

2015.04.30 08:38

exigo profilképe

exigo (Common)

BattleTag: exigo#2915

Ez azért nem egészen így van :)
Hunter jelenleg az egyik legtöbbet játszott class+gyengének se nagyon mondanám. 
Mage pedig az egyik legjobb kezdő class warlock mellett. Minimális mennyiségű dustból brutálisan erős paklikat lehet összerakni(szeptemberi mage paklim kb 1000dust az egész és legendig mentem vele).

#4

2015.04.30 08:39

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Legendary)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Mage: nagyon jó leszedései vannak, amik sebző lapok és a többségüknél nincs korlátozva, hogy játékost vagy lényt sebezhet. Sok olyan lapja van, amivel egy esetleges combo vagy drágább kivégzőlap kijátszásáig életben tudunk maradni. A Flamestrike erős lap, de nem mindenható - csak egy példa: ha nincs kinn lényed és kijátszod a 7. körben (jó esetben az ellenfélnek sem lesz a kijátszást követően) viszont jön a passz, és jönnek a lények az ellenfélnél, ami ellen megint hátrányt kell leküzdeni. A mage-aggro meg szerintem marhára instabil, egyszerűen kifogynak a lapok a kézből és annyi. Remélem következő kiegben jön majd valami laphúzó mage lap, esetleg még jó flow-os kártya. A csapdái jók, de én személy szerint a csapdára épülő lapjait nem szeretem (Ethereal Arcanist, Kirin Tor Mage), mert csapda nélkül gyengék (különösen az Arcanist, 3/3 4 manáért, és igazán erős csak 2 csapdával zárt kör után lesz, addig többnyire megeszik). A legendaryja pedig első ránézésre akár jónak is tűnhet, de 7mana 5/7 nem elég erős, hogy biztosan megéljen még egy kört (erre van egy jó combó deck, nem arra gondolok). Kezdőknek ideális lehet, izgalmasabb vele a játék, mint a zoo-val, érdemes hozzá legyártani 2 darab Azure Draket.

#5

2015.06.25 20:45

A [Hunter] nek csak egy gyengéje van a afce [Hunter] mert ha taunt pakli van ellene az szívás amúgy tényleg nagyon játszott és én is imádom méghozzá a Face [Hunter] t azért mert csak  egy pakli tudja megállítani.

A [Mage] sem rossz a secretekkel és spelljeivel uralja a pályát és leamortizál egy  pillanat alatt.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás