FórumKasztokPriest másképp kibeszélő

Priest másképp kibeszélő

2

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

2020.03.17 18:58

Sziasztok!

Nekem eddig nem sok vizet zavart a Priest, a kombó verziót mindig csak magam ellen láttam működni, a resurrect meg hát... mindkét félnek kíszenvedés.

Most nem lesz kombó, a resurr meg nem lett megbolygatva. Sok alap Priest kártya kapott hatékony buffot. Szerintetek elég egy standard controll Galakrond-hoz? Vagy bármihez?

A rotáló lapokkel egyébként teljesen egyetértek! Vagy sose láttam őket, vagy túl sokat...

Szerkesztve: 2020.03.17 19:05

#1

2020.03.18 17:27

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Talán egy lassabb midrange vagy control Priest működőképes lehet majd, ha másra nem akkor funolni, de az új legendary ezt a vonalat támogatja egy erős kártya lett szerintem, a többi is illeszkedik ehhez a vonalhoz, a Clericet sajnálom hogy rotál, az új epic board clear erős lehet véleményem szerint régóta hiányzott egy ilyen lap a Classic Priest settbe, mert így csak az adott kiegészítőktől függött hogy van vagy nincs értelmes board clearja.

Ahhoz a kettes drophoz pl, amelyik plusz életet ad egy firendly minionnak, a Cleric pont jó lett volna első körnek, így valami mást kell majd kitalálni hozzá

Szerkesztve: 2020.03.18 17:29

#2

2020.04.17 20:46

Rezso profilképe

Rezso (Common)

BattleTag: Rezso#2269

Közepes játékos

Keres: Barátot

A ressurect priest az egyik legundoritobb dolog ami a játékkal történhetett :) Vannak olyan kasztok és deckek amikkel kár elkezdeni a meccset, mert nincs ellene esélyed. Nem lehet vele mit csinálni...

Rezso

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás