FórumKasztokSpekuláció: A démon vadász örökzöldje

Spekuláció: A démon vadász örökzöldje

2

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

VaBeZ profilképe

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

2020.03.26 11:55

Néhány év múlva kaphatnak Classic lapokat is a Demon Hunterek, illetve az is elképzelhető, hogy kiegészítőkből kerülnek majd át Demon Hunter lapok a Classic szettjükbe.

Természetesen lehet, hogy ez később egyáltalán nem így fog történni. Most, mikor még elképzelni alig tudjuk, mikor még csak várjuk a démon vadászt, igen korai hosszú távú következtetéseket levonni.

Viszont, már most érdekes eljátszani a gondolattal, hogy az újabb kiegészítőkkel érkező démon vadász lapok között akár ott lehetnek azok is, amik idővel a kasztjuk identitásának részeivé válhatnak. Ki tudja, a Team 5-nál talán már van is erre a konkrét válasz. De az még akkor sem lehet kőbe vésve. Szinte garantált, hogy velünk, játékosokkal együtt fogják ők is csak igazán felfedezni az új kaszt mibenlétét, hogy milyen irányok felé lehetne nyitni vele a jövőben... már legjobb esetben persze.

Szóval, adva vagyon a kérdés:
Szerintetek mely kártyák kerülhetnének be a démon vadász Klasszikus készletébe?

Emlékeztető, egy kaszt Klasszikus készlete, jelenleg összesen 15 kártyából áll: 6 közönségesből, 5 ritkából, 3 epikusból, és egy legendásból. Alább egy kommentben, kártya minőségenként az összes potenciális jelölet feltüntetem, és fel is fogom tüntetni, ahogy majd az újabb démon vadász lapok érkeznek.

Sose feledjétek: ahogy telik az idő, úgy elkerülhetetlenül árnyalódni fognak a dolgok. Szóval ha kell, ne féljetek változtatni az álláspontjaitokon. Nem kell az ebet a karóhoz kötni.

Ideális esetben ez a topik hosszabb időn át élni fog. De ez már a ti kezetekben lesz. :)

#1

2020.03.26 12:01

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

#2

2020.04.03 15:09

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Hááááát, a legendásokat tekintve: A klasszikban tipikusan lények vannak (még Lord J. is lényként kezdi :) ). Szóval a varázslat szerintem kilőve. Viszont ez a minion lap meg olyan pofátlanul OP, hogy ha nerfelik is akkor sem maradhat konstans standardban, mert hazavágja a jövőbeni lapkoncepciókat (vagy legalábbis erősen meghatároz egy-egy irányt).

A többit később.

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás