FórumÁltalánosRégi pakli nem vén pakli.

Régi pakli nem vén pakli.

-1

Öregapám (Premium) - A Szent

Öregapám profilképe

BattleTag: Öregapám#2941

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

2016.05.19 20:50

Kiegészítők jönnek, mennek, de másnál is van talán olyan pakli amit a kiegészítő megérkezése után nem volt szíve kitörölni, mert hozzánőtt. S mint én, harcba viszi wild üzemmódban, ahol nagyon jó eredményeket lehet vele elérni. Természetesen változtatás nélkül, új lapok nélkül. Ilyen nálam például a secret pala.

Írjátok le légyszíves ha nálatok is akad ilyen pakli.

#1

2016.05.19 21:22

EstebanJozsi profilképe

EstebanJozsi (Diamond Common)

BattleTag: Esteban#2984

Közepes játékos

Nálam szinte mindig volt ilyen minden kiegészítő után. A jó öreg Dragon Mage paklim példának felhozom, elég régóta megvan és igazán élvezek vele játszani   mind a mai napig. Az volt a legelső deckem amit önmagam készítettem saját koncepció alapján és mgég ha nem is egy nagyon jó pakli attól még szeretek vele játszani.

 

#2

2016.05.22 21:11

MACHENIX profilképe

MACHENIX (Diamond Common)

BattleTag: MACHENIX#2736

Tapasztalt játékos

Nekem a Murloc Mage ami ebbe a kategóriába tartozik szerencsére a +9 paklihely segítségével maradhat.

MACHENIX

#3

2016.05.22 21:13

Secret pala :)

#4

2016.05.23 13:32

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

A változtatás nélküli rész nem teljesen igaz, mert 1-2 új lapot mindenhova be lehet próbálni hátha javít...

Mivel legelső legendarym a soulbound OldMurkEye volt és a legelső bontott pedig a Neptulon, így a murloc-shaman örök első marad a decklistemben (azaz mivel wild lett így önmagától sorolódott hátra csak), mégha hatékonysága megkérdőjelezhető volt régebben is, sőt... :D Mellékesen megmarad állandóra a facehunter+secretpala is, ha már van hely bőven a továbbiaknak úgyis. Természetesen nem a változatos gondolkodós meccsek miatt, utóbbiak eléggé közutálatnak örvendetek C'Thunék előtt (is), de a viszonylag időtakarékos és eredményes gold/rankedwin farmolás végett ha néhanap wildre váltok ilyesmikkel tolok pár játszmát ott max. Talán mert sose volt erős handlock/ctrlwarri paklim, és nem is hinném hogy lesz valaha még.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás