FórumEgyébA sok Secret Pala miatt nem tudok játszani??

A sok Secret Pala miatt nem tudok játszani??

2

Bracsek

Bracsek profilképe

2015.10.21 15:21

Gyakorlatilag nem tudom mihez sorolni a mostani állapotot, de szerintem sokan vannak így. Három deck-el játszok minden hónapban a mostani hónapban: Ramp Druid,Control Warrior,Zoo . Viszont gyakorlatilag szinte nem tudom érdemlegesen használni egyik deck-em sem  rankedben, mert számomra is felfoghatatlan módon telle van a ladder szaros secret palával aminek egyébként annyi értelme van csak, hogy tegyük fel 4-et nyerek 1-et biztos, hogy a szutyok miatt veszítek, és lényegében annyiból áll a játék, hogy folyamat bukok vissza. ÉS MINDEN SZINTEN csak secret Pala van:/ mai rekordom 20 csatából 12 secret pala volt ...azt nem kérdezem meg , hogy van e rá megoldás mert ha control warrior nem megoldás akkor semmi. De most tényleg azt várja el a játék ,hogy tawern brawl-ozzon az aki nem secret palázik , mert amúgy másnak nincs is értelme. És nem érdekell kit sértek meg, de ezeknek a játékosoknak a gondolkodása tényleg 0.  Viszont úgy igazából nem hibáztatok senkit, mert ezáltalán mindenkinek szar még a secret palának is, mert számukra is szenvedés maguk miatt a Ladder (próbáltam). Szóval igazából most ennek mi értelme is van?:D, és kérdezném a játékosokat, hogy Midrange Hunter Flare-el működő képes?. Amikor utoljára próbáltam nem igazán dobált secret pala ellen, vagy egyáltalán lehet e valamit tenni???(secret palával soha nem fogok játsznai) köszönöm a válaszokat.

#1

2015.10.21 18:11

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

A régimódi midrange hunter (nem a King's Elekk-es  Ram Wrengler-es full random borzalom) valóban megoldás lehet. A jelenlegi metában szerintem simán akár 2 Flare-el és 2 Explo trap-el is. Bár sajnos az a deck se sokkal izgalmasabb, mint a secret pala....

De ha szeretnél maradni a bevált pakliknál, szerintem a Ramp Druidot lehet úgy techelni, hogy jó legyen a secret pala ellen (akarom mondani ne legyen nagyon rossz). A Swipe-ok amúgy is remekül szedik a pala tokeneket meg az egyéb retket, a Innervate mindenki ellen tempó előny, meg hát pala egyébként se nagyon tud mit kezdeni a Darnassus Aspirantal (különösen, ha coinnal jön), és ügye 2 manából bármikor tudod aktiválni a Noble-t is. Némi változtatással szerintem a Ramp Druid az egyik legjobb counter deck lesz/lehet a jelenlegi metára. Ajánlott cserék: -2 Shade, +2 Harvest Golem, -2 Drake + 2 Belcher/Claw (attól függ melyiket nem játszod jelenleg). A Wild Growth is felejtős, lehet a helyén Zombie Chow, esetleg második BGH.

Szerkesztve: 2015.10.21 18:52

#2

2015.10.22 15:51

Hello!

 

Azzal a néhánnyal akivel találkoztam,szinte mindegyiket megvertem (lvl12-ig).

Face/midrange hunter és/vagy demon zoo warlock-kal.

 

Amúgy mindig lesz olyan,szituáció,deck,lapok,emberek,játékstilus ..stb.,ami nem fog bejönni egyeseknek.Szerintem ezzel nem sok mindent lehet kezdeni.

Max.,hogy te  probálsz változtatni a nézeteiden.

További jó játékot!!

#3

2015.10.28 00:13

budaisanyi99 #2668 profilképe

budaisanyi99 #2668

Sziasztok!

Szerintem a secret palát úgy kéne nerfelni ahogy van semmi skillel le lehet menni 10 es rankba ami alapból egy elég normális ranknak számít nálam.

 

#4

2015.11.14 20:02

Személyszerint nagy paldinos vagyok, szóval a kasztra semmi rosszat sem tudok mondani, de csakis control, esetleg midrange paladint tudok és vagyok hajlandó játszani mert a secret paldinnal nekem is ki van a f....m. Az ilyen undoríto deckek rontják el az egész játékot.

#5

2015.11.14 21:39

Az Eu-s szerveren játszol te is? Mert nekem 10-ből 1 ellenfél paladin és akkor lehet hogy sokat mondtam :D ( mert a többi az mind mage amivel meg nekem van ki a f...om )

egyébként próbáltál control priestet (nem a dragonos fost) vagy freeze mage-t?

#6

2015.11.15 18:25

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Majd lesz valami ellenszer erre is (új lap vagy nerfelés)... ahogy a patron warrit is megoldották, de hagytak rá vagy negyed évet hogy tündököljön rankeden. :D

Egy ideig próbáltam úgy hozzáállni a játékhoz hogy változatosan vagy 6-7 kaszttal is nyomuljak; a napküldik gyors könnyű rendszeres megoldásán kívül sok értelme nem volt (jah meg némi rutinszerzés kb.), viszont szinte semmiből se sikerült így olyan szintű paklit összedobon így, hogy akárcsak rank10ig eljussak, bár ez lehet szabadidő kérdése is.

Arra jutottam, hogy akkor legyen (face)hunter + (secret)pala, amúgyis a 2 "legerősebb" kaszt abból kiindulva hogy mind fegyverhasználat mind titokzatoskodás lehetősége benne rejlik. Még a jelnleg übergagyinak titulált sámánt hozzácsaptam, mivel abból van a legtöbb rankedwin-em, meg 2db bontott kasztlegendarym és összes murlocok, így meg is lett az trió, amikkel a jövőben nyomulnék szinte kizárólag, elvégre ha majd évekmúlva véletlen valami amatőrebb versenyre elmennék egyszer oda is 3féle deck kell.

Lehet fikázni egy koncepciót, de lehet neked is azzal nyomulni (még további alakításokkal kisérletezni) ha már egyszer gyorsabb és eredményesebb a játék vele (mégha unalmasabb/egysíkúbb is), elvégre már a hóvégi jutalomláda tartalma miatt is érdemes hajtani kicsit, főleg a szegényesebb lapkészlettel rendelkezőknek (egy arany epic lap betörésének árából több laphiány lekraftolható).

 

Én a mage kasztot utálom mégmindig, a kezdők 90%a azzal tólja.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás