Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

FórumEgyébArénában Midrange Hunter???

Arénában Midrange Hunter???

-1

Qka

Qka profilképe

2015.10.04 11:52

Épp most játszottam Arénában, és tényleg sikerült egy elég jó deck-et össze raknom. De most történt egy olyan dolog ami mellett nem lehet csak úgy elmenni. Egy teljes értékű Midrange Hunterrel találkoztam ami szerintem elég nagy g*ség. Benne volt minden ami alapból is benne vam, DE ARÉNÁBAN???? 2db Mad Scientist az összes Trappel, és az összes lapjával 2 savanna higmane.el stb. Hát elmegy a picsába ez a játék már nem azért Egyáltalán nem úgy működnek benne a dolgok ahogy kéne, és ne próbálja megmagyarázni senki, hogy jajj ez Aréna erre is van esély. Szerintem simán bedobnak valami casual ellenfelet (persze noob Huntert) általában Aréna meccsekbe is. Más már találkozott hasonlóval?

#1

2015.10.04 12:25

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Lássunk csak. Egy "teljes érékű" midrange hunter játszik úgy kemény 6-7 nem common/ basic lapot. A Scientist common, a Freezing Trap common, az Explo trap common, a Kill Command common, az UTH common, a Quick Shot common, a Shredder common, az Animal Companion, Houndmaster, Hunters Mark meg basic lapok. Jó a Highmane az mondjuk rare. A hunterrel nem könnyű jó aréna decket crafotolni, viszont, ha beadja a beteg lapjait...

De persze valószínűbb, hogy casual ellenfelek dobál be a gép, mert hát a játék készítői szeretik minden különösebb ok nélkül szivatni azokat ez embereket akikből élnek. Különösen téged.

#2

2015.10.04 12:47

Indy profilképe

Indy (Diamond Common)

BattleTag: Indy#2651

Tapasztalt játékos

Nekem is volt már olyan, hogy komplett Mech Mage jött szembe, de nem gyártok elméleteket, bizonyára van ilyen...

Amaznak is van olyan videója, hogy minden Paladin kártyája meglett 2 db Tirion Fordring-al egyetemben. :)

A játék az nem játék! :) ...hihihihuhuhehe...

#3

2015.10.04 15:22

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Gyűlöl a Blizzard téged. Biztosan ez van, mert minden mást kizártál.

#4

2015.10.04 16:25

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Elszóltad magad. Egy constructed pakli ellen 25+ körig ki tudtál tartani, nyilván neked is constructed-like paklid kellett legyen; tehát a Blizzard fizetett ninja-trollja vagy.

Mert az ugye nyilvánvaló, hogy vannak olyan emberek, akiket a Blizzard azért fizet, hogy arénában precon paklikkal vigéckedjenek. Olyan alkalmazottai is vannak, akik a paklibontásokat nézik és kiemelik előled a jó legendarkat. És közülük akik jó munkát végeznek azok megkapják a várva-várt előléptetést. Új pozíciójukban a meccseinket nézik és folyamatosan átrendezik a lapokat, amiket húzni fogunk; nehogy már "szerencsénk" legyen.

És amikor ezek az emberek meghalnak kísértenek minket: összekeverik a zoknikat, eldugják az ember kulcsát és amikor nem figyelünk oda erőforrás igényes appok futtatásával merítik a telefonunkat.

Mert ezek ilyen emberek.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás