FórumEgyébBetörés

Betörés

4

Zag

Zag profilképe

2014.08.20 18:53

Sziasztok!

Olvastam valahol hírekben korábban, hogy bizonyos lapok emelt "áron" törhetőek be valami változtatás miatt, de annyira bele se merültem, mert nem volt olyan lapom, így nem érintett. Azonban így a Nax miatt kérdezném, hogy a blizzardokat mikor lehet betörni emelt áron? Pont Nax előtt 1-2 nappal craftoltam 2  blizzard lapot is, ami nagyszerűen is működött egy 1 - 1,5 hétig a paklimban, azonban azóta a Naxos lények miatt nagyon mínuszos lett, nem éri meg használni őket.
Egy ember nem egy hétre craftol lapokat, főleg hogy én is még másfél hónapka játszom, nekem az a 200 dust is rengeteg még, jó lenne ha (közel) teljes áron vissza tudnám őket törni, mert így nem érzem fernek a dolgot.

Köszönöm a segítséget

 

#1

2015.04.30 12:06

CsaBa profilképe

CsaBa (Fejlesztő)

BattleTag: CsaBa#2238

Helló,

Jelenleg egy lapot sem lehet megnövelt áron betörni. Mivel nem is nagyon tervezik, hogy módosítsanak a lapokon, ezért nem valószínű, hogy hamarosan valamit megnövelt áron lehetne majd betörni.

#2

2015.04.30 12:07

Ez a játék részben a kártyák gyűjtögetéséről szól. Ha lecraftoltál pár lapot, akkor azok már megvannak, és sose lehet tudni, hogy mikor lesznek jók valamilyen pakliba. Én személy szerint kb 2x törtem be lapot, de már azt is részben megbántam. 
Ha pl. lecraftolnék egy legendary-t, és másnap nyitnék egy decket, amiben benne van, akkor így jártam. Részben szerencse, részben pedig céltudatos döntések. Ha neked akkor kell a lap, akkor craftold le, használd. Azért mert nem illeszkedik bele a mostani paklidba, az nem a lap hibája. Vagy ha teljes áron vissza lehetne váltani, akkor az is jogos igény lenne, hogy vegyék el azt a goldot, győzelmet, amit annak a lapnak a segítségével szereztél. Így is kéne a dust?

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás